QUOTE(Amica @ 2009 04 30, 18:03)
O kokią mėsytę valgėt? Gal tiesiog pabandyk kokias 3d neduoti tik mėsos, bet visas tas daržoves, kurias valgėte iki šiol, duok. Ir matysi kaip bus. Gal ne mėsa kalta . Gal kokia daržovė
valgome kalakutiena ir triusiena, pabandziau kiauliena, tai labai netiko. Bandysiu kokias 3-5 dienas mesytes neduoti, ziuresiu kaip bus.
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 04 30, 18:45)
Amica, o gal kosese ta piena valgys? arba pabandyk duot paragaut vel veliau
Aciu uz nauja temele
Olgina, man irgi seniau atrodydavo, kad mus nuo mesos beria.. bet nepasitvirtino
Mesa alergiukams pakeist nelengva, man atrodo.. Jei neduosi mesos, galvoju, reiketu valgyti zuvi, kiausinius, riesutus, visokias ankstines darzoves (ivairiu rusiu zirnius, iv pupeles, lesius ir pan).
Bet vistiek gali nepakankamai gauti gelezies, vitaminu (pvz B12). Gal reiktu tada padauginti zaliu lapiniu darzoviu, vit C...
Aciu uz nauja temele
Olgina, man irgi seniau atrodydavo, kad mus nuo mesos beria.. bet nepasitvirtino
Mesa alergiukams pakeist nelengva, man atrodo.. Jei neduosi mesos, galvoju, reiketu valgyti zuvi, kiausinius, riesutus, visokias ankstines darzoves (ivairiu rusiu zirnius, iv pupeles, lesius ir pan).
Bet vistiek gali nepakankamai gauti gelezies, vitaminu (pvz B12). Gal reiktu tada padauginti zaliu lapiniu darzoviu, vit C...
oho, tikrai neimanoma pakeisti tuomet, nesiryzciau as tokius produktus kaip riesutai ir zuvis duoti.
Papildyta:
Pamirsau parasyti, mano panelyte taip pat atsisake gerti ta ryziu gerima, o vat kosese tai su malonumu valgo