QUOTE(solo @ 2009 05 10, 22:09)
Tai kaip trintis veikia, jei vistiek kvėpuoja kūnas? Man nieks netrina

Nu, aišku, juoks juokais, bet man gydytoja pasakė, kad visad reiks naudot (bent kas 3 dieną) tas žvakutes, maždaug čia kaip kremas... Pavydžiu moterims, neturinčioms tokių bėdų. Žiūrėsiu kiek gelbės man flucohexalis, jei ir vėl prasidės viskas, nebežinau, ką reiks daryt.
Flucohexalis yra gerai, nes greitai nuslopina pienligės simptomus ir veikia giluminius sluoksniu, ne taip kaip vietinės žvakutės), bet pagal visus tyrimus, nemažai daliai moterų, praėjus mėnesiui po šio vaisto suvartojimo, dar yra randama pienligės sukėlėjų, todėl reikia dar 6-12 mėnesių, likus 3-5 dienoms iki mėnesinių (pas ką ciklas reguliarus) arba iškart po mėnesinių išgerti profilaktiškai 150mg fluconazolio (Flucohexal, Mycomax, Mycosyst, Flucoric, Diflucan.. visi jie tas pats vaistas, tik pavadinimai skiriasi...).
Jei nesat išsityrusi dėl mycoplasma, chlamydia ir ureaplasma (iš šlapimo kanalo), reikėtų tai padaryti, nes turint šių zarazų kartojasi pienligė. Beje, šio tyrimo metu gali iškarto nustatyti kokiems antibiotikams bakterijos jautrios, kad vienu sykiu nudėt jas visas, o ne "metodom tika", kaip rusai sako, bandyti vienus, kitus, tikintis, kad suveiks , taip tikrai skrandį susigandinti bepigu... ir , pasikartosiu, jei jau teks gerti antibiotikų, būtinai lygiagrečiai vartokit antigrybelines tabletes
Dėl BV... klausimas ar ten tikrai BV, ar trichomonozė? Nes jų simptomai panašūs, tik tiek, kad trichomonozė yra lytiškai plintanti liga, tad būtina gydytis ne tik pačiai, bet ir partnerį gydyti (metronidazolio tabletėmis, arba partneriui - metronidazolis, o moteriai - Macmiror complex žvakutės)