Mergaites kas yra tos gintaro dulkes?
sveikutes, o mes va nuolat, rengiant didesne svente "draugaujam" su tokiais berniukais, kurie suorganizuoja ir apsvietima (tiek lauke, tiek patalpoj) ir visokius konfeti ir feerverkus, ir visa tai suderina ir su muzika ir panasiai
Ir kaina gaunasi dar geresne , nei viska organizuociausi atskirai. Visada pasisakau kokia suma apytiksliai norim isleisti, tai jie visada maksimum padaro, o ir dar ir nustebina, va sventem vyro jubilieju, tai staigmena padare, kai su vyru sokome, tai dar kazkokiaparata ijunge- tokie kaip muilo burbulai eme skaraidyti visoje saleje, super buvo
tikrai rekomenduju ir kiek zinau tai berniukai atvaziuoja i bet koki miesta
Vitalijus 861558378
Ir kaina gaunasi dar geresne , nei viska organizuociausi atskirai. Visada pasisakau kokia suma apytiksliai norim isleisti, tai jie visada maksimum padaro, o ir dar ir nustebina, va sventem vyro jubilieju, tai staigmena padare, kai su vyru sokome, tai dar kazkokiaparata ijunge- tokie kaip muilo burbulai eme skaraidyti visoje saleje, super buvo
tikrai rekomenduju ir kiek zinau tai berniukai atvaziuoja i bet koki miesta
Vitalijus 861558378
QUOTE(Fei @ 2011 01 11, 16:10)
O matysis tie baloniai patamsyje?
matysis nes jie padaryti is fosforo o kaip zinote fosforas nakty sviecia
QUOTE(Lady*love @ 2011 01 17, 20:33)
matysis nes jie padaryti is fosforo o kaip zinote fosforas nakty sviecia
O kur jus tokiu balionu gavote pirkti? Ir kiek kainuoja?
Aha, ir man parūpo - neteko apie tokius girdėti Kur būtų galima pamatyti tokius balionus? Bet ir kainelė turbūt nemaža...
QUOTE(Fei @ 2011 01 17, 21:05)
Aha, ir man parūpo - neteko apie tokius girdėti Kur būtų galima pamatyti tokius balionus? Bet ir kainelė turbūt nemaža...
Bandziau googlinti, bet jokios ino apie tokius balionus
O aš radau - įrašykite google ''šviečiantys balionai'' Tik nelabai supratau kaip ten tos LED lemputės veikia tuose balionuose...
Gal kas esate susidūrę?
Gal kas esate susidūrę?
QUOTE(Fei @ 2011 01 17, 21:15)
O aš radau - įrašykite google ''šviečiantys balionai'' Tik nelabai supratau kaip ten tos LED lemputės veikia tuose balionuose...
Gal kas esate susidūrę?
Gal kas esate susidūrę?
siandiena kaip tik skambinausi i viena is parduotuviu, tai pasake taip, jie neskrenda ir neskraido palubem, nes pati lempute ( kapstukas) yra pakankamai sunkus,, buvau sugalvojusi leisti 12 val , bet teks pasitenkinti balionais su saltosiom ugnelem
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 18, 00:21)
siandiena kaip tik skambinausi i viena is parduotuviu, tai pasake taip, jie neskrenda ir neskraido palubem, nes pati lempute ( kapstukas) yra pakankamai sunkus,, buvau sugalvojusi leisti 12 val , bet teks pasitenkinti balionais su saltosiom ugnelem
O sakykit, man neišprusėlei, nuo tų šaltų ugnelių balionai nesprogsta? Nes pas mus irgi tokia mintis buvo
QUOTE(lialiauskiene @ 2011 01 18, 00:21)
Gal galetumete paaiskinti placiau?
Beje, tai kokia tada nauda is tu sviecianciu balionu? Juos tuomet tik priristi galimja, kad plevesuotu ore (lauke)?
QUOTE(Fei @ 2011 01 18, 10:35)
Gal galetumete paaiskinti placiau?
Beje, tai kokia tada nauda is tu sviecianciu balionu? Juos tuomet tik priristi galimja, kad plevesuotu ore (lauke)?
taip, tokia ir nauda, nebent prisiti ir kas kur sviestu.
ballionai su helio dujomis, apacioje pritvirtinama slatoji liepsnele.
12 valanda isdalinsime sveciams, kad kartu uzdegtu ir paleisime vienu metu.
QUOTE(krista-30 @ 2011 01 18, 07:24)
O sakykit, man neišprusėlei, nuo tų šaltų ugnelių balionai nesprogsta? Nes pas mus irgi tokia mintis buvo
Aš tai įsivaizduoju, kad tie balionai juk su virvute pririšti, o ant tos virvutės šaltoji ugnelė, kuri yra šiokiu tokiu atstumu nuo baliono, todėl ir nesprogsta.