Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:41)
Nematem, niu bet taip isgyrei gal nufotografuok.. man jau smalsu kas ten per suknele jei iki 9 men jos pakaks..  lotuliukas.gif
Papildyta:
As gyvenu prie aerouosto, o kur tu?.. geriau pas mane kada atlek, nes as gyvenu nuosavam name, pievute zalia... grynas oras..  wub.gif

Aha, man irgi idomu, kas ten per dangaus zidryne.
Nufotkink Vitalyte, ta savo grozi.

Bek dabar jau ir fotkink, ok?

Laukiam
ploja.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 12:42)
Aha, man irgi idomu, kas ten per dangaus zidryne.
Nufotkink Vitalyte, ta savo grozi.

Bek dabar jau ir fotkink, ok?

Laukiam
ploja.gif  ploja.gif  ploja.gif

o neeeee, ji nenufotkins... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Juk neturi fotiko... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 30 balandžio 2009 - 11:44
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 11:41)
Nematem, niu bet taip isgyrei gal nufotografuok.. man jau smalsu kas ten per suknele jei iki 9 men jos pakaks..  lotuliukas.gif
Papildyta:
As gyvenu prie aerouosto, o kur tu?.. geriau pas mane kada atlek, nes as gyvenu nuosavam name, pievute zalia... grynas oras..  wub.gif

prie oro uosto grynas oras lotuliukas.gif lotuliukas.gif nepyk cia juokas nepiktas tik paskaiciau ir paeme toks juokas... 4u.gif 4u.gif

sidabra, o tai ilgai "ant biuletenio "tu?
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:41)
Papildyta:

As gyvenu Baltupiuose, bet darbas mano yra prie Universitetines ligonines, lazdynuose, zinai? Tai atleksiu pas tave, man gi tas naujas aplinkelis cia pat, per 5 minutes nuskrisiu smile.gif
O pas mane Baltupiuose per balkona ranka pasiekiamas tvenkinys, parkas, zalia, zalia. Labai grazu. Eisiu jau degintis. Ten pleziukas padarytas!!!

Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 13:36)
Vitalyt, nesijaudink del tu drabuziu, nusipirksi nauju  wub.gif
o as po stimuliaciju visu, jau dabar beveik ne i vienas kelnes nebeilendu  doh.gif  kai baigsis mano sirgimo atostogos nebeturesiu su kuo i darba eiti  doh.gif  blush2.gif  ir tai visi jau kalba, kad  nestuke.gif nes ir pastambejau, ir biletenis ilgai  biggrin.gif  ax.gif

nea , nepirksiu... neverta... su kuom tursiu su tuom eisiu... tik pora komplektuku kokiu nusipirksiu ir viskas... .. nzn.. nes gaila bus moket po keleta simtu... uz kokia suknele su kuria paskuj nebeisiu.. nzn ... benetone gal ka rasiu.. ten mano mylimiausia parde ir netokia brangi... wub.gif aprangos galerijoj truputi brangu.. g.gif bet ten geru rubu yra.. thumbup.gif noriu nauju dzinsu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:43)
o neeeee, ji nenufotkins...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Juk neturi fotiko...  g.gif

Tiksliai, gi jai draugai sugadino ir neatpirko dar.
Tai su telefonu nufotkins gal ax.gif
assa.gif photo.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 13:43)
o neeeee, ji nenufotkins...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Juk neturi fotiko...  g.gif

teisingai lotuliukas.gif man da neatidave mano fotiko, bet sake, kad jau gal kita sav atiduos lotuliukas.gif lotuliukas.gif paieskosiu gal kokioj foto esu... su ta suknia.. atsiusiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 12:44)
prie oro uosto grynas oras  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nepyk cia juokas nepiktas tik paskaiciau ir paeme toks juokas...  4u.gif  4u.gif

Aerouostas Dendule tik orientyras.. Kad butu aiskiau, kurioje vietoje.. juk negyvenu pakilimo take ar 200 m iki jo.. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 12:39)
Panos, noriu paklausti jusu.
Mane irgi stimuliuos pries IVF

Tos stimuliacijos, kaip suprantu su hormonais susije... blush2.gif
Tai sustambesiu?

nebutinai, ne visas taip veikia, o mane paveike doh.gif tongue.gif

QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 12:44)

planuoju visa menesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 12:45)
As gyvenu Baltupiuose, bet darbas mano yra prie Universitetines ligonines, lazdynuose, zinai? Tai atleksiu pas tave, man gi tas naujas aplinkelis cia pat, per 5 minutes nuskrisiu smile.gif
O pas mane Baltupiuose per balkona ranka pasiekiamas tvenkinys, parkas, zalia, zalia. Labai grazu. Eisiu jau degintis. Ten pleziukas padarytas!!!

Tai galesi kada atlekti, nes siandien isvarau i Klaipeda-Palanga, bet sestadieni griztu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 30 balandžio 2009 - 11:53
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:46)
nea , nepirksiu... neverta... su kuom tursiu su tuom eisiu... tik pora komplektuku kokiu nusipirksiu ir viskas... .. nzn.. nes gaila bus moket po keleta simtu... uz kokia suknele su kuria paskuj nebeisiu.. nzn ... benetone gal ka rasiu.. ten mano mylimiausia parde ir netokia brangi...  wub.gif  aprangos galerijoj truputi brangu..  g.gif  bet ten geru rubu yra..  thumbup.gif  noriu nauju dzinsu...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Imk Vitalyte dzinsus naujus

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:49)
Aerouostas Dendule tik orientyras.. Kad butu aiskiau, kurioje vietoje..  juk negyvenu pakilimo take ar 200 m iki jo..  tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandien pas mus linksma, mergytes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Ineza, juokiuosi as viena ofise zinok is tavo pasakymo: "juk negyvenu pakilimo take" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Isivaizduoju, stovi sau Inezos namukas pakilimo take, lektuvai tik graziai apvaziuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:51)
Tai galesi kada atlekti, nes siandien isvarau i Klaipeda-Palanga, bet sestadieni griztu...  mirksiukas.gif

Bet si savaitgali pati vaziuosiu po miestus...Anyksciai - Panevezys - Anyksciai - Vilnius. Stai koks marsrutas manes laukia...vairuotoja taxiste lotuliukas.gif
Atsakyti
skorpione gerai zinau ta vieta kur gyveni 4u.gif

vitalyte gal sita?:

user posted image
Atsakyti