Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 11:45)
aj..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

o as vel keliuosi 4-5 ryto...  unsure.gif  nu idomiai kazkaip..... sako, kai pastoja moteris ..tai labai miego nori.. o as ne velnio jo nenoriu... wub.gif

palauk, dar noresi biggrin.gif
Atsakyti
As va ko noooriu...

user posted image essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 30 balandžio 2009 - 11:23
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 11:14)
Dendule, negi del musu neatleksi i vilniu, netikiu...  doh.gif

na aisku kad atleksiu jei tikrai susiorganizuosim...ka as be jusu 4u.gif

et ...

pas mus irgi siandien buvo pasiuloj sonkauliukai tik kad jie riebus pasirode tai neemiau...
as tai dabar noreciau sushi... as visad jo noriu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

dar noreciau miego biggrin.gif

o kiek darbeliu reik padaryt pries atostogas ir toks tinginys ima kad nereliai!
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 13:19)
skaudedavo, bet ne tuo metu..  g.gif Man po menesiniu kokia 1.5 savaites neskauda nieko, o po ovuliacijos budavo skausmai kartais bet ne nuo to kad pajauciu..  doh.gif
Papildyta:
vitalyte, nebus, kad po menesiuko gero netilpsi pro duris, tavo noru tiek daug, kad MB tures tau koki kulinara namie idarbinti..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

As tai visada noriu naturaliu apelsinu sulciu, giros, arbuuuuzo ir bananu.. Na ir leduuu...  bigsmile.gif

nu va. nu va... jau ir taip vos betelpu i savo drabuziukus.. blush2.gif tikslaiu jau nelabai betelpu... nes visi tokie aptraukti,kai sasiska atrodau... nes neturedavau placiu rubu, visi aptemti , sijonukai trumpi... suknytes... viena grazia suknia nusipirkau dar pries nestuke.gif tai i ja itilpsiu ir 9men thumbup.gif labai grazi thumbup.gif miss sixty thumbup.gif jei kas buvot aprangos galerijoj tai gal matet.. tokia zydra.. wub.gif nuostabi suknele... o i kitas neitilpsiu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:16)
ejjj mes jau irgi norim niam, niam....  essen.gif taip skaniai atrodo..  bigsmile.gif rauginti kopustai...  thumbup.gif Bet zinot, dabar is viso negaliu vagyt nei zirneliu, o taip megstu su majonezu  bigsmile.gif nei kopustu ir t.t. pucia pilva nerealiai.. ir taip auga kaip ant mieliu..  doh.gif  lotuliukas.gif  nestuke.gif

Pas mane buvo sonkauliai su darzovemis, nebuvo kopustu, nei bulviu, tik mesyte ir darzoves. As visada taip valgau, niekada garnyro su mesa nemaisau.
Tai Ineza, eik jau pietuku, manau tavo leliukas jau nori smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:22)
As va ko noooriu...

user posted image essen.gif

Geraaas!!! Mano vyras vakarienei siandien saltibarscius ruosia.
Kvieciu tave drauge i svecius ax.gif
O kurioj Vilniaus vietoj jus gyvenat, aa? Kokiam rajone?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 30, 13:20)
Tai ir tingėk, juk mums  nestuke.gif  galima  mirksiukas.gif

joa... mums galima viskas thumbup.gif drinks_cheers.gif bet ,kad paciai kazkaip tas mano pacios sukeltas bordakelis trugdo... is ligonines visi daiktai po kojom vadalojasi blush2.gif
hm..turim su MB bilietus i kina .. siand paskutine diena... kai galioja... reikia nueit,,,, tik i koki ta filma..gal kas buvot nesenei..ka gero matet? wub.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 13:21)
palauk, dar noresi  biggrin.gif

sakai g.gif nu nu... lauksim... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ineza... aaaaaaaaaaaaaa yahoo.gif yahoo.gif noriu ir saltibarsciu... jau dabar ..po ju tada sonkauliuku... thumbup.gif vajei... noriu, noriu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:26)
nu va. nu va... jau ir taip vos betelpu i savo drabuziukus..  blush2.gif  tikslaiu  jau nelabai betelpu... nes visi tokie aptraukti,kai sasiska atrodau... nes neturedavau placiu rubu, visi aptemti , sijonukai trumpi... suknytes... viena grazia suknia nusipirkau dar pries  nestuke.gif  tai i ja itilpsiu ir 9men  thumbup.gif  labai grazi  thumbup.gif  miss sixty  thumbup.gif  jei kas buvot aprangos galerijoj tai gal matet.. tokia zydra..  wub.gif  nuostabi suknele... o i kitas neitilpsiu...  unsure.gif

Vitalyt, nesijaudink del tu drabuziu, nusipirksi nauju wub.gif
o as po stimuliaciju visu, jau dabar beveik ne i vienas kelnes nebeilendu doh.gif kai baigsis mano sirgimo atostogos nebeturesiu su kuo i darba eiti doh.gif blush2.gif ir tai visi jau kalba, kad nestuke.gif nes ir pastambejau, ir biletenis ilgai biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 30 balandžio 2009 - 11:37
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:34)
joa... mums galima viskas  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  bet ,kad paciai kazkaip tas mano pacios sukeltas bordakelis trugdo... is ligonines visi daiktai po kojom vadalojasi  blush2.gif   
hm..turim su MB bilietus i kina .. siand paskutine diena... kai galioja... reikia nueit,,,, tik i koki ta filma..gal kas buvot nesenei..ka gero matet?  wub.gif  unsure.gif
Papildyta:

sakai  g.gif  nu nu... lauksim...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Ineza... aaaaaaaaaaaaaa  yahoo.gif  yahoo.gif  noriu ir saltibarsciu... jau dabar ..po ju tada sonkauliuku...  thumbup.gif  vajei... noriu, noriu...  thumbup.gif

Uoj tu Vitalyt, nejuokink manes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Visko tu nori...tuoj garderoba keisti reiks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:34)

hm..turim su MB bilietus i kina .. siand paskutine diena... kai galioja... reikia nueit,,,, tik i koki ta filma..gal kas buvot nesenei..ka gero matet?  wub.gif 

o kokius rodo dabar? g.gif
Atsakyti
Panos, noriu paklausti jusu.
Mane irgi stimuliuos pries IVF

Tos stimuliacijos, kaip suprantu su hormonais susije... blush2.gif
Tai sustambesiu?
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:26)
nu va. nu va... jau ir taip vos betelpu i savo drabuziukus..  blush2.gif  tikslaiu  jau nelabai betelpu... nes visi tokie aptraukti,kai sasiska atrodau... nes neturedavau placiu rubu, visi aptemti , sijonukai trumpi... suknytes... viena grazia suknia nusipirkau dar pries  nestuke.gif  tai i ja itilpsiu ir 9men  thumbup.gif  labai grazi  thumbup.gif  miss sixty  thumbup.gif  jei kas buvot aprangos galerijoj tai gal matet.. tokia zydra..  wub.gif  nuostabi suknele... o i kitas neitilpsiu...  unsure.gif

Nematem, niu bet taip isgyrei gal nufotografuok.. man jau smalsu kas ten per suknele jei iki 9 men jos pakaks.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 12:28)
Pas mane buvo sonkauliai su darzovemis, nebuvo kopustu, nei bulviu, tik mesyte ir darzoves. As visada taip valgau, niekada garnyro su mesa nemaisau.
Tai Ineza, eik jau pietuku, manau tavo leliukas jau nori  smile.gif
Papildyta:
Geraaas!!! Mano vyras vakarienei siandien saltibarscius ruosia.
Kvieciu tave drauge i svecius  ax.gif
O kurioj Vilniaus vietoj jus gyvenat, aa? Kokiam rajone?

As gyvenu prie aerouosto, o kur tu?.. geriau pas mane kada atlek, nes as gyvenu nuosavam name, pievute zalia... grynas oras.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 11:26)

greit idek foto mums cia parodyk ta suknyte...siaip as esu irgi megeja aptemptu rubu ir visokiu tokiu trumpuciu ...:)turiu kelis rubus kurie tiks kai busiu nestuke.gif (et kaip noreciau...)
Atsakyti