Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 11:22)
Dabar jau nebeikelsiu... sad.gif
Papildyta:
Sake, tiksliai pasakyti negali..  verysad.gif Nes kai moteris pajunta orgazma vistiek gimda usitraukineja, gal del to man skauda, ji tiesiog sake, kad galbut kazka uzspaudzia ir psio.. Velyvame nestume, sake, kad turetu praeiti.. tikiuosi..  rolleyes.gif

Tai sekanciam kartui, mergyt... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 11:26)
Tai sekanciam kartui, mergyt...  4u.gif

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 11:17)
todel D sake,mylekites ir dziaukites gyvenimu... tik nu kaip minejau jau.. nesidraskyt man labai lovoj... nerodyt tokios arsios aistros ,kaip seniau  blush2.gif  ..mm???  is kur jis kazin zino... kokia as buvau??   blush2.gif  gal irgi sapnavo mane  blush2.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 11:22)
Dabar jau nebeikelsiu... sad.gif
Papildyta:
Sake, tiksliai pasakyti negali..  verysad.gif Nes kai moteris pajunta orgazma vistiek gimda usitraukineja, gal del to man skauda, ji tiesiog sake, kad galbut kazka uzspaudzia ir psio.. Velyvame nestume, sake, kad turetu praeiti.. tikiuosi..  rolleyes.gif

tai kitakart ikelsi smile.gif vistiek greitai pripliurpiam tas temeles biggrin.gif

o tau iki nestuke.gif neskaudedavo? nestumo metu pradejo? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabra: 30 balandžio 2009 - 10:43
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 12:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai kitakart ikelsi  smile.gif  vistiek greitai pripliurpiam tas temeles  biggrin.gif

o tau iki  nestuke.gif  neskaudedavo? nestumo metu pradejo?  g.gif

aj.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o as vel keliuosi 4-5 ryto... unsure.gif nu idomiai kazkaip..... sako, kai pastoja moteris ..tai labai miego nori.. o as ne velnio jo nenoriu... wub.gif
Atsakyti
uh...pavalgiau pietus...kol perskaiciau ka pripliurpet.... 4u.gif

ciaudeju...noriu miego... kazkokia nesamone vakar per saltai masinoj kondc turbut pasidariau blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Vilnius man pabodes nes 1metus laiko dirbau ten ir vazinejau kasdien ir po Vilnio tekdavo pasiduoti, tai tie jusu kamsciai ...eina kciortu smile.gif

vitalyte mes vakar supratom kad nd darai smile.gif smagu tave cia matyt.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 30 balandžio 2009 - 11:03
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 12:02)
uh...pavalgiau pietus...kol perskaiciau ka pripliurpet....  4u.gif

ciaudeju...noriu miego... kazkokia nesamone vakar per saltai masinoj kondc turbut pasidariau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Vilnius man pabodes nes 1metus laiko dirbau ten ir vazinejau kasdien ir po Vilnio tekdavo pasiduoti, tai tie jusu kamsciai ...eina kciortu smile.gif
vitalyte mes vakar supratom kad nd darai smile.gif smagu tave cia matyt..  4u.gif

As irgi pavalgiau. Sonkauliukus valgiau, mmm kaip skanu buvo

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 12:02)

ciaudeju...noriu miego... kazkokia nesamone vakar per saltai masinoj kondc turbut pasidariau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
vitalyte mes vakar supratom kad nd darai smile.gif smagu tave cia matyt..  4u.gif

Dendule, negi del musu neatleksi i vilniu, netikiu... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 13:02)

kazakip fainiai buvo.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 12:12)

user posted image

ejjj mes jau irgi norim niam, niam.... essen.gif taip skaniai atrodo.. bigsmile.gif rauginti kopustai... thumbup.gif Bet zinot, dabar is viso negaliu vagyt nei zirneliu, o taip megstu su majonezu bigsmile.gif nei kopustu ir t.t. pucia pilva nerealiai.. ir taip auga kaip ant mieliu.. doh.gif lotuliukas.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 13:12)

user posted image

nu tu zinok.. raminkis... lotuliukas.gif lotuliukas.gif ka as dabar turiu daryt???? a??? noriu va tokiu pietu.. tu sonkauliuku noriu... dabar jau noriu... cia stenet pradejau toj lovoj..kaip noriu... wub.gif kaip noriu.... ojerguteliau... ka daryt... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 11:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai kitakart ikelsi  smile.gif  vistiek greitai pripliurpiam tas temeles  biggrin.gif

o tau iki  nestuke.gif  neskaudedavo? nestumo metu pradejo?  g.gif

skaudedavo, bet ne tuo metu.. g.gif Man po menesiniu kokia 1.5 savaites neskauda nieko, o po ovuliacijos budavo skausmai kartais bet ne nuo to kad pajauciu.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:17)
nu tu zinok.. raminkis...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   ka as dabar turiu daryt????  a???  noriu va tokiu pietu.. tu sonkauliuku noriu... dabar jau noriu... cia stenet pradejau toj lovoj..kaip noriu...  wub.gif  kaip noriu.... ojerguteliau... ka daryt...  wub.gif

vitalyte, nebus, kad po menesiuko gero netilpsi pro duris, tavo noru tiek daug, kad MB tures tau koki kulinara namie idarbinti.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

As tai visada noriu naturaliu apelsinu sulciu, giros, arbuuuuzo ir bananu.. Na ir leduuu... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 30 balandžio 2009 - 11:20
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 10:00)
  kaip tingiu keltis...reikia susitvarkyt savo bordakeli...  unsure.gif  blush2.gif

Tai ir tingėk, juk mums nestuke.gif galima mirksiukas.gif
Atsakyti