Na, siaip ar taip, kas liecia susitikima, tai as manau vistiek negalesiu dalyvauti
Jis vyks tikrai savaitgali, o man mokslai, sesija prasides...
nebent pavykstu prisiderinti kazkaip
Vitalyte
I mane jau bendradarbiai keistai ziuri, kad as sedziu i zvengiu, da dziaugios, kad neatbega pasiziuret kas cia man jau tokio linksmo
I mane jau bendradarbiai keistai ziuri, kad as sedziu i zvengiu, da dziaugios, kad neatbega pasiziuret kas cia man jau tokio linksmo
Nu tai ką , reik tada daryt 3 grupių mytus, mergyčių iš Vilniaus , - iš Kauno ir -iš pajūrio . Tada forume uij kaip dalinsimės, kaip smagu buvo , kokie įspūdžiai. Nes taip tai į vieną tašką visų nesurinksim , o pasimatyt su forumietėm dauguma norim
QUOTE(Heiress @ 2009 04 30, 11:51)
Vitalyte
nuo vakar susipazinau is naujo su MB... ex...kaip smagu... ir nauja... kaip tingiu keltis...reikia susitvarkyt savo bordakeli...
As taip pat manau, kad pradziai tada rome 3 - juose miestuose, o vasara vistiek galetume suorganizuot savaitgali Palangoje
Vitalyte, o man visgi skauda kai mylimes ir butent tada kai pasiekiu virsune... todel, kiekviena karta labai bijau..
Vitalyte, o man visgi skauda kai mylimes ir butent tada kai pasiekiu virsune... todel, kiekviena karta labai bijau..
QUOTE(ruta. @ 2009 04 30, 11:51)
Nu tai ką , reik tada daryt 3 grupių mytus, mergyčių iš Vilniaus , - iš Kauno ir -iš pajūrio . Tada forume uij kaip dalinsimės, kaip smagu buvo , kokie įspūdžiai. Nes taip tai į vieną tašką visų nesurinksim , o pasimatyt su forumietėm dauguma norim
visos i pajuri.....
QUOTE(Heiress @ 2009 04 30, 10:44)
Na tas irgi gerai Reikia remti kulturos zmones
o mes bažnyčiai paaukojom savus 2 proc.
QUOTE(Heiress @ 2009 04 30, 10:45)
Kalusimuks:
O jus kai daretes tyrimus, ar jum reikejo issitirti del kraujo grupes?
O jus kai daretes tyrimus, ar jum reikejo issitirti del kraujo grupes?
man reikėjo, nes neturejau, jei turi nereikia
dar reikes bendros slapimo, kraujo bendro, tepinelio ir kardiogramos. ir operacijos dienai tyrimai turi buti ne senesni kaip 10 dienu.
Inesiuk, sia info butu gerai ikelti i temos pradzia, nes daug kam kyla klausimu del tu tyrimu
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 10:48)
as vakar pirma karta po menesio laiko... kaip pirma karta buvo... nieko neskaudejo..viskas ok... jokiu nereikalingu isskyru... tik MB sake,kad labai bijo kazka daryt.... nu jam kazkaip sake,geda... ten vaikas yra ir jis ten sako as dar kazka darysiu... bet nuraminau... jis mao,kad ten dauzys ji buvo linskmas vakaras...
manau visiems vyrams taip atrodo
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 11:04)
As taip pat manau, kad pradziai tada rome 3 - juose miestuose, o vasara vistiek galetume suorganizuot savaitgali Palangoje
O pas dakatre neklausei kodel skauda manau ji geriau turetu paaiskinti to priezasti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:04)
nu man zinok, neskaudejo... MB buvo svelnus ,kaip pirma karta su mergaite butu buves.. as pati truputi baiminaus.. bet viskas ok... na matai ,gal tau gimda Org metu susitraukineja labai stipriai ..todel skauda.. man taip biskiuka toks skausmukas buvo... bet nu toks nezymus... as norejau dar ir dar ..istikruju.. kai nesistimuliuoji ir nebelauki pastosi ar ne... ND vyksta kitaip ... nemaniau,kad taip gali but...
o man gyd sake,kad reikia myletis... nes tai yra dvieju zmoniu gyvenimas... ir kad vyrui to reikia ir moteriai to reikia... nestumas nera liga... nebent jis labai komplikuotas... todel D sake,mylekites ir dziaukites gyvenimu... tik nu kaip minejau jau.. nesidraskyt man labai lovoj... nerodyt tokios arsios aistros ,kaip seniau ..mm??? is kur jis kazin zino... kokia as buvau?? gal irgi sapnavo mane
Papildyta:
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 12:08)
o mes bažnyčiai paaukojom savus 2 proc.
dar reikes bendros slapimo, kraujo bendro, tepinelio ir kardiogramos. ir operacijos dienai tyrimai turi buti ne senesni kaip 10 dienu.
Inesiuk, sia info butu gerai ikelti i temos pradzia, nes daug kam kyla klausimu del tu tyrimu
as savo 2% vaisingumo asociacijai pervedu
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 11:08)
Dabar jau nebeikelsiu...
Papildyta:
QUOTE(Tiria @ 2009 04 30, 11:12)
O pas dakatre neklausei kodel skauda manau ji geriau turetu paaiskinti to priezasti
Sake, tiksliai pasakyti negali.. Nes kai moteris pajunta orgazma vistiek gimda usitraukineja, gal del to man skauda, ji tiesiog sake, kad galbut kazka uzspaudzia ir psio.. Velyvame nestume, sake, kad turetu praeiti.. tikiuosi..
QUOTE(cyplius @ 2009 04 30, 08:48)
Tai mes jau labai irgi lauksim is taves ziniu
Butinai pranesiu kai tik grisiu,kazkur apie 16 val.
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 10:04)
Inesiuk,as del to siandien ir einu pas gyd. nors taip nutiko tik karta kaip tau,bet mane labai isgasdino,visa savaite maudzia pilvuka ir kairi sona,galvoju kad priaugo ko negero.... bet as ne gal tau kitaip
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 04 30, 11:22)
Butinai pranesiu kai tik grisiu,kazkur apie 16 val.
Inesiuk,as del to siandien ir einu pas gyd. nors taip nutiko tik karta kaip tau,bet mane labai isgasdino,visa savaite maudzia pilvuka ir kairi sona,galvoju kad priaugo ko negero.... bet as ne gal tau kitaip
Man butent ir skauda kairiaja puse, nes mano gimda labiau i kare yra... ir sake, kad kiauside kairioji zemiau nei desinioji.. Zodziu, as kitokia..