Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

Na, siaip ar taip, kas liecia susitikima, tai as manau vistiek negalesiu dalyvauti ax.gif

Jis vyks tikrai savaitgali, o man mokslai, sesija prasides...
nebent pavykstu prisiderinti kazkaip ax.gif
Atsakyti
Vitalyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
I mane jau bendradarbiai keistai ziuri, kad as sedziu i zvengiu, da dziaugios, kad neatbega pasiziuret kas cia man jau tokio linksmo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu tai ką smile.gif , reik tada daryt 3 grupių mytus, mergyčių iš Vilniaus 4u.gif , - iš Kauno 4u.gif ir -iš pajūrio 4u.gif . Tada forume uij kaip dalinsimės, kaip smagu buvo drinks_cheers.gif , kokie įspūdžiai. Nes taip tai į vieną tašką visų nesurinksim g.gif , o pasimatyt su forumietėm dauguma norim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 04 30, 11:51)
Vitalyte  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
I mane jau bendradarbiai keistai ziuri, kad as sedziu i zvengiu, da dziaugios, kad neatbega pasiziuret kas cia man jau tokio linksmo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nuo vakar susipazinau is naujo su MB... ex...kaip smagu... ir nauja... lotuliukas.gif lotuliukas.gif kaip tingiu keltis...reikia susitvarkyt savo bordakeli... unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
As taip pat manau, kad pradziai tada rome 3 - juose miestuose, o vasara vistiek galetume suorganizuot savaitgali Palangoje thumbup.gif 4u.gif

Vitalyte, o man visgi skauda kai mylimes ir butent tada kai pasiekiu virsune... verysad.gif todel, kiekviena karta labai bijau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 04 30, 11:51)
Nu tai ką  smile.gif , reik tada daryt 3 grupių mytus, mergyčių iš Vilniaus 4u.gif , - iš Kauno 4u.gif  ir -iš pajūrio 4u.gif . Tada forume uij kaip dalinsimės, kaip smagu buvo  drinks_cheers.gif , kokie įspūdžiai. Nes taip tai į vieną tašką visų nesurinksim  g.gif , o pasimatyt su forumietėm dauguma norim  4u.gif

visos i pajuri.....
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 04 30, 10:44)
Na tas irgi gerai  bigsmile.gif  Reikia remti  kulturos zmones  4u.gif

o mes bažnyčiai paaukojom savus 2 proc. ax.gif

QUOTE(Heiress @ 2009 04 30, 10:45)
Kalusimuks:
O jus kai daretes tyrimus, ar jum reikejo issitirti del kraujo grupes?  g.gif

man reikėjo, nes neturejau, jei turi nereikia mirksiukas.gif
dar reikes bendros slapimo, kraujo bendro, tepinelio ir kardiogramos. ir operacijos dienai tyrimai turi buti ne senesni kaip 10 dienu.

Inesiuk, sia info butu gerai ikelti i temos pradzia, nes daug kam kyla klausimu del tu tyrimu ax.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 10:48)

as vakar pirma karta  smileysex.gif  po menesio laiko...  blush2.gif  kaip pirma karta buvo... nieko neskaudejo..viskas ok... jokiu nereikalingu isskyru...  wub.gif  tik MB sake,kad labai bijo kazka daryt.... nu jam kazkaip sake,geda... ten vaikas yra ir jis ten sako as dar kazka darysiu... bet nuraminau...  blush2.gif  jis mao,kad ten dauzys ji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  buvo linskmas vakaras...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

manau visiems vyrams taip atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 11:04)
As taip pat manau, kad pradziai tada rome 3 - juose miestuose, o vasara vistiek galetume suorganizuot savaitgali Palangoje  thumbup.gif  4u.gif

Vitalyte, o man visgi skauda kai mylimes ir butent tada kai pasiekiu virsune...  verysad.gif  todel, kiekviena karta labai bijau..  unsure.gif

O pas dakatre neklausei kodel skauda manau ji geriau turetu paaiskinti to priezasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 12:04)
As taip pat manau, kad pradziai tada rome 3 - juose miestuose, o vasara vistiek galetume suorganizuot savaitgali Palangoje  thumbup.gif  4u.gif

Vitalyte, o man visgi skauda kai mylimes ir butent tada kai pasiekiu virsune...  verysad.gif  todel, kiekviena karta labai bijau..  unsure.gif

nu man zinok, neskaudejo... MB buvo svelnus ,kaip pirma karta su mergaite butu buves.. blush2.gif blush2.gif as pati truputi baiminaus.. bet viskas ok... na matai ,gal tau gimda Org metu susitraukineja labai stipriai ..todel skauda.. g.gif man taip biskiuka toks skausmukas buvo... bet nu toks nezymus... as norejau dar ir dar blush2.gif blush2.gif doh.gif ..istikruju.. kai nesistimuliuoji ir nebelauki pastosi ar ne... ND vyksta kitaip ... nemaniau,kad taip gali but... g.gif
o man gyd sake,kad reikia myletis... nes tai yra dvieju zmoniu gyvenimas... ir kad vyrui to reikia ir moteriai to reikia... nestumas nera liga... nebent jis labai komplikuotas... todel D sake,mylekites ir dziaukites gyvenimu... tik nu kaip minejau jau.. nesidraskyt man labai lovoj... nerodyt tokios arsios aistros ,kaip seniau blush2.gif ..mm??? is kur jis kazin zino... kokia as buvau?? blush2.gif gal irgi sapnavo mane blush2.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 12:08)
o mes bažnyčiai paaukojom savus 2 proc. ax.gif
man reikėjo, nes neturejau, jei turi nereikia  mirksiukas.gif
dar reikes bendros slapimo, kraujo bendro, tepinelio ir kardiogramos. ir operacijos dienai tyrimai turi buti ne senesni kaip 10 dienu.

Inesiuk, sia info butu gerai ikelti i temos pradzia, nes daug kam kyla klausimu del tu tyrimu  ax.gif
manau visiems vyrams taip atrodo  smile.gif

as savo 2% vaisingumo asociacijai pervedu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 11:08)
Inesiuk, sia info butu gerai ikelti i temos pradzia, nes daug kam kyla klausimu del tu tyrimu  ax.gif

Dabar jau nebeikelsiu... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiria @ 2009 04 30, 11:12)
O pas dakatre neklausei kodel skauda manau ji geriau turetu paaiskinti to priezasti  4u.gif

Sake, tiksliai pasakyti negali.. verysad.gif Nes kai moteris pajunta orgazma vistiek gimda usitraukineja, gal del to man skauda, ji tiesiog sake, kad galbut kazka uzspaudzia ir psio.. Velyvame nestume, sake, kad turetu praeiti.. tikiuosi.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 30, 08:48)
Tai mes jau labai irgi lauksim is taves ziniu wub.gif

Butinai pranesiu kai tik grisiu,kazkur apie 16 val. mirksiukas.gif

QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 10:04)

Inesiuk,as del to siandien ir einu pas gyd. nors taip nutiko tik karta kaip tau,bet mane labai isgasdino,visa savaite maudzia pilvuka ir kairi sona,galvoju kad priaugo ko negero.... rolleyes.gif bet as ne nestuke.gif gal tau kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 04 30, 11:22)
Butinai pranesiu kai tik grisiu,kazkur apie 16 val. mirksiukas.gif
Inesiuk,as del to siandien ir einu pas gyd. nors taip nutiko tik karta kaip tau,bet mane labai isgasdino,visa savaite maudzia pilvuka ir kairi sona,galvoju kad priaugo ko negero.... rolleyes.gif bet as ne  nestuke.gif gal tau kitaip g.gif

Man butent ir skauda kairiaja puse, nes mano gimda labiau i kare yra... ir sake, kad kiauside kairioji zemiau nei desinioji.. Zodziu, as kitokia.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti