QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 07, 16:40)
Sveika, mergyt,
Imk balioneli
Zinok skaitau tavo diagnoze ir toks vaizdas, kad tai mano zodziai istarti po manosios laparoskopijos, kuria dare kovo 25 d.
Mano diagnoze lygiai tokia pati. Abu kiausintakiai uzake, automatiskai jie jau nepratekami. Rado daug saaugu, jas praskirste, kiek galejo pasalino...
Zodziu, diagnoze tokia, kad pastojimas tik su IVF. Sake, labai mazas procentas moteru pastoja natur. butu. Bet as manau, kad as priklausau tam mazam procentui
Tad neliudek, Kristepala, su mumis viskas bus gerai, nes Dievas mus myli ir saugo
Zinok, kad tu neviena.
O kur dareisi laparoskopija?
Aciu uz balioneli
Na tikrai panasi
Tik, kad po operacijos juos isverte ir padare pratekamais...apie dirbtini apvaisinima nieko nesake, dave metus laiko pastoti, tik sake, kad didele gresme pastoti ne vietoj. O pas tave dar lyg ir endo rado
Klausiau as pati apie endo, tai sake, kad siuo metu pas mane jos dar nera, bet aisku, laiku begant gali atsirasti (nors kazkaip tikrai galvojau, kad ji pas mane bus, nes pateplioja diena pries mm). Taigi mergyt laikykimes, viskas bus taip kaip Dievulis panores, o jis tikrai nori, kad mes turetume po angeliuka ir gal net ne viena
P.S. Dariausi KLP Jurininku klinikoj, pas ta pati kur Vitalyte daresi. Vitalyte man buvo zadejusi viena virusiuka palikti....
Papildyta:
QUOTE(kutosas @ 2009 05 07, 16:40)
Sveika sugrizusi
Mano labai panasi diagnoze, tai dabar visaip atsipalaiduot bandau, pozityviai mastyt ir tiket geru rezultatu
Zodziu, siulau prisijungti ir tikekimes neuzilgo gerom naujienom dalinsimes
Didelis Aciu merginos uz palinkejimus, pati to labai tikiuosi ir zinoma Jums visoms to linkiuVisosm po balioneli