QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 13:12)
Sveikos mergaites, as jau namuciuose
Jauciuosi as jau normaliai ir atsigavus, tik aisku kolkas kaip ispustas balionas
atrodo kad judi ir burbulai oro ypac peciuose vaiksto biski skausmingai, o tu skiluciu man isvis neskauda. Operacija praejo gerai, truko apie 1,5 val. Po narkozes irgi gerai atsigavau tik biski atsijungdavau ir maciau pora haliucinaciju (struciai, katinai, ir labai grazius vaikuciai
) Gimda, kiausintakiai ir fibrijos - sake viskas labai grazu, pratekamumas puikus. Po operacijos buvo ikistas i pilvo skilute drenas (maiselis i kuri bego skystis). Bet ji kita diena jau iseme. As vis klausinejau gydytojos del kiausidziu, tai pasake kad kapsule labai stora buvo, greiciausiai man niekada nevykdavo ovuliacija. Bet dabar kvn. kiausidej padaryta po 4 skilutes, turetu buti menesines ir ovuliacija, bet as turiu suspet per 6-8 men. butinai pastot nes kitaip tos skilutes surandes tuomet ir vel reiketu kartoti lapar. Sake dabar viskas priklausys nuo mano organizmo, ji padare ka galejo. Siaip tai as labai dziaugiuosi kad padariau ir viskas sklandziai praejo, labai jau svaigstu kada jau
Tai kolkas tiek, einu dar prigulsiu biski
Sveika sugrizus,
Lin4tia...
Geros naujienos, super...
Dabar tik atsigauk ir kibk i darbukus...
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 07, 13:22)
Sveikos mergytes,
Labai dirbu siandien visa diena su savo mokl\slais, ruosiuosi kiliui
As prisijungiu prie meeting'o
Dabar einu skaityti, ka cia priraset per siandien...
Sveikute mazute, labai jau
Taves pasiilgau.. Rasau ir tave i sarasiuka