Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Ineza @ 2009 05 07, 09:46)
Manau, kad vasara mes tikrai vaziuosim i pajuri, tad galetumem bandyt veliau suderint data ir viskas  drinks_cheers.gif
Papildyta:
Manau, kad Cyplius irgi prisijungs, kitai savaiteim jau bus grizus is keliones, pilna ispudziu, gales papasakoti..  4u.gif

Kur musu Skorpione ...  g.gif

Sveikos mergytes,

Labai dirbu siandien visa diena su savo moklslais, ruosiuosi koliui blush2.gif

As prisijungiu prie meeting'o smile.gif

Dabar einu skaityti, ka cia priraset per siandien... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 07 gegužės 2009 - 12:31
QUOTE(Ineza @ 2009 05 07, 12:19)
Cia Lazdynu ane?.. O pas kokia gydytoja eisi?

Aha Lazdynu, šiand ryte buvau pas Sigitą Racinienę, tai pas ją ir operuosiuos. Nu tokia bajava daktarėlė, nžn, kaip ten bus. Gal man į kokias santariškes nulėkt, gal ten greičiau užrašys, jau velniai visoki į galvą lenda. Nes tos ligoninės aplinka, tai 20metu atgal.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta.: 07 gegužės 2009 - 12:23
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 13:09)
Liepos 2, su Sigita Raciniene susitariau, jinai ir darys lapar. Man kažkaip šituo klausimu atrodo rimtos tik Santariškės ir Antakalnio  g.gif  gal čia tik nusistatymas.

Man dare mokslu daktare Danguole Vildaite.. mirksiukas.gif Ji butent dirba Lazdynu greitosios pagalbos.. Nerali gydytoja, nerealus kaip zmogus.. Bet as su ja susitairiau, kad darysiu privacioje Sirdies ir Chirurgijos klinikoje, nes ji ir ten daro sias operacijas.
Jos deka 4 cikliuke po operacijos laukiuosi ir turesiu suneli.. wub.gif Jai didelis aciu.. blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes!
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 12:55)
Merginos 4u.gif , kurios dar iš Vilniaus laukiat operacijos? Man įdomu, kuri kur operuosis, nes mane nusiuntė i greitosios pagalbos ligonenę, ko aš nesitikėjau.

Man 06.09d. darys Raud kryziaus ligonineje, ten pan kur ka tik Lin4ia padare laparoskopija!kazkaip mane labai optimistiskai nuteike Lin4ia pasakojimas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 13:12)
Sveikos mergaites, as jau namuciuose  4u.gif

Jauciuosi as jau normaliai ir atsigavus, tik aisku kolkas kaip ispustas balionas
atrodo kad judi ir burbulai oro ypac peciuose vaiksto biski skausmingai, o tu skiluciu man isvis neskauda. Operacija praejo gerai, truko apie 1,5 val. Po narkozes irgi gerai atsigavau tik biski atsijungdavau ir maciau pora haliucinaciju (struciai, katinai, ir labai grazius vaikuciai  biggrin.gif ) Gimda, kiausintakiai ir fibrijos - sake viskas labai grazu, pratekamumas puikus. Po operacijos buvo ikistas i pilvo skilute drenas (maiselis i kuri bego skystis). Bet ji kita diena jau iseme. As vis klausinejau gydytojos del kiausidziu, tai pasake kad kapsule labai stora buvo, greiciausiai man niekada nevykdavo ovuliacija. Bet dabar kvn. kiausidej padaryta po 4 skilutes, turetu buti menesines ir ovuliacija, bet as turiu suspet per 6-8 men. butinai pastot nes kitaip tos skilutes surandes tuomet ir vel reiketu kartoti lapar. Sake dabar viskas priklausys nuo mano organizmo, ji padare ka galejo. Siaip tai as labai dziaugiuosi kad padariau ir viskas sklandziai praejo, labai jau svaigstu kada jau  nestuke.gif  Tai kolkas tiek, einu dar prigulsiu biski  4u.gif

Sveika sugrizus, Lin4tia... drinks_cheers.gif Geros naujienos, super... thumbup.gif Dabar tik atsigauk ir kibk i darbukus... nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 07, 13:22)
Sveikos mergytes,

Labai dirbu siandien visa diena su savo mokl\slais, ruosiuosi kiliui  blush2.gif

As prisijungiu prie meeting'o smile.gif

Dabar einu skaityti, ka cia priraset per siandien... ax.gif

Sveikute mazute, labai jau Taves pasiilgau.. Rasau ir tave i sarasiuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 13:09)
Liepos 2, su Sigita Raciniene susitariau, jinai ir darys lapar. Man kažkaip šituo klausimu atrodo rimtos tik Santariškės ir Antakalnio  g.gif  gal čia tik nusistatymas.

Manau, kad ne ligonineje, o gydytojo profesionalume esme. Man kai pasiule operuotis pas ta ir ta - pasiskaiciau pincetas.lt, drauges pasiklausiau - tik geri atsiliepimai. g.gif O operavo Antakalnio klinikose, suremontuota viskas, naujoviskai, operacine kaip filmuose, lempos kazkokios vos ne spalvotos, kai palyginau su Tyzenhauzu gimdymo namu operacine, tai pasijutau kaip rojuje. ax.gif ax.gif
Atsakyti
Žodžiu, išvis niekur jokių atsiliepimų nerandu aš apie S. Racinienę g.gif Mergaitės, kas santariškėse darėtės, tai pas kokius gydytojus 4u.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 07, 13:26)
Sveika sugrizus, Lin4tia...  drinks_cheers.gif Geros naujienos, super...  thumbup.gif Dabar tik atsigauk ir kibk i darbukus...  nestuke.gif
Papildyta:
Sveikute mazute, labai jau Taves pasiilgau.. Rasau ir tave i sarasiuka smile.gif

As irgi pasiilgau
group.gif

Prigeriau nuo pat ryto dinamitines kavos, tai sedziu, kaip zombis, nei valgyti noriu, nieko.
Neisiu pietu net siandien ax.gif

Tai kita savaite planuojame meet'a?
O kada tiksliai Cyplius grizta?

Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 13:12)
Sveikos mergaites, as jau namuciuose  4u.gif

Jauciuosi as jau normaliai ir atsigavus, tik aisku kolkas kaip ispustas balionas
atrodo kad judi ir burbulai oro ypac peciuose vaiksto biski skausmingai, o tu skiluciu man isvis neskauda. Operacija praejo gerai, truko apie 1,5 val. Po narkozes irgi gerai atsigavau tik biski atsijungdavau ir maciau pora haliucinaciju (struciai, katinai, ir labai grazius vaikuciai  biggrin.gif ) Gimda, kiausintakiai ir fibrijos - sake viskas labai grazu, pratekamumas puikus. Po operacijos buvo ikistas i pilvo skilute drenas (maiselis i kuri bego skystis). Bet ji kita diena jau iseme. As vis klausinejau gydytojos del kiausidziu, tai pasake kad kapsule labai stora buvo, greiciausiai man niekada nevykdavo ovuliacija. Bet dabar kvn. kiausidej padaryta po 4 skilutes, turetu buti menesines ir ovuliacija, bet as turiu suspet per 6-8 men. butinai pastot nes kitaip tos skilutes surandes tuomet ir vel reiketu kartoti lapar. Sake dabar viskas priklausys nuo mano organizmo, ji padare ka galejo. Siaip tai as labai dziaugiuosi kad padariau ir viskas sklandziai praejo, labai jau svaigstu kada jau  nestuke.gif  Tai kolkas tiek, einu dar prigulsiu biski  4u.gif

Saunu, kad tokios naujienos thumbup.gif thumbup.gif Tai jau pagulek pagulek, spesi dar cia prirasinesi mirksiukas.gif Man zinok irgi labai pecius skaudejo nuo tu burbuliuku biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 13:33)
Žodžiu, išvis niekur jokių atsiliepimų nerandu aš apie S. Racinienę  g.gif  Mergaitės, kas santariškėse darėtės, tai pas kokius gydytojus  4u.gif ?

http://www.pincetas....y...eti&id=1651
Atsakyti
Nors as cia pas jus ir retai pasireiskiu,bet visas jusu naujienas ir geru nuotaiku pasakojimus perskaitau, todel man irgi butu labai idomu ir malonu susitikti su jumis! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiria @ 2009 05 07, 09:52)
Sveikos merginukes, as irgi uz susitikima  thumbup.gif  tik nezinau ar kita savaitele laiko turesiu tai kai jau tikslia zinosite kada tada jau ziuresiu ar iseina, beje turiu klausimuka gal kuri lankosi pas Tvarijonaviciene Kaune ar pas ja reikia is anksto registruotis ir ar ji te visas dienas dirba? Bo reikia pagaliau uzsiregistruoti ir nuvaziuoti kad galetum jau tiksliai tartis de laparoskopijos nes pas savo gine daugiau nebeisiu uzknisa ji mane su sovo gumos tempimu  biggrin.gif

As lankiausi pas Tv,KMUK,registravausi is anskto ir turejau su siuntimu vaziuot pas ja rolleyes.gif tikiuos ji ir darys man operacija... wub.gif

QUOTE(gretchene @ 2009 05 07, 11:00)
Sveikutės 4u.gif
Įlendu trumpam. Pasidariau tyrimukus, ačiū Heiress mirksiukas.gif Tik kraujo grupės man nedarė, sako jeigu yra vairuotojo teisėse įrašyta, turėtų užtekti, o aš tikrai žinau, kad ji teisinga, nes man berods 2 kartus jau tikrino g.gif
Gavau siuntimą iš šeimos, tik nežinojom abi, kokia priežastį rašyt. Kokia jums ant siuntimo rašė?  g.gif 
Neimk i galvą mirksiukas.gif Galesim ilsetis uztat, as tai visai noriu po lapar pirma natur pabandyt ax.gif

Tai mergyt kur tu operuosies?
Atsakyti
nebegaliu daugiau gulet.... skauda visi sonai... verysad.gif
Atsakyti