Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 12:15)
Ale gerai tu cia sakai, poilsis dar nei vienam nepakenke  mirksiukas.gif
O as kaip supratau, kad pas mane ant siuntimo bus parasyta-diagnostinio pobudzio, nors nzn  g.gif

Musu vyru grikiukai neprasti, tai gal uzteks mums ir natur po lapar biggrin.gif Cia as tokia biski optimiste blush2.gif hihihi.gif
Man tai uzrase diagnostine lapar, o priezasti neaiškios kilmes nevaisingumas, gal tiks irnesakyk.gif
Atsakyti
Noriu jau niam, niam mergytes... blush2.gif doh.gif mmm idomu, ka siandien skaunaus man duos?.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 12:46)
O kas tas yra-kiaušidžių drilingas ir dėl ko jis daromas  rolleyes.gif  taip įdomu  rolleyes.gif jis greičiausiai daromas turint policistines kiaušides, pas man tai normalios ir funkcionuoja puikiai. Aš nesuprantu, o kaip jie su ta lapar kiaušidžių praeinamumą pamatys, kai GN daro, tai suprantu arba prateka, arba ne. Mistikos  g.gif
Papildyta:

pas man buvo priežastis (infertilite I) ir dar kažkas ko aš neperskaičiau, nes lotyniškai. Na o procedūra, diagnostinė laparoskopija  mirksiukas.gif

Drilinga turbut daug kam daro, kad isjudint kiausides, prabado jas kazkaip ten liaudiskai tariant biggrin.gif Man sake irgi darys, nors pas mane irgi ne policistines mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos 4u.gif , kurios dar iš Vilniaus laukiat operacijos? Man įdomu, kuri kur operuosis, nes mane nusiuntė i greitosios pagalbos ligonenę, ko aš nesitikėjau.
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 12:55)
Merginos 4u.gif , kurios dar iš Vilniaus laukiat operacijos? Man įdomu, kuri kur operuosis, nes mane nusiuntė i greitosios pagalbos ligonenę, ko aš nesitikėjau.

O kur cia tokia ligonine yra?
Gal Lazdynuose?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 07, 12:00)
O kur cia tokia ligonine yra?
Gal Lazdynuose?

Aha, lazdynuose .
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 13:05)
Aha, lazdynuose .

Manau, kad nusiminti neturetum.
Mano vienai pazistamai ten laparoskopija dare. Kiek zinau, ten geru daktaru tikrai yra smile.gif
Beje, geras vaizdas ir vieta gera ten tos ligonines... ax.gif
Kada numatyta data? Gal jau zinai, kokia gydytoja operuos? Reikia paciai issirinkti, ar paskiria?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 07, 12:08)
Manau, kad nusiminti neturetum.
Mano vienai pazistamai ten laparoskopija dare. Kiek zinau, ten geru daktaru tikrai yra smile.gif
Beje, geras vaizdas ir vieta gera ten tos ligonines...  ax.gif
Kada numatyta data? Gal jau zinai, kokia gydytoja operuos? Reikia paciai issirinkti, ar paskiria?

Liepos 2, su Sigita Raciniene susitariau, jinai ir darys lapar. Man kažkaip šituo klausimu atrodo rimtos tik Santariškės ir Antakalnio g.gif gal čia tik nusistatymas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta.: 07 gegužės 2009 - 12:11
Sveikos mergaites, as jau namuciuose 4u.gif

Jauciuosi as jau normaliai ir atsigavus, tik aisku kolkas kaip ispustas balionas
atrodo kad judi ir burbulai oro ypac peciuose vaiksto biski skausmingai, o tu skiluciu man isvis neskauda. Operacija praejo gerai, truko apie 1,5 val. Po narkozes irgi gerai atsigavau tik biski atsijungdavau ir maciau pora haliucinaciju (struciai, katinai, ir labai grazius vaikuciai biggrin.gif ) Gimda, kiausintakiai ir fibrijos - sake viskas labai grazu, pratekamumas puikus. Po operacijos buvo ikistas i pilvo skilute drenas (maiselis i kuri bego skystis). Bet ji kita diena jau iseme. As vis klausinejau gydytojos del kiausidziu, tai pasake kad kapsule labai stora buvo, greiciausiai man niekada nevykdavo ovuliacija. Bet dabar kvn. kiausidej padaryta po 4 skilutes, turetu buti menesines ir ovuliacija, bet as turiu suspet per 6-8 men. butinai pastot nes kitaip tos skilutes surandes tuomet ir vel reiketu kartoti lapar. Sake dabar viskas priklausys nuo mano organizmo, ji padare ka galejo. Siaip tai as labai dziaugiuosi kad padariau ir viskas sklandziai praejo, labai jau svaigstu kada jau nestuke.gif Tai kolkas tiek, einu dar prigulsiu biski 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin4ia: 07 gegužės 2009 - 12:14
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 12:12)
Sveikos mergaites, as jau namuciuose  4u.gif

Jauciuosi as jau normaliai ir atsigavus, tik aisku kolkas kaip ispustas balionas
atrodo kad judi ir burbulai oro ypac peciuose vaiksto biski skausmingai, o tu skiluciu man isvis neskauda. Operacija praejo gerai, truko apie 1,5 val. Po narkozes irgi gerai atsigavau tik biski atsijungdavau ir maciau pora haliucinaciju (struciai, katinai, ir labai grazius vaikuciai  biggrin.gif ) Gimda, kiausintakiai ir fibrijos - sake viskas labai grazu, pratekamumas puikus. Po operacijos buvo ikistas i pilvo skilute drenas (maiselis i kuri bego skystis). Bet ji kita diena jau iseme. As vis klausinejau gydytojos del kiausidziu, tai pasake kad kapsule labai stora buvo, greiciausiai man niekada nevykdavo ovuliacija. Bet dabar kvn. kiausidej padaryta po 4 skilutes, turetu buti menesines ir ovuliacija, bet as turiu suspet per 6-8 men. butinai pastot nes kitaip tos skilutes surandes tuomet ir vel reiketu kartoti lapar. Sake dabar viskas priklausys nuo mano organizmo, ji padare ka galejo. Siaip tai as labai dziaugiuosi kad padariau ir viskas sklandziai praejo, labai jau svaigstu kada jau  nestuke.gif  Tai kolkas tiek, einu dar prigulsiu biski  4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super, kad atėjai pasidalinti. Primink 4u.gif kas tau buvo, PKS turbūt. Jatus, nu jau dabar tai tikrai pastosi, nes puikios naujienos ir suremontavo, kas ne taip buvo. Liuks, labai džiugu wub.gif . Ech man tik liepą ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta.: 07 gegužės 2009 - 12:16
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 07, 14:12)
Sveikos mergaites, as jau namuciuose  4u.gif

atrodo kad judi ir burbulai oro ypac peciuose vaiksto biski skausmingai, o tu skiluciu man isvis neskauda. Operacija praejo gerai, truko apie 1,5 val. Po narkozes irgi gerai atsigavau tik biski atsijungdavau ir maciau pora haliucinaciju (struciai, katinai, ir labai grazius vaikuciai  biggrin.gif ) Gimda, kiausintakiai ir fibrijos - sake viskas labai grazu, pratekamumas puikus. Po operacijos buvo ikistas i pilvo skilute drenas (maiselis i kuri bego skystis). Bet ji kita diena jau iseme. As vis klausinejau gydytojos del kiausidziu, tai pasake kad kapsule labai stora buvo, greiciausiai man niekada nevykdavo ovuliacija. Bet dabar kvn. kiausidej padaryta po 4 skilutes, turetu buti menesines ir ovuliacija, bet as turiu suspet per 6-8 men. butinai pastot nes kitaip tos skilutes surandes tuomet ir vel reiketu kartoti lapar. Sake dabar viskas priklausys nuo mano organizmo, ji padare ka galejo. Siaip tai as labai dziaugiuosi kad padariau ir viskas sklandziai praejo, labai jau svaigstu kada jau  nestuke.gif  Tai kolkas tiek, einu dar prigulsiu biski  4u.gif

sveika sugryzusi 4u.gif smagu,kad viskas gerai, dabar tik kibkit i ND smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif smileysex.gif
ir greit patapsi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 12:55)

Cia Lazdynu ane?.. O pas kokia gydytoja eisi?
Atsakyti