Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Engle @ 2009 05 07, 10:00)
Sveikutes,
nezinau ar pavyks, nes man kita savaite bus juoda  verysad.gif , nors galima sakyti visas menuo bus juodas su darbais doh.gif  doh.gif  Kazka reika man galvoti su tais darbais. Dirbu trijuose darbuose, tai jei  pavyks nestuke.gif , tikrai tiek nepatempsiu schmoll.gif

Gal kartais buhaltere busi? g.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 07, 09:34)
na man sake, kad jo nebus visa birzeli... tai reiksias geguzes gale iseina ir tik liepos pradzioj bus..  ax.gif  nu gal nzn... pas S sakai....  g.gif  pabandyk... bet paskuj pas D vel? kazkaip pastebejau ir netik as kad jie nera ten labai geri draugai  ax.gif

Ne jau taip begiot tai nesinori schmoll.gif
O ko jie taip "nedraugauja" ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 12:09)
Gal kartais buhaltere busi?  g.gif
Papildyta:

Ne jau taip begiot tai nesinori  schmoll.gif
O ko jie taip "nedraugauja" ?  g.gif

nu as nezinau, taip tik sakau, nes man taip pasirode... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 11:09)
Gal kartais buhaltere busi?  g.gif

Pareigos kitokios, bet is to katilo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 07, 11:16)
nu as nezinau, taip tik sakau, nes man taip pasirode...  g.gif

Nu ziuresim, ka jie man atras per lapar. Tik jei jo nebus, tai viena cikla reiks praleist, ale naturaliai bandyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 07, 10:40)
Be abejo, Kutosiuk, tai tave taip pat traukiu i sarasiuka..  thumbup.gif

Super thumbup.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 07, 10:43)
nu joa, lyg ir galima.. rytoj jau 9 sav prasides....  wub.gif

Nu kaip smagu! Dabar jau uztikrintai labai labai sveikinu!! wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Engle @ 2009 05 07, 11:27)
Pareigos kitokios, bet is to katilo lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 12:27)
Nu ziuresim, ka jie man atras per lapar. Tik jei jo nebus, tai viena cikla reiks praleist, ale naturaliai bandyt  doh.gif

ale padarys ta kiausidziu drilinga ir pastosi natur ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 07, 11:46)
ale padarys ta kiausidziu drilinga ir pastosi natur  ax.gif  mirksiukas.gif

Kad taip is tavo lupu, per Dievo ausi, man tiesiai i pilva 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 12:50)
Kad taip is tavo lupu, per Dievo ausi, man tiesiai i pilva  4u.gif

tep i bus wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Įlendu trumpam. Pasidariau tyrimukus, ačiū Heiress mirksiukas.gif Tik kraujo grupės man nedarė, sako jeigu yra vairuotojo teisėse įrašyta, turėtų užtekti, o aš tikrai žinau, kad ji teisinga, nes man berods 2 kartus jau tikrino g.gif
Gavau siuntimą iš šeimos, tik nežinojom abi, kokia priežastį rašyt. Kokia jums ant siuntimo rašė? g.gif
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 11:27)
Nu ziuresim, ka jie man atras per lapar. Tik jei jo nebus, tai viena cikla reiks praleist, ale naturaliai bandyt  doh.gif

Neimk i galvą mirksiukas.gif Galesim ilsetis uztat, as tai visai noriu po lapar pirma natur pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 07, 12:00)
Sveikutės 4u.gif
Įlendu trumpam. Pasidariau tyrimukus, ačiū Heiress mirksiukas.gif Tik kraujo grupės man nedarė, sako jeigu yra vairuotojo teisėse įrašyta, turėtų užtekti, o aš tikrai žinau, kad ji teisinga, nes man berods 2 kartus jau tikrino g.gif
Gavau siuntimą iš šeimos, tik nežinojom abi, kokia priežastį rašyt. Kokia jums ant siuntimo rašė?  g.gif 

Neimk i galvą mirksiukas.gif Galesim ilsetis uztat, as tai visai noriu po lapar pirma natur pabandyt ax.gif

Ale gerai tu cia sakai, poilsis dar nei vienam nepakenke mirksiukas.gif
O as kaip supratau, kad pas mane ant siuntimo bus parasyta-diagnostinio pobudzio, nors nzn g.gif
Atsakyti
O kas tas yra-kiaušidžių drilingas ir dėl ko jis daromas rolleyes.gif taip įdomu rolleyes.gif jis greičiausiai daromas turint policistines kiaušides, pas man tai normalios ir funkcionuoja puikiai. Aš nesuprantu, o kaip jie su ta lapar kiaušidžių praeinamumą pamatys, kai GN daro, tai suprantu arba prateka, arba ne. Mistikos g.gif
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 11:15)
Ale gerai tu cia sakai, poilsis dar nei vienam nepakenke  mirksiukas.gif
O as kaip supratau, kad pas mane ant siuntimo bus parasyta-diagnostinio pobudzio, nors nzn  g.gif

pas man buvo priežastis (infertilite I) ir dar kažkas ko aš neperskaičiau, nes lotyniškai. Na o procedūra, diagnostinė laparoskopija mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta.: 07 gegužės 2009 - 11:45