Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

Labas rytas draugeles 4u.gif

Jei pratesiant vakarykste ugio ir svorio tema, tai i el. pasta gavau toki dalykeli:

Pavasarine moters malda:
Viespatie, jei tu negali padaryti taip, kad as suliekneciau,
tai padaryk taip, kad mano drauges pastoretu ...

Mane prajuokino hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 05 06, 19:39)
Ineza 4u.gif
Paziurejau tavo nuotraukas :)Grazu 4u.gif bet tai zinai, nepadorei liekna esi biggrin.gif
kaip 19 savaite,t.y.puse kelio jau smile.gif galetum ir storesne buti biggrin.gif

Jolete, as ir rusu melynaji kaime turiu, tik jis ne taip graziai kaip tavo atrodo biggrin.gif nes megsta pas mergas eiti, o ten ji matyt,kiti katinai aptalzo biggrin.gif tai toks vaiksto, grozi ir aristokratiskuma visai prarades...kita vertus, uztat visus meiles malonumus patyres lotuliukas.gif

Nuotraukos apgaulingos, Duniu .. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 07:56)
Labas rytas draugeles  4u.gif

Jei pratesiant vakarykste ugio ir svorio tema, tai i el. pasta gavau toki dalykeli:
Pavasarine moters malda: 

Mane prajuokino  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 08:56)
Labas rytas draugeles  4u.gif

Pavasarine moters malda: 

Mane prajuokino  hihihi.gif

labas rytas blush2.gif gera malda hihihi.gif hihihi.gif o as jau apsikrovus lekstem nuo pat ryto blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas mielosios... 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Visoms
user posted image
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 07, 08:30)
labas rytas  blush2.gif  gera malda  hihihi.gif  hihihi.gif  o as jau apsikrovus lekstem nuo pat ryto  blush2.gif  blush2.gif

Tau gerai, nes man gine dieta paskyrus lotuliukas.gif lotuliukas.gif Vakarais tik koses... doh.gif lotuliukas.gif Ir dabar eisiu tuoj i kavinuke rytines kosytes pavalgyt, nes lyg ir mano bernuzelis jau pabudes.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 07 gegužės 2009 - 07:41
Labas rytukas 4u.gif , taigi mano lapar diena liepos 2, tai oho kaip toli mega_shok.gif kažkaip reik viską užsimiršt ir negalvot nieko pora mėnesių, tiesiog pasimėgaut. Ech kaip čia taip nusiteikus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 09:41)
Labas rytukas  4u.gif , taigi mano lapar diena liepos 2, tai oho kaip toli  mega_shok.gif  kažkaip reik viską užsimiršt ir negalvot nieko pora mėnesių, tiesiog pasimėgaut. Ech kaip čia taip nusiteikus  doh.gif

pamatysi, net nespesi atsipeiket ir jau liepos2 bus... dziaukis dar geriau... atostogaust galesi, vasaros vidury... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 08:41)
Labas rytukas  4u.gif , taigi mano lapar diena liepos 2, tai oho kaip toli  mega_shok.gif  kažkaip reik viską užsimiršt ir negalvot nieko pora mėnesių, tiesiog pasimėgaut. Ech kaip čia taip nusiteikus  doh.gif

Be abejo, kad negalvok, nes ner cia apie ka mastyt.. Dziaukis artejancia vasara.. Pati pamatysi, kad ta operacija vienas juokas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 07, 08:41)

Tolokai, bet laikas praleks oij kaip greit. Va kad ir man lapar data suzinojau kova, o pacia lapar darys tik 05,19. Labai greit laikas prabego tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 07, 09:57)
Tolokai, bet laikas praleks oij kaip greit. Va kad ir man lapar data suzinojau kova, o pacia lapar darys tik 05,19. Labai greit laikas prabego tongue.gif

jau greit ir tau lapar... mirksiukas.gif D pries atostogas tau padarys lapar, tada jauciu teks daryt pertrauka tau... nes jis atostogaus iki liepos pradzios.. g.gif tikiuosi nieko ypatingo neras ir pastosi naturaliai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 07 gegužės 2009 - 08:08
Nu va kaip gaunasi, ai gal ir gerai, birželi magistrą apsiginsiu. Reiks man atostogas savaitę nusikelt, nes per atostogas operacija nusimato. Tai po lapar dar ir poilsio apturėsiu rolleyes.gif ir pas jumis čia linksmai pasismaginsiu, viską sužinosiu apie tą lapar.
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 07, 09:07)
jau greit ir tau lapar...  mirksiukas.gif  D pries atostogas tau padarys lapar, tada jauciu teks daryt pertrauka tau... nes jis atostogaus iki liepos pradzios..  g.gif  tikiuosi nieko ypatingo neras ir pastosi naturaliai  wub.gif  wub.gif

Nu blyn, man ir sekas doh.gif
As noriu iskart stimuliuotis po lapar. Tai man gal pas kokia S persimest? g.gif
Nuo kada iki kada jis atostogaus? g.gif
Atsakyti
As galvoju, nelabai mums iseina susimatyti visoms is karto...
Gal kas noretu jungtis ir pradziai pasidaryti susitikimuka Vilniuje?... Pvz., kita savaitele, nes manau, kad laikelis bega, o mes kaip nesusitinkam, taip nesusitinkam..
doh.gif

user posted image
Atsakyti