Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 06, 15:10)
Ruta, o as maniau, kad esu maziausia, pasirodo yra mazesniu  ax.gif

Ooo, nu tai sakyk dabar rodmenis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 15:59)
nu dar pasikartosiu kad JONAS labai geras vardas.. nu man labai patinka.. cia senas vardas, bet man toks kazkoks... mielas.... gaila..kad MB pries... bet manau bus galima ikalbet  unsure.gif   wub.gif  jei bus berniukas.. mergaites tai norejom Ema, bet kad jau pavelavom... drauge savo dukryte pavadins taip... nu gal gims berniukas  lotuliukas.gif

Jonas labai grazus vardas ir man. Toks rimtas ir solidus. Bet nepamirskit, kad Jonines tures draugams ir artimiesiems visada organizuoti drinks_cheers.gif . Mano tete irgi Jonas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėta: 06 gegužės 2009 - 15:19
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 06, 17:10)
Ruta, o as maniau, kad esu maziausia, pasirodo yra mazesniu  ax.gif
Papildyta:
Mano tetis taip pat JONAS

grazios dukros ... grazus teciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mėta @ 2009 05 06, 16:17)
Jonas labai grazus vardas ir man. Toks rimtas ir solidus. Bet nepamirskit, kad Jonines tures draugams ir artimiesiems visada organizuoti  drinks_cheers.gif . Mano tete irgi Jonas  ax.gif

Na as tai nesulaukius savo mmm. Aisku is dalies gerai, bet NT neigiamas. Galvoju ar galejo buti O 28 c.d. nes pasirode tokiu gleiviu, kaip per vaisingas dienas ? g.gif
Atsakyti
Mano tetis irgi Jonas! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mėta @ 2009 05 06, 17:20)
Na as tai nesulaukius savo mmm. Aisku is dalies gerai, bet NT neigiamas. Galvoju ar galejo buti O 28 c.d. nes pasirode tokiu gleiviu, kaip per vaisingas dienas ? g.gif

28cd... kazkaip velai atrodo... unsure.gif bet gal, jei tavo ciklas ilgas... o NT nevisad parodo nestuke.gif
Atsakyti
Gerai, jau gerai...
Issiunciau i bendra pasta ir as savo vestuvine foto
:
ax.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 16:17)
Ooo, nu tai sakyk dabar rodmenis  biggrin.gif

Ugis - 158
Svoris - 49 kg

Papildyta:

Bet tai kiek cia Jonu pas mus ziuriu, mergaites.
Nieko nuostabaus. Kai musu tevai gime, vardas Jonas buvo isties populiarus. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 06 gegužės 2009 - 15:29
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 16:27)
28cd... kazkaip velai atrodo...  unsure.gif  bet gal, jei tavo ciklas ilgas... o NT nevisad parodo  nestuke.gif

Paprastai ciklas neuztrukdavo ilgiau 32/35 dienu. Ir visuomet po O tiksliai 15 diena prasideda mmm.
Na palauksiu gi ir suzinosiu ar nestuke.gif, ar ne. ([COLOR=yellow]labai tikiuosi, kad taip[COLOR=yellow]
Atsakyti
QUOTE(mėta @ 2009 05 06, 18:49)
Paprastai ciklas neuztrukdavo ilgiau 32/35 dienu. Ir visuomet po O tiksliai 15 diena prasideda mmm.
Na palauksiu gi ir suzinosiu ar  nestuke.gif,  ar ne. ([COLOR=yellow]labai tikiuosi, kad taip[COLOR=yellow]

NT pasidaryk blush2.gif
Atsakyti
Ineza 4u.gif
Paziurejau tavo nuotraukas :)Grazu 4u.gif bet tai zinai, nepadorei liekna esi biggrin.gif
kaip 19 savaite,t.y.puse kelio jau smile.gif galetum ir storesne buti biggrin.gif

Jolete, as ir rusu melynaji kaime turiu, tik jis ne taip graziai kaip tavo atrodo biggrin.gif nes megsta pas mergas eiti, o ten ji matyt,kiti katinai aptalzo biggrin.gif tai toks vaiksto, grozi ir aristokratiskuma visai prarades...kita vertus, uztat visus meiles malonumus patyres lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 18:43)
NT pasidaryk  blush2.gif

Siandien pasidariau, neigiamas. Laukiu toliau unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės, tiką namučio gryžau, gavau siuntimą pas Sigitą Racinienę, ryt ryte važiuosiu tartis dėl operacijos. Ech ... tikiuos mėnesį nereiks eilėje laukt g.gif
Atsakyti