Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

mergaites dar noreciau paklausti ar VNG atliekama si operacija, nes mano gyd ten dirba
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 16:32)
Ineza, nuostabiai atrodai  wub.gif  nu švarkiukas mano akimis optiškai tikrai paslepia  tongue.gif  Labai graži pora esat  mirksiukas.gif
vitalyte25, tai koks tavo ūgis, mano 1.5 m lygiai  blush2.gif  sveriu 44kg  blush2.gif  su beteliai ir basutėm tragedija, tik vaikų skyriuje galiu rast  blush2.gif
skorpione204u.gif  4u.gif  4u.gif  dėkui už gražius paveiksliukus, kurie labai čia jaukią ir šiltą aplinką sukuria  thumbup.gif

mano ugis 155 lotuliukas.gif o svoris 52-53 budavo.. kai sveriau 49 tai vieni kaulai buvo.. biski kaip nesveika atrodziau.pati sau nepatikau.. o tu tai labai graziai atrodai, bet esi isvis mini coliuke.. .o as sveriu atrodo daugiau uz tave, bet mano kaulu tankis kazkoks.. ten nu nzn.. sunkus kaulai... kaip svinine esu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:39)
mano ugis 155  lotuliukas.gif  o svoris 52-53 budavo.. kai sveriau 49 tai vieni kaulai buvo.. biski kaip nesveika atrodziau.pati sau nepatikau.. o tu tai labai graziai atrodai, bet esi isvis mini coliuke.. .o as  sveriu atrodo daugiau uz tave, bet mano kaulu tankis kazkoks.. ten nu nzn.. sunkus kaulai... kaip svinine esu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš sau tokia kūda nepatinku, svėriau dar mažiau, bet stengiuos priaugti, tai va 2kg thumbup.gif pažanga turiu per pusę metų. Aha mano labai smulkūs kaulai. Nu žodžiu smagu atradus, dar vieną coliukę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imarta @ 2009 05 06, 16:37)
mergaites dar noreciau paklausti ar VNG atliekama si operacija, nes mano gyd ten dirba

o kas tas VNG? siaip tavo gyd turetu ta zinot? m? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 16:30)
Labai graziai atrodai - nestumas tave puosia  thumbup.gif 
Jei ne prigludes svarkelis, tai ir pilvukas nelabai matytusi, bet kam ji slepti  mirksiukas.gif O su gumyte, kad pilvuko nespaustu  4u.gif

Radau savo vestuvine foto, nusiunciau. Diskutavote su Vitalyte apie vardus ir jinai minejo kad grazus vardas Jonas - pilnai sutinku. Musu sunus yra Jonas, prisegiau ir jo foto.  lotuliukas.gif

nu gi sakiau,kad visi JONAI grazus vyrai blush2.gif .... gal ir tetis Jonas blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:30)
Labai graziai atrodai - nestumas tave puosia  thumbup.gif 
Jei ne prigludes svarkelis, tai ir pilvukas nelabai matytusi, bet kam ji slepti  mirksiukas.gif O su gumyte, kad pilvuko nespaustu  4u.gif

Radau savo vestuvine foto, nusiunciau. Diskutavote su Vitalyte apie vardus ir jinai minejo kad grazus vardas Jonas - pilnai sutinku. Musu sunus yra Jonas, prisegiau ir jo foto.  lotuliukas.gif

Aciu uz komplimenta Engle, bet man paciai atrodo, kad nestumas ateme siek tiek grozio ir is veido sau papilnejus esu.. Nors atrodo 3 kg.. Nera taip daug.. Nors gal man cia tik taip atrodo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 14:37)
Jolete, o ar prisimeni kai su pirmu vaiksciojai, ar pati netilpai ipaprastas kelnias 19-oje savaiteje? g.gif

Esu kažkokio kitokio sukirpimo lotuliukas.gif ir su pirmu nestuke.gif nuo trijų mėnesių pilvas buvo išlindęs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 15:32)
Ineza, nuostabiai atrodai  wub.gif  nu švarkiukas mano akimis optiškai tikrai paslepia  tongue.gif  Labai graži pora esat  mirksiukas.gif
vitalyte25, tai koks tavo ūgis, mano 1.5 m lygiai  blush2.gif  sveriu 44kg  blush2.gif  su beteliai ir basutėm tragedija, tik vaikų skyriuje galiu rast  blush2.gif
skorpione204u.gif  4u.gif  4u.gif  dėkui už gražius paveiksliukus, kurie labai čia jaukią ir šiltą aplinką sukuria  thumbup.gif

Aciu, aciu, o as galvojau mes su MB labai skirtingi, o cia matai kitu akimis grazi pora esam.. niu liuks tuomet mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 15:49)
o kas tas VNG?  siaip tavo gyd turetu ta zinot? m?  g.gif
Papildyta:

nu gi sakiau,kad visi JONAI grazus vyrai  blush2.gif  .... gal ir tetis Jonas  blush2.gif  doh.gif

Mano tetukas JONAS lotuliukas.gif Simpatiskas, tvirtas vyras.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 16:45)
Aš sau tokia kūda nepatinku, svėriau dar mažiau, bet stengiuos priaugti, tai va 2kg  thumbup.gif  pažanga turiu per pusę metų. Aha mano labai smulkūs kaulai. Nu žodžiu smagu atradus, dar vieną coliukę  mirksiukas.gif

na labai gerai tu atrodai, nesi per kuda g.gif mazytes mergytes irgi yra gerai.. rolleyes.gif mano uosviene dirba pradinej mokykloj, tai sake, kad yra uz mane daug didesniu mergaiciu jau pradinej mokykloj blush2.gif as savo rubus va ka nebenesioju atiduodu drauges dukrai .. ji trecioke.. blush2.gif na truputi dar dideli, bet jau , jau...
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 15:49)
nu gi sakiau,kad visi JONAI grazus vyrai  blush2.gif  .... gal ir tetis Jonas  blush2.gif  doh.gif

Senelis ir prosenelis Jonai, vat tetis iskrito is tradicijos. O vaikas pasake, kad jo sunus irgi bus Jonas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 16:54)
Aciu, aciu, o as galvojau mes su MB labai skirtingi, o cia matai kitu akimis grazi pora esam.. niu liuks tuomet  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mano tetukas JONAS  lotuliukas.gif Simpatiskas, tvirtas vyras..  lotuliukas.gif

nu dar pasikartosiu kad JONAS labai geras vardas.. nu man labai patinka.. cia senas vardas, bet man toks kazkoks... mielas.... gaila..kad MB pries... bet manau bus galima ikalbet unsure.gif wub.gif jei bus berniukas.. mergaites tai norejom Ema, bet kad jau pavelavom... drauge savo dukryte pavadins taip... nu gal gims berniukas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 15:51)
Aciu uz komplimenta Engle, bet man paciai atrodo, kad nestumas ateme siek tiek grozio ir is veido sau papilnejus esu.. Nors atrodo 3 kg.. Nera taip daug.. Nors gal man cia tik taip atrodo  lotuliukas.gif

Tu jau cia prie saves kabinejiesi g.gif Atrodai tikrai nuostabiai. Noreciau ir as taip atrodyti ir tik tiek priaugti kai busiu nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 06, 15:51)
Esu kažkokio kitokio sukirpimo  lotuliukas.gif  ir su pirmu  nestuke.gif  nuo trijų mėnesių pilvas buvo išlindęs  blush2.gif

Tu kaip mano sesuo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 15:32)

Ruta, o as maniau, kad esu maziausia, pasirodo yra mazesniu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 15:54)
Aciu, aciu, o as galvojau mes su MB labai skirtingi, o cia matai kitu akimis grazi pora esam.. niu liuks tuomet  mirksiukas.gif
Papildyta:
Mano tetukas JONAS  lotuliukas.gif Simpatiskas, tvirtas vyras..  lotuliukas.gif

Mano tetis taip pat JONAS
Atsakyti