mergaites dar noreciau paklausti ar VNG atliekama si operacija, nes mano gyd ten dirba
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 16:32)
Ineza, nuostabiai atrodai nu švarkiukas mano akimis optiškai tikrai paslepia Labai graži pora esat
vitalyte25, tai koks tavo ūgis, mano 1.5 m lygiai sveriu 44kg su beteliai ir basutėm tragedija, tik vaikų skyriuje galiu rast
skorpione20, dėkui už gražius paveiksliukus, kurie labai čia jaukią ir šiltą aplinką sukuria
vitalyte25, tai koks tavo ūgis, mano 1.5 m lygiai sveriu 44kg su beteliai ir basutėm tragedija, tik vaikų skyriuje galiu rast
skorpione20, dėkui už gražius paveiksliukus, kurie labai čia jaukią ir šiltą aplinką sukuria
mano ugis 155 o svoris 52-53 budavo.. kai sveriau 49 tai vieni kaulai buvo.. biski kaip nesveika atrodziau.pati sau nepatikau.. o tu tai labai graziai atrodai, bet esi isvis mini coliuke.. .o as sveriu atrodo daugiau uz tave, bet mano kaulu tankis kazkoks.. ten nu nzn.. sunkus kaulai... kaip svinine esu
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:39)
mano ugis 155 o svoris 52-53 budavo.. kai sveriau 49 tai vieni kaulai buvo.. biski kaip nesveika atrodziau.pati sau nepatikau.. o tu tai labai graziai atrodai, bet esi isvis mini coliuke.. .o as sveriu atrodo daugiau uz tave, bet mano kaulu tankis kazkoks.. ten nu nzn.. sunkus kaulai... kaip svinine esu
Aš sau tokia kūda nepatinku, svėriau dar mažiau, bet stengiuos priaugti, tai va 2kg pažanga turiu per pusę metų. Aha mano labai smulkūs kaulai. Nu žodžiu smagu atradus, dar vieną coliukę
QUOTE(imarta @ 2009 05 06, 16:37)
mergaites dar noreciau paklausti ar VNG atliekama si operacija, nes mano gyd ten dirba
o kas tas VNG? siaip tavo gyd turetu ta zinot? m?
Papildyta:
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 16:30)
Labai graziai atrodai - nestumas tave puosia
Jei ne prigludes svarkelis, tai ir pilvukas nelabai matytusi, bet kam ji slepti O su gumyte, kad pilvuko nespaustu
Radau savo vestuvine foto, nusiunciau. Diskutavote su Vitalyte apie vardus ir jinai minejo kad grazus vardas Jonas - pilnai sutinku. Musu sunus yra Jonas, prisegiau ir jo foto.
Jei ne prigludes svarkelis, tai ir pilvukas nelabai matytusi, bet kam ji slepti O su gumyte, kad pilvuko nespaustu
Radau savo vestuvine foto, nusiunciau. Diskutavote su Vitalyte apie vardus ir jinai minejo kad grazus vardas Jonas - pilnai sutinku. Musu sunus yra Jonas, prisegiau ir jo foto.
nu gi sakiau,kad visi JONAI grazus vyrai .... gal ir tetis Jonas
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:30)
Labai graziai atrodai - nestumas tave puosia
Aciu uz komplimenta Engle, bet man paciai atrodo, kad nestumas ateme siek tiek grozio ir is veido sau papilnejus esu.. Nors atrodo 3 kg.. Nera taip daug.. Nors gal man cia tik taip atrodo
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 14:37)
Jolete, o ar prisimeni kai su pirmu vaiksciojai, ar pati netilpai ipaprastas kelnias 19-oje savaiteje?
Esu kažkokio kitokio sukirpimo ir su pirmu nuo trijų mėnesių pilvas buvo išlindęs
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 15:32)
Ineza, nuostabiai atrodai nu švarkiukas mano akimis optiškai tikrai paslepia Labai graži pora esat
Aciu, aciu, o as galvojau mes su MB labai skirtingi, o cia matai kitu akimis grazi pora esam.. niu liuks tuomet
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 15:49)
o kas tas VNG? siaip tavo gyd turetu ta zinot? m?
Papildyta:
Papildyta:
Mano tetukas JONAS Simpatiskas, tvirtas vyras..
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 16:45)
Aš sau tokia kūda nepatinku, svėriau dar mažiau, bet stengiuos priaugti, tai va 2kg pažanga turiu per pusę metų. Aha mano labai smulkūs kaulai. Nu žodžiu smagu atradus, dar vieną coliukę
na labai gerai tu atrodai, nesi per kuda mazytes mergytes irgi yra gerai.. mano uosviene dirba pradinej mokykloj, tai sake, kad yra uz mane daug didesniu mergaiciu jau pradinej mokykloj as savo rubus va ka nebenesioju atiduodu drauges dukrai .. ji trecioke.. na truputi dar dideli, bet jau , jau...
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 15:49)
Senelis ir prosenelis Jonai, vat tetis iskrito is tradicijos. O vaikas pasake, kad jo sunus irgi bus Jonas
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 16:54)
Aciu, aciu, o as galvojau mes su MB labai skirtingi, o cia matai kitu akimis grazi pora esam.. niu liuks tuomet
Papildyta:
Papildyta:
nu dar pasikartosiu kad JONAS labai geras vardas.. nu man labai patinka.. cia senas vardas, bet man toks kazkoks... mielas.... gaila..kad MB pries... bet manau bus galima ikalbet jei bus berniukas.. mergaites tai norejom Ema, bet kad jau pavelavom... drauge savo dukryte pavadins taip... nu gal gims berniukas
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 15:51)
Aciu uz komplimenta Engle, bet man paciai atrodo, kad nestumas ateme siek tiek grozio ir is veido sau papilnejus esu.. Nors atrodo 3 kg.. Nera taip daug.. Nors gal man cia tik taip atrodo
Tu jau cia prie saves kabinejiesi Atrodai tikrai nuostabiai. Noreciau ir as taip atrodyti ir tik tiek priaugti kai busiu
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 06, 15:51)
Esu kažkokio kitokio sukirpimo ir su pirmu nuo trijų mėnesių pilvas buvo išlindęs
Tu kaip mano sesuo
QUOTE(ruta. @ 2009 05 06, 15:32)
Ruta, o as maniau, kad esu maziausia, pasirodo yra mazesniu
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 15:54)
Papildyta:
Papildyta:
Mano tetis taip pat JONAS