Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(gelyte26 @ 2009 04 30, 10:10)
Labas rytas mergaites 4u.gif

Kokie nuostabus ir daug vilties suteikiantys namuciai... thumbup.gif
As uz susitikima Vilniuje...
Mergaites kurios naudojot ovuliacijos testukus,kurie geresni?? Si savaitgali anot gydytojos turi ivykti O, galvoju reik nusipirkti...

Na as tai pirkau OVUCARD, man Ineza patare, tai neblogi tokie, bet as jau i juos nusispjoviau ir nedarau, bus taip kaip turi buti 4u.gif
Atsakyti
Net nezinau ar man jie reikalingi, nes pirmadieni vistiek eisiu pas gydytoja ir paziures ar ivyko O....Bet taip smalsu... smile.gif
Atsakyti
nenoriu i Vilniuuuuuuuuuuuuuuuuu schmoll.gif unsure.gif man jis taip nusibodes...geriau tada i elektrenus prie ezerio smile.gif

Zinau Duniu prie manes prisijungs smile.gif

merginos as susirgau paranoja smile.gif dabar galvoju skrisiu i UK uzsikresiu kiauliu gripu biggrin.gif biggrin.gif ir pakenks mano pastojimui tas...
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 10:22)
nenoriu i Vilniuuuuuuuuuuuuuuuuu schmoll.gif  unsure.gif man jis taip nusibodes...geriau tada i elektrenus prie ezerio smile.gif
merginos as susirgau paranoja smile.gif dabar galvoju skrisiu i  UK uzsikresiu kiauliu gripu biggrin.gif biggrin.gif ir pakenks mano pastojimui tas...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Isgyvenom kempinlige, isgyvenom pauksciu gripa, isgyvensim ir kiauliu gripa tongue.gif
O kuo jau tau tas Vilnius taip nepatinka? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 30, 10:06)
I susitikima gali pretenduoti visos! Jokiu cia naujokiu ar ne naujokiu negali buti 4u.gif Tik kad va matau kad labai bus sunku del vietos susitarti g.gif  na gal dar Kaunas su Vilnium ir sugebes susiderinti, bet va pajurys.... unsure.gif

Papildyta:
INESA, ROTA, CYPLIUS, SKORPIONE - VILNIUS
DENDULE - KAUNAS

Na as pati esu is Alytaus tai manau pretenduociau prie Kauno jis arciau na bet ir Vilnius dar tinktu 4u.gif
Atsakyti
Labulis 4u.gif

Aš palaikau Dendulę - ir aš už Kauną ax.gif Gal kaip nors prisijungčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelyte26 @ 2009 04 30, 10:10)
Labas rytas mergaites 4u.gif

Kokie nuostabus ir daug vilties suteikiantys namuciai... thumbup.gif
As uz susitikima Vilniuje...
Mergaites kurios naudojot ovuliacijos testukus,kurie geresni?? Si savaitgali anot gydytojos turi ivykti O, galvoju reik nusipirkti...

As naudojau „OVUCARD“ thumbup.gif
Papildyta:
Dendule, Vilnius fainas, negi taip daznai buni, kad pabodes?.. blink.gif g.gif
Atsakyti
nenoriu i Vilniuuuuuuuuuuuuuuuuu schmoll.gif  unsure.gif man jis taip nusibodes...geriau tada i elektrenus prie ezerio smile.gif
merginos as susirgau paranoja smile.gif dabar galvoju skrisiu i  UK uzsikresiu kiauliu gripu biggrin.gif biggrin.gif ir pakenks mano pastojimui tas...

Na tu cia, Dendule, ir prisigalvojai lotuliukas.gif

Atsakyti

tai kad jau berods ir LT nustate viena atveji, hospitalizavo viena pilieti jau doh.gif nereiks nei UK biggrin.gif
Atsakyti

O man auga protinis dantis ir kazkaip, kai kandu, vis i zanda issikandu, ten kazkas negerai vyksta.
Ima jau skaudeti...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 10:06)
Tai gi vat...tas atstumas daro savo...kazkaip sunku bus sujungti paneles i viena kruva  blush2.gif

Na taigi viskas cia labai paprasta, ir Vln ir Kaunas, seda i masinytes, susimeta ant kuro ir atmauna i pajuri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 09:35)
O man auga protinis dantis ir kazkaip, kai kandu, vis i zanda issikandu, ten kazkas negerai vyksta.
Ima jau skaudeti...

user posted image

ujujui, menkas malonumas, traukia dauguma dantistų tuos protinius, nes iš jų nieko gero schmoll.gif nors aš turiu,man jie nemašo.
Atsakyti