Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

Sveikutes,

Senokai buvau uzsukusi, nes jau pradejau dirbti, tai dvi dienas nenulipau nuo tel. doh.gif doh.gif Pasirodziau, o cia tokios naujienos verysad.gif verysad.gif
Laikykis Sariuk, gal apsiriko, gi mazuciukas zirniukas. ax.gif
user posted image

Ineza ir Vitalyte storejat toliau - saunuoles mirksiukas.gif
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 06, 14:45)
na gi visaip gyvenime buna  mirksiukas.gif

nu jau joa... 4u.gif ir visos seses turim bedu su nestuke.gif idomiai cia kazkaip..... nes niekas giminej neturi tokiu bedu.. visos puskes tik gimdo ..gimdo... mociute isvis turejo apie 10 vaiku... visa gimine daugiavaikes seimos... kazkaip keistai... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 14:46)
Mergaites, atsiusiu i pastuka keleta nauju savo photo is savaitgalio Klaipeda - Palanga smile.gif

laukiu,laukiu.. blush2.gif ziurejau dar nera blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:04)
Sveikutes,

Senokai buvau uzsukusi, nes jau pradejau dirbti, tai dvi dienas nenulipau nuo tel. doh.gif  doh.gif  Pasirodziau, o cia tokios naujienos  verysad.gif  verysad.gif
Laikykis Sariuk, gal apsiriko, gi mazuciukas zirniukas. ax.gif

Ineza ir Vitalyte storejat toliau - saunuoles  mirksiukas.gif

joa.. blush2.gif storejam... Ineza truputi leciau i ploti blush2.gif tik greiciau lekia iki tikslo.. o as storejo greiciau i ploti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif .. ir atsileidus lingsnuoju po maziuka zingsniuka irgi iki tikslo wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes,

Visa diena darbo turejau, tai tik dabar prisijungiau.

Vitalyte, na ir gerai, kad prasitesei ta biulioteni...kada su nestumu yra problemyciu, tai geriau guleti namie ir lepintis smile.gif

Ineza, lekiu ziureti tavo nauju foto is savaitgalio smile.gif

Engle, senokai matyta jau, dingus buvai..
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 06, 15:32)
Sveikos mergytes,

Vitalyte,  na ir gerai, kad prasitesei ta biulioteni...kada su nestumu yra problemyciu, tai geriau guleti namie ir lepintis  smile.gif

Ineza,  lekiu ziureti tavo nauju foto is savaitgalio  smile.gif

labukas..kur visa diena dingusi.. mirksiukas.gif dar neprasitesiau, bet eisiu ketvirtadieni prasitest thumbup.gif nusprendziau tvirtai dabar thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 06, 14:32)
Sveikos mergytes,

Tai dar virusa buvau pasigavusi po ligonines, tai gerai kad ilgas savaitgalis buvo. Penktadieni taip gerai jauciausi, kad uzsidariau nedarbinguma ir prasidejo, o pirmadieni sakiau ir gala gausiu darbe doh.gif doh.gif Jau atsikeliau su temperatura ir net neisejo anksciau is darbo pasiplauti, bet kazkaip stebuklingai issigulejau visa vakara, dar imuniteta stiprinanciu didesnem dozem pavartojau ir vakar jau kaip agurkelis. thumbup.gif
Tiesa mergaites, man si men. zadejo pirma IUI daryti g.gif

Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:37)
labukas..kur visa diena dingusi..  mirksiukas.gif  dar neprasitesiau, bet eisiu ketvirtadieni prasitest  thumbup.gif  nusprendziau tvirtai dabar  thumbup.gif

Ir tesk kiek gali 4u.gif . Bus tu darbu, tau dabar kitkas svarbiau mirksiukas.gif
Mano vyro sesuo beveik visa nestuma prabuvo su biuleteniu ir tfu tfu isnesiojo, nors anksciau kelis persileidimus turejo. Gine jai pasake, kad cia jai nuo persidirbimo, nes are kaip jautis, stresas darbe ir t.t.
Atsakyti
Issiunciau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:47)
Tai dar virusa buvau pasigavusi po ligonines, tai gerai kad ilgas savaitgalis buvo. Penktadieni taip gerai jauciausi, kad uzsidariau nedarbinguma ir prasidejo, o pirmadieni sakiau ir gala gausiu darbe  doh.gif  doh.gif Jau atsikeliau su temperatura ir net neisejo anksciau is darbo pasiplauti, bet kazkaip stebuklingai issigulejau visa vakara, dar imuniteta stiprinanciu didesnem dozem pavartojau ir vakar jau kaip agurkelis. thumbup.gif
Tiesa mergaites, man si men. zadejo pirma IUI daryti  g.gif

tai lauksim geru rezultatu... as po lapar po pirmo IUI pastojau thumbup.gif kada tau planuojama daryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:24)
joa..  blush2.gif  storejam... Ineza truputi leciau i ploti  blush2.gif  tik greiciau lekia iki tikslo.. o as storejo greiciau i ploti. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif .. ir atsileidus lingsnuoju po maziuka zingsniuka irgi iki tikslo  wub.gif

Skaiciau, kad jau 5 kg priaugai hihihi.gif Gal taip lb mazai sverei, tai ir auga svoriukas. 4u.gif As su saviskiu priaugau 28 kg (nuo 50 iki 78), o ugis mano 171 cm, bet gine tik galva pakraipydavo ir nieko nesakydavo, nebuvo didelis svoris pagal ugi. O pasirode man skysciau juodai kaupesi doh.gif (ligonineja palikau 14 kg lotuliukas.gif )
Atsakyti
Visoms mums, mergaites...

Kai tu būsi laiminga,
Jis tyliai eis šalia Tavęs,
o kai tave ištiks nesėkmė,
Jis paims Tave ant rankų ir
neš tol, kol atgausi jėgas ir sustiprėsi...
Tesaugo Angelas Sargas Tave,
kai nusileis Tavo sparnai...

user posted image

Niekada nepamirskim, kad kiekviena musu lydi Dievo siustas angelas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:50)
Tai dar virusa buvau pasigavusi po ligonines, tai gerai kad ilgas savaitgalis buvo. Penktadieni taip gerai jauciausi, kad uzsidariau nedarbinguma ir prasidejo, o pirmadieni sakiau ir gala gausiu darbe  doh.gif  doh.gif Jau atsikeliau su temperatura ir net neisejo anksciau is darbo pasiplauti, bet kazkaip stebuklingai issigulejau visa vakara, dar imuniteta stiprinanciu didesnem dozem pavartojau ir vakar jau kaip agurkelis. thumbup.gif
Tiesa mergaites, man si men. zadejo pirma IUI daryti  g.gif
Papildyta:

Ir tesk kiek gali  4u.gif . Bus tu darbu, tau dabar kitkas svarbiau  mirksiukas.gif
Mano vyro sesuo beveik visa nestuma prabuvo su biuleteniu ir tfu tfu isnesiojo, nors anksciau kelis persileidimus turejo. Gine jai pasake, kad cia jai nuo persidirbimo, nes are kaip jautis, stresas darbe ir t.t.

nu joa.. tiesa.. darbe stresas, nervai.. reiks man del to darbo dar pasidometet... kaip ka ten daryt.. g.gif

Ineza..kokios grazios foto thumbup.gif grazi pora esat wub.gif jauni abu, grazus... pilvuko ale.. beveik tikrai nesimato... wub.gif taip gali pagalvot... kad gal sustorejei ar gerai pavalgei lotuliukas.gif lotuliukas.gif po basanke gal vaiksciojot... mes ir su MB buvom pajury sestad,, po basanke vaiksciojom.. po parkeli... gal prasilenkem sakau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:51)
tai lauksim geru rezultatu... as po lapar po pirmo IUI pastojau  thumbup.gif  kada tau planuojama daryt  4u.gif

Dabar laukiam MM ant dienu, pasiziures ar nesiranda cistos, jei nera 5 d geriu stimuliuojancius, o jei yra liepe negerti, bet vistiek darysim IUI, nes man po lapar tai viskas sujudejo (prisnudusios jau mano kiausides buvo), tai as labai tikiuosi, kad pirmas kartas gal uzkibs biggrin.gif VNZ tikslios datos nezinau doh.gif
Zinok viena - nescios atleisti negali mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Engle: 06 gegužės 2009 - 14:05
Inesa, labai grazios nuotraukytes.
grazi pora esate abu! Grazus berniukas gims, neatsiginsi marciu lotuliukas.gif
Atsakyti