Sveikutes,
Senokai buvau uzsukusi, nes jau pradejau dirbti, tai dvi dienas nenulipau nuo tel. Pasirodziau, o cia tokios naujienos
Laikykis Sariuk, gal apsiriko, gi mazuciukas zirniukas.
Ineza ir Vitalyte storejat toliau - saunuoles
QUOTE(Heiress @ 2009 05 06, 14:45)
na gi visaip gyvenime buna
nu jau joa... ir visos seses turim bedu su idomiai cia kazkaip..... nes niekas giminej neturi tokiu bedu.. visos puskes tik gimdo ..gimdo... mociute isvis turejo apie 10 vaiku... visa gimine daugiavaikes seimos... kazkaip keistai...
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 14:46)
Mergaites, atsiusiu i pastuka keleta nauju savo photo is savaitgalio Klaipeda - Palanga
laukiu,laukiu.. ziurejau dar nera
Papildyta:
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:04)
Sveikutes,
Senokai buvau uzsukusi, nes jau pradejau dirbti, tai dvi dienas nenulipau nuo tel. Pasirodziau, o cia tokios naujienos
joa.. storejam... Ineza truputi leciau i ploti tik greiciau lekia iki tikslo.. o as storejo greiciau i ploti. .. ir atsileidus lingsnuoju po maziuka zingsniuka irgi iki tikslo
Sveikos mergytes,
Visa diena darbo turejau, tai tik dabar prisijungiau.
Vitalyte, na ir gerai, kad prasitesei ta biulioteni...kada su nestumu yra problemyciu, tai geriau guleti namie ir lepintis
Ineza, lekiu ziureti tavo nauju foto is savaitgalio
Engle, senokai matyta jau, dingus buvai..
Vitalyte, na ir gerai, kad prasitesei ta biulioteni...kada su nestumu yra problemyciu, tai geriau guleti namie ir lepintis
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 06, 15:32)
Sveikos mergytes,
labukas..kur visa diena dingusi.. dar neprasitesiau, bet eisiu ketvirtadieni prasitest nusprendziau tvirtai dabar
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 06, 14:32)
Sveikos mergytes,
Tai dar virusa buvau pasigavusi po ligonines, tai gerai kad ilgas savaitgalis buvo. Penktadieni taip gerai jauciausi, kad uzsidariau nedarbinguma ir prasidejo, o pirmadieni sakiau ir gala gausiu darbe Jau atsikeliau su temperatura ir net neisejo anksciau is darbo pasiplauti, bet kazkaip stebuklingai issigulejau visa vakara, dar imuniteta stiprinanciu didesnem dozem pavartojau ir vakar jau kaip agurkelis.
Tiesa mergaites, man si men. zadejo pirma IUI daryti
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:37)
labukas..kur visa diena dingusi.. dar neprasitesiau, bet eisiu ketvirtadieni prasitest nusprendziau tvirtai dabar
Ir tesk kiek gali . Bus tu darbu, tau dabar kitkas svarbiau
Mano vyro sesuo beveik visa nestuma prabuvo su biuleteniu ir tfu tfu isnesiojo, nors anksciau kelis persileidimus turejo. Gine jai pasake, kad cia jai nuo persidirbimo, nes are kaip jautis, stresas darbe ir t.t.
Issiunciau...
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:47)
Tai dar virusa buvau pasigavusi po ligonines, tai gerai kad ilgas savaitgalis buvo. Penktadieni taip gerai jauciausi, kad uzsidariau nedarbinguma ir prasidejo, o pirmadieni sakiau ir gala gausiu darbe Jau atsikeliau su temperatura ir net neisejo anksciau is darbo pasiplauti, bet kazkaip stebuklingai issigulejau visa vakara, dar imuniteta stiprinanciu didesnem dozem pavartojau ir vakar jau kaip agurkelis.
tai lauksim geru rezultatu... as po lapar po pirmo IUI pastojau kada tau planuojama daryt
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:24)
joa.. storejam... Ineza truputi leciau i ploti tik greiciau lekia iki tikslo.. o as storejo greiciau i ploti. .. ir atsileidus lingsnuoju po maziuka zingsniuka irgi iki tikslo
Skaiciau, kad jau 5 kg priaugai Gal taip lb mazai sverei, tai ir auga svoriukas. As su saviskiu priaugau 28 kg (nuo 50 iki 78), o ugis mano 171 cm, bet gine tik galva pakraipydavo ir nieko nesakydavo, nebuvo didelis svoris pagal ugi. O pasirode man skysciau juodai kaupesi (ligonineja palikau 14 kg )
Visoms mums, mergaites...
Kai tu būsi laiminga,
Jis tyliai eis šalia Tavęs,
o kai tave ištiks nesėkmė,
Jis paims Tave ant rankų ir
neš tol, kol atgausi jėgas ir sustiprėsi...
Tesaugo Angelas Sargas Tave,
kai nusileis Tavo sparnai...
Niekada nepamirskim, kad kiekviena musu lydi Dievo siustas angelas
Kai tu būsi laiminga,
Jis tyliai eis šalia Tavęs,
o kai tave ištiks nesėkmė,
Jis paims Tave ant rankų ir
neš tol, kol atgausi jėgas ir sustiprėsi...
Tesaugo Angelas Sargas Tave,
kai nusileis Tavo sparnai...
Niekada nepamirskim, kad kiekviena musu lydi Dievo siustas angelas
QUOTE(Engle @ 2009 05 06, 15:50)
Papildyta:
Mano vyro sesuo beveik visa nestuma prabuvo su biuleteniu ir tfu tfu isnesiojo, nors anksciau kelis persileidimus turejo. Gine jai pasake, kad cia jai nuo persidirbimo, nes are kaip jautis, stresas darbe ir t.t.
Papildyta:
nu joa.. tiesa.. darbe stresas, nervai.. reiks man del to darbo dar pasidometet... kaip ka ten daryt..
Ineza..kokios grazios foto grazi pora esat jauni abu, grazus... pilvuko ale.. beveik tikrai nesimato... taip gali pagalvot... kad gal sustorejei ar gerai pavalgei po basanke gal vaiksciojot... mes ir su MB buvom pajury sestad,, po basanke vaiksciojom.. po parkeli... gal prasilenkem sakau
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 14:51)
tai lauksim geru rezultatu... as po lapar po pirmo IUI pastojau kada tau planuojama daryt
Dabar laukiam MM ant dienu, pasiziures ar nesiranda cistos, jei nera 5 d geriu stimuliuojancius, o jei yra liepe negerti, bet vistiek darysim IUI, nes man po lapar tai viskas sujudejo (prisnudusios jau mano kiausides buvo), tai as labai tikiuosi, kad pirmas kartas gal uzkibs VNZ tikslios datos nezinau
Zinok viena - nescios atleisti negali
Inesa, labai grazios nuotraukytes.
grazi pora esate abu! Grazus berniukas gims, neatsiginsi marciu
grazi pora esate abu! Grazus berniukas gims, neatsiginsi marciu