Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

As tai dar negaliu priprasti prie savo vaikelio judrumo.. lotuliukas.gif Niu ant tiek jis ten duodasi, kaip zuviukas plaukioja.. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 06, 12:13)
na kol nėra kraujo, tai nieko baisaus, juk nėštumo metu būna tų išskyrų, tik negerai kai kraujas rodosi. Gal panelyt, daugiau poilsio reikėtų  g.gif
o mane apvogė  doh.gif  pasistačiau stiklinę kefyro, galvoju paskaitinėsiu SM, kefyro pagersiu, nes apetito visai nėra, bet mano chuliganas pasivaišino kartu
user posted image

Koks fainas katinas... mirksiukas.gif blush2.gif As juos dievinu, pas mane namie Perse - balta.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 06, 13:12)
Man gine yra sakiusi, kad jei isskyru pasimato po wc, vadinasi, makstyje jos yra susikaupusios, tu jas uzspaudi ir neleidi joms ,,iseiti''. Na o po wc ten atsipalaiduoja ir tada jos pasimato...
Bent jau man taip aiskino smile.gif

o tai cia gerai ar blogai ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 06, 13:13)
na kol nėra kraujo, tai nieko baisaus, juk nėštumo metu būna tų išskyrų, tik negerai kai kraujas rodosi. Gal panelyt, daugiau poilsio reikėtų  g.gif
o mane apvogė  doh.gif  pasistačiau stiklinę kefyro, galvoju paskaitinėsiu SM, kefyro pagersiu, nes apetito visai nėra, bet mano chuliganas pasivaišino kartu
[url=http://www.radikal.ru][img]

as lovoj beveik visa laika ir guliu... i darbeli nebeisiu... zadejau jau zusidaryt bilioteni... g.gif bet prasitesiu... buvau sodroj..pasikonsultuot..tai patare neuzsidaryt... nes jau skaiciuotu man pagal nauja tvarka... tai geriau jau pabusiu da namie... darbe neina susitart,,, kad sutrumpintu darbo valandas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 12:17)
o tai cia gerai ar blogai ?  g.gif

Na nei gerai, nei blogai smile.gif
Man kazkaip po mmm uzsilieka tokiu rusvu isskyru (matyt mmm ne iki galo pasisalina). Man atrodo, kad ju beveik visai nera, ti po wc pasirodydavo, o kai gine apziuri mane, t.y. kai praplecia maksti sketikliu, tuomet ju ten daug isbega ir po to jau vel buna ramu iki kito ciklo smile.gif
Gal ir tu ,,ten'' uzspaudus esi, nes labai bijai, kad tu isskyru nebutu?
Na as nezinau, tik svarstau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 06, 13:23)
Na nei gerai, nei blogai smile.gif
Man kazkaip po mmm uzsilieka tokiu rusvu isskyru (matyt mmm ne iki galo pasisalina). Man atrodo, kad ju beveik visai nera, ti po wc pasirodydavo, o kai gine apziuri mane, t.y. kai praplecia maksti sketikliu, tuomet ju ten daug isbega ir po to jau vel buna ramu iki kito ciklo smile.gif
Gal ir tu ,,ten'' uzspaudus esi, nes labai bijai, kad tu isskyru nebutu?
Na as nezinau, tik svarstau... g.gif

nu nea lotuliukas.gif lotuliukas.gif nelaikau uzspaudus tikrai... nu tikiuosi nieko blogo su tom isskyrom... skaiciau nestumo biblijoj, gal gali buti del hormonu svyravimu... pirmam trimestre.. smile.gif tai kazkaip guliu lovoj... nes sako,kad gulimas rezimas padeda issaugot nestuma..tai ir gulesiu iki kol viskas bus jau visai gerai ... mes su Joelete esam lovos drauges drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 12:28)
nu nea  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nelaikau uzspaudus tikrai... nu tikiuosi nieko blogo su tom isskyrom... skaiciau nestumo biblijoj, gal gali buti del hormonu svyravimu... pirmam trimestre..  smile.gif  tai kazkaip guliu lovoj... nes sako,kad gulimas rezimas padeda issaugot nestuma..tai ir gulesiu iki kol viskas bus jau visai gerai ... mes su Joelete esam lovos drauges  drinks_cheers.gif

Zinoma, kad viskas bus gerai smile.gif
Gulinek ir saugok savo sirduka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 06, 13:30)
Zinoma, kad viskas bus gerai smile.gif
Gulinek ir saugok savo sirduka  wub.gif

gulineju ir vel gulineju... valgau ir vel guliu blush2.gif tai kur jau cia neaugs tie lasinukai man blush2.gif
o pas mane jau visas zmogeliukas wub.gif su rankytem su kojytem wub.gif
Atsakyti
As jau po pietu 4u.gif
O dabar jau kaip tingiu, mielai prisijungsiu prie gulinciu nestukiu.
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 06, 13:44)
As jau po pietu  4u.gif
O dabar jau kaip tingiu, mielai prisijungsiu prie gulinciu nestukiu.

prasom ,prasom mirksiukas.gif beja klausei del mano seimos... joa mano seima didele thumbup.gif 2 seses... 4 broliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif 2 teciai ir 2 mamos. blush2.gif na ilga istorija del mano seimos.. turiu 2 seimas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 11:28)
... mes su Joelete esam lovos drauges  drinks_cheers.gif

sugulovės tongue.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 06, 14:23)
sugulovės  tongue.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

joa... valgom.. gulim... ir storejam thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 12:56)
prasom ,prasom  mirksiukas.gif  beja klausei del mano seimos... joa mano seima didele  thumbup.gif  2 seses... 4 broliai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  2 teciai ir 2 mamos.  blush2.gif  na ilga istorija del mano seimos..  turiu 2 seimas..  mirksiukas.gif

na gi visaip gyvenime buna mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, atsiusiu i pastuka keleta nauju savo photo is savaitgalio Klaipeda - Palanga smile.gif
Atsakyti