Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Heiress @ 2009 05 06, 10:39)
Ineza, na koks kvietkeliu nuostabumas  bigsmile.gif
Siandien ryte i darba pramiegojau, vakar su MB vynelio isgerem, pasipliurpem, pafantazavom, puikus vakaras buvo 4u.gif
Tai miegojau labai gerai ax.gif

labas rytas draugutes 4u.gif

buvau poliklinikoj... krauja del ZIV reikejo nuleist.. ir visokiu hepatitu...cia visoms jauciu reikia anea? g.gif a as itartinai atrodau g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jus jau normaliai vakar praleidot vakareli... gal net nebereiks lapar blush2.gif mirksiukas.gif

Inezi, o koks tavo mylimojo vardas blush2.gif wub.gif
Atsakyti
labas paneles, gal galit kuriman atsakyti kiek kainuoja si operacija g.gif jei negalit, tai bent i az parasykit, labai prasau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytelis 4u.gif tik dabar iš lovos išsiverčiau doh.gif
prabudau, o vietoj nosies beveik knyslė, tokia bjauri sloga užpuolė, tik nesuprantu iš kur, juk beveik visą dieną praguliu lovoj doh.gif vakar dar kažkaip blogai pasilenkiau norėdama kažką pakelt, tai dar ir nugarą surakino, vienžo - visiškas ligonis verysad.gif pasiguodžiau jums blush2.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 10:10)

buvau poliklinikoj... krauja del ZIV reikejo nuleist.. ir visokiu hepatitu...cia visoms jauciu reikia anea?  g.gif  a as itartinai atrodau  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tongue.gif , ne tu viena įtartina, visoms taip daro.

Sara, mergyt, console.gif console.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2009 05 06, 12:17)
labas paneles, gal galit kuriman atsakyti kiek kainuoja si operacija g.gif  jei negalit, tai bent i az parasykit, labai prasau  blush2.gif

na operacija nemokama.. siaip .. jei moki mokescius.. bet yra ligoniniu kur ir mokama... bet as nzn kiek kainuoja... as pati dariausi nemokamai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 06, 12:23)
Labas rytelis  4u.gif  tik dabar iš lovos išsiverčiau  doh.gif
prabudau, o vietoj nosies beveik knyslė, tokia bjauri sloga užpuolė, tik nesuprantu iš kur, juk beveik visą dieną praguliu lovoj  doh.gif vakar dar kažkaip blogai pasilenkiau norėdama kažką pakelt, tai dar ir nugarą surakino, vienžo - visiškas ligonis  verysad.gif pasiguodžiau jums  blush2.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif , ne tu viena įtartina, visoms taip daro.

Sara, mergyt, console.gif  console.gif

man zinok visas dienas kaip tik pastojau yra nosis uzsikimsusi... ir metalo skonis burnoj... cia mano visi nestumo pozymiai.. jokiu kitu nera.. unsure.gif saugok nugaryte rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 11:10)
labas rytas draugutes  4u.gif 

buvau poliklinikoj... krauja del ZIV reikejo nuleist.. ir visokiu hepatitu...cia visoms jauciu reikia anea?  g.gif  a as itartinai atrodau  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

o jus jau normaliai vakar praleidot vakareli... gal net nebereiks lapar  blush2.gif  mirksiukas.gif 

Inezi, o koks tavo mylimojo vardas  blush2.gif  wub.gif

Šarūnas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 06, 11:23)
Labas rytelis  4u.gif  tik dabar iš lovos išsiverčiau  doh.gif
prabudau, o vietoj nosies beveik knyslė, tokia bjauri sloga užpuolė, tik nesuprantu iš kur, juk beveik visą dieną praguliu lovoj  doh.gif vakar dar kažkaip blogai pasilenkiau norėdama kažką pakelt, tai dar ir nugarą surakino, vienžo - visiškas ligonis  verysad.gif pasiguodžiau jums  blush2.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tongue.gif , ne tu viena įtartina, visoms taip daro.

Sara, mergyt, console.gif  console.gif

Sveikute Jolete, niu tu su taknysle prajuokinai mus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 12:38)
Šarūnas  mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikute Jolete, niu tu su taknysle prajuokinai mus..  lotuliukas.gif

niu nieko vardas blush2.gif

o man vel atsirado tu isskyru... bet siand kaip ir tariamu mmm diena g.gif gal del to... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 11:43)
niu nieko vardas  blush2.gif 

o man vel atsirado tu isskyru... bet siand kaip ir tariamu mmm diena  g.gif  gal del to...  g.gif

Gal ir del to.. bet kazkaip keistai, daznai ju pas Tav atsiranda.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 06, 12:48)
Gal ir del to.. bet kazkaip keistai, daznai ju pas Tav atsiranda..  g.gif

nu joa,kazkaip labai daznai.. gal nelabai nori mano organizmas priimt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 12:00)
nu joa,kazkaip labai daznai.. gal nelabai nori mano organizmas priimt..  g.gif

O kokios tos iskyros pas tave, Vitalyt?
Skystos ar tirstokos? Kokios splavos ir kiek ju daug per diena buna? Iklotelio pakanka?
Atsakyti
QUOTE(Mergyte_82 @ 2009 05 06, 13:03)
O kokios tos iskyros pas tave, Vitalyt?
Skystos ar tirstokos? Kokios splavos ir kiek ju daug per diena buna? Iklotelio pakanka?

na jos tokios net nzn kokios tirstesnes.. bet nera labai tirstos.. man nereikia net ikloto.. jos buna tik po wc.. kai nusivalau su popierium.. blush2.gif tada pasiziuriu.. spalva buvo geltonos.. siand jau tokios rausvos.. ne kraujingos jos.. bet rausvos.. siaip man jos nebega... nesutepu net triusikiuku .. bet po toleto yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 12:08)
na jos tokios net nzn kokios tirstesnes.. bet nera labai tirstos.. man nereikia net ikloto.. jos buna tik po wc.. kai nusivalau su popierium..  blush2.gif  tada pasiziuriu.. spalva buvo geltonos.. siand jau tokios rausvos.. ne kraujingos jos.. bet rausvos.. siaip man jos nebega... nesutepu net triusikiuku .. bet po toleto yra  g.gif

Man gine yra sakiusi, kad jei isskyru pasimato po wc, vadinasi, makstyje jos yra susikaupusios, tu jas uzspaudi ir neleidi joms ,,iseiti''. Na o po wc ten atsipalaiduoja ir tada jos pasimato...
Bent jau man taip aiskino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 06, 10:43)

o man vel atsirado tu isskyru... bet siand kaip ir tariamu mmm diena  g.gif  gal del to...  g.gif

na kol nėra kraujo, tai nieko baisaus, juk nėštumo metu būna tų išskyrų, tik negerai kai kraujas rodosi. Gal panelyt, daugiau poilsio reikėtų g.gif

o mane apvogė doh.gif pasistačiau stiklinę kefyro, galvoju paskaitinėsiu SM, kefyro pagersiu, nes apetito visai nėra, bet mano chuliganas pasivaišino kartu
user posted image
Atsakyti