Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

Sveikos pleputes!
Sara nuosirdziai tave uzjauciu, bet gal cia gydytojas suklydo, gal viskas ten gerai. Laikykis, buk stipri. Zinau ta jausma man buvo jau du kartus, kai dziaugiesi suzinojus, kad nestuke.gif , o ten nevietoje. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 20:30)
...o aš su blogom naujienom pas mane  nestuke.gif  nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins  verysad.gif

Laikykis Sara ir stiprybes tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2009 05 05, 18:36)
Sveikos Merginos 4u.gif
Trumpai pasirodau, nes jau jusu pasiilgau, bet ner laiko niekaip pasijungti prie pokalbio verysad.gif
Matau Ambrela pasijungus...ar teisingai supratau, kad ryt operacija ?
Turbut siandiena miltukus geri 4u.gif Sekmes tau 4u.gif Parasyk, kai galesi smile.gif
Inesa sveikinu wub.gif berniukas wub.gif grazu wub.gif
Einu paskaityti, ka priraset.....

Sveikute Duniu, mes jau Taves labai pasiilgom.. wub.gif Aciukas uz sveikinimus.. drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 19:06)
labukas vel visoms...  4u.gif  buvau darbe pas gine, kad paziuretu echo... labai jau neramu buvo.. man...  g.gif  bet viskas ok  bigsmile.gif  duodasi ten mzylis po mano pilvuka... rankytes ir kojytes turi jau... viskas aiskiai matosi  thumbup.gif  wub.gif  net nejo foto padaryt, nes ten davesi po visa pilva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Ineza, nesupyk... bet man ne vienas vardas nelabai patinka... nu nebent gal domas... bet ir tai... mano draugo imone yra domo projektai...  doh.gif 
man grazus , Danielius, Emilis, Jonas(nes pazystu labai grazu berniukas Jona) bet MB labai pries mano tuos vardus..  g.gif

Jolete,  wub.gif  grazus arbuziukas..  thumbup.gif  kada mano toks bus... as jau per du men priaugau 5kg.  unsure.gif  blush2.gif

Sakiau, jei jokio nesugalvosim, duosiu savo mylimojo varda, man jis patinka.. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 19:30)
...o aš su blogom naujienom pas mane  nestuke.gif  nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins  verysad.gif

Sara, labai didele uzuojauta, bet nenuleisk rankuciu, laikykis mergyt, viskas bus gerai pamatysi.. group.gif mes su tavimo Saulele.. friends.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergytes 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas Drauges

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 05 06, 08:03)
Labas rytas, mergytes  4u.gif

Heiress, user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytukas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sveikos mergytes.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 18:30)

Labai stipriai tave apkabinu mergyt,stiprybes tau.. wub.gif wub.gif zinok kad mes su tavim,visada pas mus gali kreiptis uzuojautos ir palaikymo wub.gif
QUOTE(gretchene @ 2009 05 05, 19:22)
Mane irgi operuos penktadieni, tai jau nuteikineju save, kad isleis tik pirmadieni, nes sekmadieniais neisrasineja, o kad sestadieni paleistu, tai nelabai tikiu g.gif Bet kaip as nemegstu svetimu lovu, nezinau kaip reiks tiek naktu istvert be MB pasonej doh.gif
Jetau mergyt, as jau tuoj busiu panikoj. Mane operuoja 15d., o as dar net nezinau kokiu tyrimu man reikes doh.gif D liepe ateit kai mmm prasides, o as ju tik savaites pabaigoj nelaukiu. Uzsirasiau pas seimos gyd. poryt, galvoju pasidarysiu bent slapima, kraujo bendra ir kardiograma apsidraudimui. Vis maziau liks, tai gal man tuo paciu ir siuntimo paprasyt, ar seimos neduotu? g.gif Ir kaip man tepineli padarys, jeigu mmm dar nebus galutinai pasibaigusios iki lapar, nu man jau atrodo, kad x-failai prasideda, jauciu viskas pas mane bus ekspromtu, kaip visada doh.gif

O kur tu operuosies?kaune gal?
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 19:30)

console.gif verysad.gif

QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 21:33)
Aha, būtinai nevalgius iš pat ryto. Nu bent jau man visada taip liepdavo, tai aš net negerdavau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

manęs irgi klausė, ar negėrus, nevalgius? pasakiau, kad vandens gėriau, tai taip suabejojo, bet sako bus gerai ax.gif
Atsakyti
Ineza, na koks kvietkeliu nuostabumas bigsmile.gif
Siandien ryte i darba pramiegojau, vakar su MB vynelio isgerem, pasipliurpem, pafantazavom, puikus vakaras buvo 4u.gif
Tai miegojau labai gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 06, 09:39)
Ineza, na koks kvietkeliu nuostabumas  bigsmile.gif
Siandien ryte i darba pramiegojau, vakar su MB vynelio isgerem, pasipliurpem, pafantazavom, puikus vakaras buvo 4u.gif
Tai miegojau labai gerai ax.gif

Dziugu, kad patiko gelytes wub.gif
Tai saunu vakariuka apturejot.. Liuks.. thumbup.gif
Atsakyti