Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 20:57)
3-6cd pasidariau FSH, LH, E2
slapimo tyrimas
kraujo grupes tyrimas
kraujo tyrimas su gliukozes rodikliu, tromb
bendras kraujo tyrimas
kardiograma
tepinelis
Atrodo viska paminejau

Aciukas wub.gif oro_buckis.gif zinosiu bent ko is seimos gyd. prasyt. Krauja, kardio ir slapima pasidarysiu pas seimos, liks tepinelis ir hormonai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 19:30)
...o aš su blogom naujienom pas mane  nestuke.gif  nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins  verysad.gif

Sara..tu esi stipri ir turi labai gilu teigiama mastyma.
As tikiu, kad tau nenusvirs rankos.
Labai uzjauciu, net neisivaizduoji, kaip.
Laikykites abu su vyru is vien ir viskas bus gerai, pamatysi...

user posted image

Labai tave palaikau, mazut
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 19:54)
Duniu, įtrauk mane į parašiuką, ryt bėgu siuntimo. Šiandien tyrimų rezultatai geri.

pioneer.gif Pranesk,kai zinosi tikslia operacijos data 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 05, 21:01)
Aciukas wub.gif  oro_buckis.gif zinosiu bent ko is seimos gyd. prasyt. Krauja, kardio ir slapima pasidarysiu pas seimos, liks tepinelis ir hormonai smile.gif

Hormonu gal tau nereikia g.gif nes kitoms neskiria kiek esu girdejusi g.gif
Gal pas tave su jais viskas ok, nes as paskutinikart dariausi pries 1.5m, na dar pries IUI. D man sake, kad reiks atsizvelgt i tuos tyrimus, kadangi jie bus duph fone, t.y. man mm reguliuoja su jo pagalba ax.gif
O as kadangi priklausau III poliklinikai, tai bandysiu per ten ir tepineli pasidaryt.
Kiek domejaus tereikes moket tik uz kraujo grupe, bet juokingai tn berods 12.50 hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 21:08)
Hormonu gal tau nereikia g.gif nes kitoms neskiria kiek esu girdejusi  g.gif
Gal pas tave su jais viskas ok, nes as paskutinikart dariausi pries 1.5m, na dar pries IUI. D man sake, kad reiks atsizvelgt i tuos tyrimus, kadangi jie bus duph fone, t.y. man mm reguliuoja su jo pagalba ax.gif
O as kadangi priklausau III poliklinikai, tai bandysiu per ten ir tepineli pasidaryt.
Kiek domejaus tereikes moket tik uz kraujo grupe, bet juokingai tn berods 12.50  hihihi.gif

Jo, cia valdiskos kainos biggrin.gif As tai net nezinau, ar mano poliklinikoj viska gales padaryt, nes maza ji ten g.gif O pas giniu ten 1-2 men eiles, tai jauciu tepineli VK darysiuos.
Atsakyti
Heiress, aš ryt tik siuntimo lekiu, tai nežinau, kada guldys, va ryt po darbo jau žinosiu, kada į ligoninę prisiduot. Pagelbėjai , davei mintį kitur kur parašytą grupę paieškot, nu ir pasiėmiau savo seną ligos istorijos knygutę clap.gif radau BIII (-). Jėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 21:13)
Heiress, aš ryt tik siuntimo lekiu, tai nežinau, kada guldys, va ryt po darbo jau žinosiu, kada į ligoninę prisiduot. Pagelbėjai , davei mintį kitur kur parašytą grupę paieškot, nu ir pasiėmiau savo seną ligos istorijos knygutę  clap.gif radau BIII (-). Jėga  biggrin.gif

Jo jo ir pas mane ten yra, beod kai 18 metu suejo padare ja doh.gif vaje kaip senai tai buvo ax.gif
Bet tu vistiek uzklausk dar seimos gyd, gal pas ja uzsiliko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 20:20)
Jo jo ir pas mane ten yra, beod kai 18 metu suejo padare ja  doh.gif  vaje kaip senai tai buvo  ax.gif
Bet tu vistiek uzklausk dar seimos gyd, gal pas ja uzsiliko  g.gif

Paklausčiau, tik aš poliklinikoj dariau visus tyrimus, tai kad neužsirašius iki tos gydytojos patekt,reik praeit kara su bobutėm, kur aš tipo lendu...nu žodžiu. Jei netiks, manau prieš pat operaciją pasidarysiu klinikoj.
Atsakyti
Mergaites, o krauja nuleisti reikia nevalgius? butinai?
Dabar jumis skaitineju ir radau tokia info, kaip tik ryt einu darytis tyrimuku ax.gif
o laparaskopija antroj geguzes pusej, labai noreciau prisijungti prie jusu plepuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 05 05, 20:28)
Mergaites, o krauja nuleisti reikia nevalgius? butinai?
Dabar jumis skaitineju ir radau tokia info, kaip tik ryt einu darytis tyrimuku ax.gif
o laparaskopija antroj geguzes pusej, labai noreciau prisijungti prie jusu plepuciu ax.gif

Aha, būtinai nevalgius iš pat ryto. Nu bent jau man visada taip liepdavo, tai aš net negerdavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 21:33)
Aha, būtinai nevalgius iš pat ryto. Nu bent jau man visada taip liepdavo, tai aš net negerdavau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu wub.gif oi tai ryt manes laukia ,,linksmas" rytas. man nevalgius kazkaip kraujas nebega, spaudimas zemas, pakankins mane blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 05 05, 20:38)
aciu wub.gif oi tai ryt manes laukia ,,linksmas" rytas. man nevalgius kazkaip kraujas nebega, spaudimas zemas, pakankins mane  blink.gif

tai va, aš visada sesutę perspėju, kad man silpna būna nuo tos procedūros, tai paguldo ir ima kraujuką, tada dar vandenuko atneša ir liepia keletą minučių pagulėt. Šian nuleidau kraują, daug traukė, tai uij kaip skaudėjo blink.gif po to galva sukosi, tai gerai, kad iš namų pasirūpinau pusryčiais, darbe pavalgiau thumbup.gif
Atsakyti