Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

[quote=vitalyte25,2009 05 05, 19:40]
[quote=...sara...,2009 05 05, 20:30]
...o aš su blogom naujienom pas mane nestuke.gif nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins verysad.gif
[/]

Sara , mazyte verysad.gif siaubas... uzjauciu, kaip skaudu.. console.gif laikykis..
o jei nesukelsiu labai blogu tau emociju, gal gali aprasyt,kaip supratau,kad nustojo vystytis.. kokie buvo pojuciai, ar skaudejo kas? neatsakyk,jei nenori.. suprantu,labai skaudu jusu seimai verysad.gif
[/quote]

...po to kaip ketvirtadienį pasirodė tepliojimas, kažkaip ir krūtinę mažiau skaudėti pradėjo g.gif o šiaip nieko daugiau ir nejaučiau, tai ėjau pas ginę šiandien ir ji patvirtino, kad arba nesivystantis arba negimdinis, nes gemaliukas ant ribos ir atrodo tikrai negražiai verysad.gif ketvirtadienį dar HCG liepė pasidaryt ir jei pats nepasišalins tada pašalins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 19:56)
nu joa.. beto tokioms kaip mums yra sunkiau negu normaliai pastojusioms.. todel reikia labai save jau saugot.. zinok,kol nepatojau buvo kitokie vargai.. lauki kada cia jau pastosi, kada jau cia nebereiks pas tuos gyd vazinetis..  unsure.gif  o kaip jau pastojau tai jau pergyveni,kad tik viskas butu gerai, kad augtu,kad ir t.t. istorija be galo..  wub.gif

As kaip supratau tu esi kilusi is dideles seimos. Tikriausiai smagu, kai savu yra daug ax.gif
As tai irgi esu pilna baimiu, o dar D kazkada paminejo, kad mano gimda "uzlinkusi" tai problematiskos vietos yra ne tik pastojimas, bet ir isnesiojimas verysad.gif O dar zinant, kad mano mama turejo 4 persileidimus verysad.gif
Tai esu sazininga pati sau ir istikruju nelabai tikiuosi. Zinau, kad galiu gauti barti uz tokius zodzius. Taip pat zinau, kad yra variantu "n" kartu problematiskesniu, ir kad visdelto pavyksta....
...tik man atrodo, kad su manim taip neatsitiks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 20:58)
...po to kaip ketvirtadienį pasirodė tepliojimas, kažkaip ir krūtinę mažiau skaudėti pradėjo  g.gif  o šiaip nieko daugiau ir nejaučiau, tai ėjau pas ginę šiandien ir ji patvirtino, kad arba nesivystantis arba negimdinis, nes gemaliukas ant ribos ir atrodo tikrai negražiai  verysad.gif  ketvirtadienį dar HCG liepė pasidaryt ir jei pats nepasišalins tada pašalins  verysad.gif

na zinok..gal dar neviskas prarasta.. man irgi taip buvo.. g.gif gemaline puslyte buvo labai deformuota, bet po 3 dienu atsistate, kai lovoj gulejau.. kiek tau jau laiko yra? man irgi tepliojo... ir dabar da pateplioja .. dar nenusimik gal.. kiek buna kad gines klysta..
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 21:04)
As kaip supratau tu esi kilusi is dideles seimos. Tikriausiai smagu, kai savu yra daug  ax.gif
As tai irgi esu pilna baimiu, o dar D kazkada paminejo, kad mano gimda "uzlinkusi" tai problematiskos vietos yra ne tik pastojimas, bet ir isnesiojimas  verysad.gif O dar zinant, kad mano mama turejo 4 persileidimus  verysad.gif
Tai esu sazininga pati sau ir istikruju nelabai tikiuosi. Zinau, kad galiu gauti barti uz tokius zodzius. Taip pat zinau, kad yra variantu "n" kartu problematiskesniu, ir kad visdelto pavyksta....
...tik man atrodo, kad su manim taip neatsitiks unsure.gif

nu uz tokius zodziu tikrai reikia tave biskiuka pamust g.gif jei taip galvosi taip ir bus... as dar nescia nebuvau, bet jau domejausi vezimukais lovytem..kokia tures mano mazius wub.gif kazkaip gal kaip nujausdama ..pradejau dometis... nu taip jau buvo... ir nemaniau,kad neturesiu vaaiku..

nebuk begede... tikrai atvaziuosiu iki klp ir tave biskiuka pamokinsiu g.gif su dirziuku,jei vyras negali taves pamust biskiuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas mergytes 4u.gif
Sara, tikrai labai uzjauciu verysad.gif
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 08:36)
Mergaites,jei mane paguldo ketvirtadieni,operuoja penktadieni tai kada isleis namo? g.gif as jau svajoju kaip namie gulesiu 2 savaicikes blush2.gif

Mane irgi operuos penktadieni, tai jau nuteikineju save, kad isleis tik pirmadieni, nes sekmadieniais neisrasineja, o kad sestadieni paleistu, tai nelabai tikiu g.gif Bet kaip as nemegstu svetimu lovu, nezinau kaip reiks tiek naktu istvert be MB pasonej doh.gif

QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 09:07)
O as sekmadieni sulaukiau mmm, tai man lapar data gaunasi 17cd. Siandien nuveziau savo kraujuka, pasidariau FSH, LH, E2, po piet zinosiu atsakyma. Pirmadieni vaziuosiu visus likusius tyrimus pasidaryt  ax.gif
Vat man tok klausimas iskilo  g.gif  Siuntimo i ligonine as neturiu, tai is kur man ji gaut? Mergaites, kas jurininkuose gulejot, gal gali man pacia pradzia nupasakot. Kur man ten atejus eit?  g.gif
Ar ten i registratura ir uzsiregistruot prie planiniu operaciju?  g.gif
Bet ten reiks siuntimo...

Jetau mergyt, as jau tuoj busiu panikoj. Mane operuoja 15d., o as dar net nezinau kokiu tyrimu man reikes doh.gif D liepe ateit kai mmm prasides, o as ju tik savaites pabaigoj nelaukiu. Uzsirasiau pas seimos gyd. poryt, galvoju pasidarysiu bent slapima, kraujo bendra ir kardiograma apsidraudimui. Vis maziau liks, tai gal man tuo paciu ir siuntimo paprasyt, ar seimos neduotu? g.gif Ir kaip man tepineli padarys, jeigu mmm dar nebus galutinai pasibaigusios iki lapar, nu man jau atrodo, kad x-failai prasideda, jauciu viskas pas mane bus ekspromtu, kaip visada doh.gif
Atsakyti
Mergytės, naršau tarp savo tyrimukų, žiūriu nėra mano kraujo grupės sad.gif kas per monai, ryt pas daktarytę, o tarp lapukų nėr kraujo grupės, turbūt sesutė berašydama, praleido.
Papildyta:
QUOTE(gretchene @ 2009 05 05, 19:22)

Jetau mergyt, as jau tuoj busiu panikoj. Mane operuoja 15d., o as dar net nezinau kokiu tyrimu man reikes doh.gif D liepe ateit kai mmm prasides, o as ju tik savaites pabaigoj nelaukiu. Uzsirasiau pas seimos gyd. poryt, galvoju pasidarysiu bent slapima, kraujo bendra ir kardiograma apsidraudimui. Vis maziau liks, tai gal man tuo paciu ir siuntimo paprasyt, ar seimos neduotu? g.gif Ir kaip man tepineli padarys, jeigu mmm dar nebus galutinai pasibaigusios iki lapar, nu man jau atrodo, kad x-failai prasideda, jauciu viskas pas mane bus ekspromtu, kaip visada doh.gif

Per mm ir šlapimo tyrimo nepadarysi g.gif krauja reik ryte nevalgius daryt. reik didelio bendro kraujo tyrimo, krešėjimo, APTT, Fibrinogen(e), gliukozė kraujyje, šlapimo bendro, elektrokardiogramos ir kraujo grupės. Tyrimai galioja 10 dienų.
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 20:08)
na zinok..gal dar neviskas prarasta.. man irgi taip buvo..  g.gif  gemaline puslyte buvo labai deformuota, bet po 3 dienu atsistate, kai lovoj gulejau.. kiek tau jau laiko yra?  man irgi tepliojo... ir dabar da pateplioja .. dar nenusimik gal.. kiek buna kad gines klysta..
Papildyta:

nu uz tokius zodziu tikrai reikia tave biskiuka pamust  g.gif  jei taip galvosi taip ir bus... as dar nescia nebuvau, bet jau domejausi vezimukais lovytem..kokia tures mano mazius  wub.gif  kazkaip gal kaip nujausdama ..pradejau dometis... nu taip jau buvo... ir nemaniau,kad neturesiu vaaiku..

nebuk begede... tikrai atvaziuosiu iki klp ir tave biskiuka pamokinsiu  g.gif  su dirziuku,jei vyras negali taves pamust biskiuka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

MB savo pezejimu net nesakau iskart gauciau bart blush2.gif
Pasistengsiu daugiau taip nebedaryt pioneers.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 20:43)
Mergytės, naršau tarp savo tyrimukų, žiūriu nėra mano kraujo grupės sad.gif kas per monai, ryt pas daktarytę, o tarp lapukų nėr kraujo grupės, turbūt sesutė berašydama, praleido.
Papildyta:

Per mm ir šlapimo tyrimo nepadarysi  g.gif  krauja reik ryte nevalgius daryt. reik didelio bendro kraujo tyrimo, krešėjimo, APTT, Fibrinogen(e), gliukozė kraujyje, šlapimo bendro, elektrokardiogramos ir kraujo grupės. Tyrimai galioja 10 dienų.

Jeigu ka, tai gal nueisi dar karta ir irasys, kad tik nebutu isvis pamirsus istirt g.gif

Tai jeigu as 7d. pasidarysiu slapima, kraujo bendra ir kardiograma, tai iki 15d. dar galios, ir mmm dar nebus prasideje, nes paskui jau slapimo nebepadarys. Tik tepineli nezinau kaip, gal ten pat ligoninej diena pries operacija padarytu g.gif Kai D klausiau, tai sake, kad ir per viena diena galima visus tyrimus pasidaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 05, 20:22)
Labas mergytes 4u.gif
Sara, tikrai labai uzjauciu verysad.gif

Mane irgi operuos penktadieni, tai jau nuteikineju save, kad isleis tik pirmadieni, nes sekmadieniais neisrasineja, o kad sestadieni paleistu, tai nelabai tikiu g.gif Bet kaip as nemegstu svetimu lovu, nezinau kaip reiks tiek naktu istvert be MB pasonej doh.gif

Tu del visako pasidaryk tuos tyrimukus pas seimos gydytoja, blogiau nebus. O kiek laiko trunka tavo mm? Siaip dar laiko turi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 20:48)
MB savo pezejimu net nesakau iskart gauciau bart  blush2.gif
Pasistengsiu daugiau taip nebedaryt  pioneers.gif

Heiress, gal galetum surasyt, kokiu tyrimu tau reikia blush2.gif Mano mmm trunka 6-7 dienas, bet sake, jeigu pabaigoj, tai lapar vistiek darys, kazkaip ten jie isplauna ta gimda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gretchene: 05 gegužės 2009 - 19:53
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 20:43)
Papildyta:

O tu is anksciau neturi jokio popieriuko kur matytusi tavo kraujo grupe? Nesmano senajam pase tai spaudukas buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 19:52)
O tu is anksciau neturi jokio popieriuko kur matytusi tavo kraujo grupe? Nesmano senajam pase tai spaudukas buvo.  g.gif

Tai va, kad neturiu ir pase nėra ir net nežianau aš jos. Reiks lėkt ryt į privačią kliniką tam tyrimukui, ech. Kai gavau visą pundą tų popierių su išrašytais tyrimais, taip ir pagalvojau, kad nieko nebūtų pamiršę išrašyt.
Atsakyti
QUOTE(gretchene @ 2009 05 05, 20:50)
Heiress, gal galetum surasyt, kokiu tyrimu tau reikia blush2.gif

3-6cd pasidariau FSH, LH, E2
slapimo tyrimas
kraujo grupes tyrimas
kraujo tyrimas su gliukozes rodikliu, tromb
bendras kraujo tyrimas
kardiograma
tepinelis
Atrodo viska paminejau
Papildyta:
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 20:55)
Tai va, kad neturiu ir pase nėra ir net nežianau aš jos. Reiks lėkt ryt į privačią kliniką tam tyrimukui, ech. Kai gavau visą pundą tų popierių su išrašytais tyrimais, taip ir pagalvojau, kad nieko nebūtų pamiršę išrašyt.

Ot bezobrazija doh.gif
O tau jau ryt reik prisistatyt operacijai?
Gal tas lapukas pas seimos gyd uzsiliko?
Atsakyti