Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 16:23)
ooo, domantas, hmmz grazus vardas  wub.gif

labukas vel visoms... 4u.gif buvau darbe pas gine, kad paziuretu echo... labai jau neramu buvo.. man... g.gif bet viskas ok bigsmile.gif duodasi ten mzylis po mano pilvuka... rankytes ir kojytes turi jau... viskas aiskiai matosi thumbup.gif wub.gif net nejo foto padaryt, nes ten davesi po visa pilva lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ineza, nesupyk... bet man ne vienas vardas nelabai patinka... nu nebent gal domas... bet ir tai... mano draugo imone yra domo projektai... doh.gif
man grazus , Danielius, Emilis, Jonas(nes pazystu labai grazu berniukas Jona) bet MB labai pries mano tuos vardus.. g.gif

Jolete, wub.gif grazus arbuziukas.. thumbup.gif kada mano toks bus... as jau per du men priaugau 5kg. unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2009 05 05, 17:40)
Mergaites atskleiskit paslapti, kaip ieiti i pasta? Noreciau ir as pasidziaugti jusu pilvukais? wub.gif

Slaptazodi atsiunciame tik tuomet, kada atsiunti savo foto ax.gif
musu e-mail. laparoskopija@gmail.com

Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 19:06)
labukas vel visoms...  4u.gif  buvau darbe pas gine, kad paziuretu echo... labai jau neramu buvo.. man...  g.gif  bet viskas ok  bigsmile.gif  duodasi ten mzylis po mano pilvuka... rankytes ir kojytes turi jau... viskas aiskiai matosi  thumbup.gif  wub.gif  net nejo foto padaryt, nes ten davesi po visa pilva  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 

Ineza, nesupyk... bet man ne vienas vardas nelabai patinka... nu nebent gal domas... bet ir tai... mano draugo imone yra domo projektai...  doh.gif 
man grazus , Danielius, Emilis, Jonas(nes pazystu labai grazu berniukas Jona) bet MB labai pries mano tuos vardus..  g.gif

Jolete,  wub.gif  grazus arbuziukas..  thumbup.gif  kada mano toks bus... as jau per du men priaugau 5kg.  unsure.gif  blush2.gif

O ar nieko tokio, jei taip daznai eini echo? g.gif
Atsakyti
...o aš su blogom naujienom pas mane nestuke.gif nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 20:29)
O ar nieko tokio, jei taip daznai eini echo? g.gif

po 12 sav.. nebedarys... kai baigsis tas laikotarpis... kritinis.. mirksiukas.gif nes gali buti kad bet kada gali atmesti arba nesivystyt.. tai labai delto pergyvenu.. geriau echo... nes man skaudejo va keleta dienu nugara..pilvas... krutine atsileido.. tai labai jau neramu pasidare.. bet viskas va gerai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 05, 19:30)
...o aš su blogom naujienom pas mane  nestuke.gif  nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins  verysad.gif

Truksta zodziu mergyt...laikykis....
Apkabinu. 4u.gif
Atsakyti
[quote=...sara...,2009 05 05, 20:30]
...o aš su blogom naujienom pas mane nestuke.gif nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins verysad.gif
[/]

Sara , mazyte verysad.gif siaubas... uzjauciu, kaip skaudu.. console.gif laikykis..
o jei nesukelsiu labai blogu tau emociju, gal gali aprasyt,kaip supratau,kad nustojo vystytis.. kokie buvo pojuciai, ar skaudejo kas? neatsakyk,jei nenori.. suprantu,labai skaudu jusu seimai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 19:34)
po 12 sav.. nebedarys... kai baigsis tas laikotarpis... kritinis..  mirksiukas.gif  nes gali buti kad bet kada gali atmesti arba nesivystyt.. tai labai delto pergyvenu.. geriau echo... nes man skaudejo va keleta dienu nugara..pilvas... krutine atsileido.. tai labai jau neramu pasidare.. bet viskas va gerai  wub.gif

Taip taip...girdejau...ale 3 pirmieji menesiai, tai naturali gamtos atranka.
Kazkaip nei viena nenorim, kad ta atranka ant musu pasireikstu.
Ramybes tau.
Atsakyti
...o aš su blogom naujienom pas mane  nestuke.gif  nustojo vystytis, važiuosiu ketvirtadienį tartis dėl pašalinimo jei pats nepasišalins  verysad.gif

angel_sadangel.gif Sara laikykis console.gif
Atsakyti

sara, laikykis, mergyt unsure.gif
neturiu zodziu... verysad.gif
Atsakyti
sara, mažyte, laikykis console.gif pasirodo, pastoti, tai dar nieko nereiškia blink.gif
Papildyta:
Duniu, įtrauk mane į parašiuką, ryt bėgu siuntimo. Šiandien tyrimų rezultatai geri.
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 20:40)
Taip taip...girdejau...ale 3 pirmieji menesiai, tai naturali gamtos atranka.
Kazkaip nei viena nenorim, kad ta atranka ant musu pasireikstu.
Ramybes tau.

nu joa.. beto tokioms kaip mums yra sunkiau negu normaliai pastojusioms.. todel reikia labai save jau saugot.. zinok,kol nepatojau buvo kitokie vargai.. lauki kada cia jau pastosi, kada jau cia nebereiks pas tuos gyd vazinetis.. unsure.gif o kaip jau pastojau tai jau pergyveni,kad tik viskas butu gerai, kad augtu,kad ir t.t. istorija be galo.. wub.gif
Atsakyti