Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 05, 08:53)
Issiunciau tau slaptazodi, atsakydama i tavo laiska.
Pasitikrink pastuka  mirksiukas.gif

Aha gavau, didelis dėkui 4u.gif , nusiunčiau savo foto ir dar nuorodėlę vieną blush2.gif
Papildyta:
Jėga thumbup.gif dabar toks jausmas, kaip gyvai bendrautume, kai žinau, kaip atrodot. LIUKS drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mergaites, galiu drasiai teigti, kad jau jauciu savo sunelio judesiukus, jis ten kaip zuviukas nardo.. lotuliukas.gif koks keistas jausmas.. wub.gif bet toks fainasss... wub.gif
Po vakarykstes apziuros jis man ramybes neduoda.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 09:35)
Sveika ,Heiress, o mes labai panašiai, aš irgi šiand krauja nuleidau, man visus tyrimukus išrašė daktarė pas kurią dėl vaisingumo problemų vaikštau ir pas ją rezultatus reiks neštis ir tada jinai siuntimą išrašys.

Labai grazios nuotraukos wub.gif
O tas man o ginius, tai liepe 18d atvykt i jurininkus, tai nzn pasiskambinsiu as jam dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 10:00)
Mergaites, galiu drasiai teigti, kad jau jauciu savo sunelio judesiukus, jis ten kaip zuviukas nardo..  lotuliukas.gif  koks keistas jausmas.. wub.gif bet toks fainasss...  wub.gif
Po vakarykstes apziuros jis man ramybes neduoda..  bigsmile.gif

Kaip faina, Ineza, noriu ir a sta jausma kuo greiciau patirti ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 11:00)
Mergaites, galiu drasiai teigti, kad jau jauciu savo sunelio judesiukus, jis ten kaip zuviukas nardo..  lotuliukas.gif  koks keistas jausmas.. wub.gif bet toks fainasss...  wub.gif

nu kur jau cia tau ta ramybe duos, gi susipazinot vakar wub.gif jis bendraut labai nori dabar.. wub.gif dziaugiasi savo mamyte ur neleidzia jai uzsimirst ,kad ne viena ji dabar .. wub.gif ex..koks geras jauciu jausmas... wub.gif pavydziu taip truputukuka.. wub.gif blush2.gif kada man taip bus... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 10:04)
nu kur jau cia tau ta ramybe duos, gi susipazinot vakar  wub.gif  jis bendraut labai nori dabar..  wub.gif  dziaugiasi savo mamyte ur neleidzia jai uzsimirst ,kad ne viena ji dabar ..  wub.gif  ex..koks geras jauciu jausmas...  wub.gif  pavydziu taip truputukuka..  wub.gif  blush2.gif  kada man taip bus...  wub.gif

Nebeilgai laukus ir tu, Vitalyte, galesi dziaugtis siais malonumais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 09:00)

wub.gif wub.gif wub.gif kaip faina, čia stebuklas, kurį skirta tik moterims patirt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 09:01)
Labai grazios nuotraukos  wub.gif
O tas man o ginius, tai liepe 18d atvykt i jurininkus, tai nzn pasiskambinsiu as jam dar  smile.gif

Būtinai dar paskambink, susižinok kaip kas mirksiukas.gif ir mums pranešk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 05, 11:14)
Nebeilgai laukus ir tu, Vitalyte, galesi dziaugtis siais malonumais  smile.gif

ex... dar dvigubai laukt kiek jau islaukiau wub.gif nu islauksiu, bet kaip jau norisi dabar visko... as labai noriu jau pirkti,kanors..man taip norisi ieskot visokiu rubeliu, lovytes..vezimuku... bet suprantu,kad anksti, bet tas ieskojimas tu visu daiktu toks malonumas bus... laukiu nesulaukiu.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 10:17)
ex... dar dvigubai laukt kiek jau islaukiau  wub.gif  nu islauksiu, bet kaip jau norisi dabar visko... as labai noriu jau pirkti,kanors..man taip norisi ieskot visokiu rubeliu, lovytes..vezimuku... bet suprantu,kad anksti, bet tas ieskojimas tu visu daiktu toks malonumas bus... laukiu nesulaukiu..  blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 05, 11:22)

kaip noreciau jau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 10:04)
nu kur jau cia tau ta ramybe duos, gi susipazinot vakar  wub.gif  jis bendraut labai nori dabar..  wub.gif  dziaugiasi savo mamyte ur neleidzia jai uzsimirst ,kad ne viena ji dabar ..  wub.gif  ex..koks geras jauciu jausmas...  wub.gif  pavydziu taip truputukuka..  wub.gif  blush2.gif  kada man taip bus...  wub.gif

Na as jau panasius jausmus jauciau praeita savaite, tai iseina, kad 17 savaite...
Bet galima sakyti, kad va vakar buvo tikroji judesiuku diena.. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 10:17)
ex... dar dvigubai laukt kiek jau islaukiau  wub.gif  nu islauksiu, bet kaip jau norisi dabar visko... as labai noriu jau pirkti,kanors..man taip norisi ieskot visokiu rubeliu, lovytes..vezimuku... bet suprantu,kad anksti, bet tas ieskojimas tu visu daiktu toks malonumas bus... laukiu nesulaukiu..  blush2.gif

nieko neieskok ir nepirk, bo bus kaip man uzsiciklinau, kad mergaite bus, o se tau, morkyte tarp kojyciu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 11:52)
Na as jau panasius jausmus jauciau praeita savaite, tai iseina, kad 17 savaite...
Bet galima sakyti, kad va vakar buvo tikroji judesiuku diena.. smile.gif
Papildyta:
nieko neieskok ir nepirk, bo bus kaip man uzsiciklinau, kad mergaite bus, o se tau, morkyte tarp kojyciu..  lotuliukas.gif

nea as nieko neiskau... tik va sunerimau,kad krutinemano isvis nera jautri,,, visiskai.. nera jautri..
Atsakyti