Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

Labas rytas wub.gif wub.gif

As jau visai nebesuspeju prisest ir parasyt blush2.gif Beda tame, kad namie nera interneto, zadejo siandien pajungt bigsmile.gif Tai jau ir is namu galesiu prisest...o dabar tik prabegom 4u.gif
O as sekmadieni sulaukiau mmm, tai man lapar data gaunasi 17cd. Siandien nuveziau savo kraujuka, pasidariau FSH, LH, E2, po piet zinosiu atsakyma. Pirmadieni vaziuosiu visus likusius tyrimus pasidaryt ax.gif
Vat man tok klausimas iskilo g.gif Siuntimo i ligonine as neturiu, tai is kur man ji gaut? Mergaites, kas jurininkuose gulejot, gal gali man pacia pradzia nupasakot. Kur man ten atejus eit? g.gif
Ar ten i registratura ir uzsiregistruot prie planiniu operaciju? g.gif
Bet ten reiks siuntimo...

Siuo metu ziuriu nemazai mergyciu gulasi lapar, laikau uz jumis visas kumstelius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heiress: 05 gegužės 2009 - 08:12
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 10:07)
Labas rytas  wub.gif  wub.gif

As jau visai nebesuspeju prisest ir parasyt  blush2.gif  Beda tame, kad namie nera interneto, zadejo siandien pajungt  bigsmile.gif  Tai jau ir is namu galesiu prisest...o dabar tik prabegom  4u.gif
O as sekmadieni sulaukiau mmm, tai man lapar data gaunasi 17cd. Siandien nuveziau savo kraujuka, pasidariau FSH, LH, E2, po piet zinosiu atsakyma. Pirmadieni vaziuosiu visus likusius tyrimus pasidaryt  ax.gif
Vat man tok klausimas iskilo  g.gif  Siuntimo i ligonine as neturiu, tai is kur man ji gaut? Mergaites, kas jurininkuose gulejot, gal gali man pacia pradzia nupasakot. Kur man ten atejus eit?  g.gif
Ar ten i registratura ir uzsiregistruot prie planiniu operaciju?  g.gif
Bet ten reiks siuntimo...

sveika pradingele wub.gif
nu siuntimo tai reikia bet kokiu atveju... nes kitaip bus mokama operacija.. as pasiemiau siuntima is savo poliklinikos,is paparastos gines.. ax.gif nu man D taip sake, ir tyrimus buciau poliklinikoj pasidarius, bet kad nespejau.. nu gi zinai.. blush2.gif as ejau neatsimenu pro kokias duris... vitiek pasiuncia ten kur reikia.. ax.gif kai ateisi ten prieminme yra ginekolog kabinetas, ten uzpildysi visus dokumentus... ir palydes i skyriu.. ax.gif viskas bus gerai.. tik nesijaudink wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 09:15)
sveika pradingele  wub.gif 
nu siuntimo tai reikia bet kokiu atveju... nes kitaip bus mokama operacija.. as pasiemiau siuntima is savo poliklinikos,is paparastos gines..  ax.gif  nu man D taip sake, ir tyrimus buciau poliklinikoj pasidarius, bet kad nespejau.. nu gi zinai..  blush2.gif  as ejau neatsimenu pro kokias duris... vitiek pasiuncia ten kur reikia..  ax.gif  kai ateisi ten prieminme yra ginekolog kabinetas, ten uzpildysi visus dokumentus... ir palydes i skyriu..  ax.gif  viskas bus gerai.. tik nesijaudink  wub.gif

Na eisiu as pirm pas paprasta gine, tai jei ant kokios priegluses nepataikysiu, gal ir gausiu siuntima doh.gif
Mane labai dziugina tavo atvejis, tai ta lapar baime nublanksta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 05, 10:25)
Na eisiu as pirm pas paprasta gine, tai jei ant kokios priegluses nepataikysiu, gal ir gausiu siuntima  doh.gif
Mane labai dziugina tavo atvejis, tai ta lapar baime nublanksta.  mirksiukas.gif

pasiskambink D ... bus aiskiau kur ta siuntima pasiimt.. nes paprasta gine gali ir nesuprast kam tau tas siuntimas... matai mano gine su D draugai, tai D jai pasake ,kad man parasytu.. blush2.gif tai siuntima,man net i darba atnese ji pati blush2.gif
as pati dar istiktuju nelabai tikiu tuom kas cia atsitiko... kazkaip viskas labai greit... skaityk as po sav pastojau doh.gif nes skaiciuoja nuo paskutiniu mmm.. o operacija buvo 6d o pastojau avansu 12d. wub.gif
pamatysi ir tau kai padarys kiausidziu drilinga ... tai pades ir tau... as kazkaip labai tikejau ta laparoskopija... nu nzn kodel.. bet kazkaip ji man buvo paskutine viltis.. ir padejo.. todel tikek.. wub.gif
Atsakyti
Sveika ,Heiress, o mes labai panašiai, aš irgi šiand krauja nuleidau, man visus tyrimukus išrašė daktarė pas kurią dėl vaisingumo problemų vaikštau ir pas ją rezultatus reiks neštis ir tada jinai siuntimą išrašys.
Atsakyti
laba dienelė tongue.gif
QUOTE(Boruzele07 @ 2009 05 04, 17:00)
Tai mano laparaskopijos diena - geguzes 26 diena, guldo i KMUK!
Oi kaip neramu! ax.gif

thumbup.gif

QUOTE(Ambrela @ 2009 05 04, 17:17)
Labas mergaitės  4u.gif
Atėjau atsisveikinti, ryt guluosi laparoskopijai. Dar tašės nesusikroviau, vakare tai padarysiu arba yt iį ryto. Galvoju, kad apie 12 val.nuvažiuosiu į ligoninę, palatą užsirezervavau, tai nėr ko skubėti  cool.gif

Turiu klausimą: turiu bamboj auskarą, gal kurios iš jūsų irgi turėjo? Kur darė pjūvį?

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 08:35)

as pati dar istiktuju nelabai tikiu tuom kas cia atsitiko... kazkaip viskas labai greit... skaityk as po sav pastojau  doh.gif  nes skaiciuoja nuo paskutiniu mmm.. o operacija buvo 6d o pastojau avansu 12d.  wub.gif 
pamatysi ir tau kai padarys kiausidziu drilinga ... tai pades ir tau... as kazkaip labai tikejau ta laparoskopija... nu nzn kodel.. bet kazkaip ji man buvo paskutine viltis.. ir padejo.. todel tikek..  wub.gif

vitalyte25, tu mus čia visas labai drąsini 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O tai kap čia išeina, aš maniau, kad po operacijos mylėtis negalima blush2.gif kokį mėnesį, o tą patį ir pastojai, turbūt pačiai buvo kaip šaltas dušas teigiamas NT.
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 08:13)
Labas rytelis,
Nuotraukyte  thumbup.gif Laukiamas vaizdas toks wub.gif

Ineza, vitalyte25 perziurejau jusu pilvukus mirksiukas.gif kokios jus kudutes blush2.gif Greiciau auginkit didelius pilvuzus ir butinai pasirodykit blush2.gif
skorpuk tu man kazka primeni g.gif  blush2.gif

Labukas drauges!!!

mmazuliuke Ir ka gi as tau primenu? Aaa?
Gal Beata is grupes "Funky".
Man visi taip sako, kai pamato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 10:39)
vitalyte25, tu mus čia visas labai drąsini  4u.gif  4u.gif  4u.gif . O tai kap čia išeina, aš maniau, kad po operacijos mylėtis negalima  blush2.gif  kokį mėnesį, o tą patį ir pastojai, turbūt pačiai buvo kaip šaltas dušas teigiamas NT.

nu kodel negalima smileysex.gif galima... jug ten nieko nedare... tik kad paciai gal nesinores... bet po tokiu operaciju, man D sake, kad labai kiausides atsigauna.. beto man dare IUI po operacijos... tai nzn kaip as cia pastojau.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 08:45)
Tai va, as tokia nuojauta irgi turiu...ech tiek ilgai nematysiu MB ir savo mazuliuko...o gal kaip nors pavyks issiprasyt anksciau,nors sestadieni blush2.gif  blush2.gif Kuo arciau ta diena tuo daugiau minciu visokiu doh.gif bet kaip nors istversiu biggrin.gif
Papildyta:
As manau kad reikia valgyti viska,tik alergizuojanciu produktu maziau biggrin.gif juk  nestuke.gif  moteriai reikia vitaminu wub.gif

Na taip, bet as savo gine pasitikiu, ji superine, tad klausysiu jos patarimu.. mirksiukas.gif

O tu del operacijos nepergyvenk, viskas bus ciki-piki.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 09:39)
vitalyte25, tu mus čia visas labai drąsini  4u.gif  4u.gif  4u.gif . O tai kap čia išeina, aš maniau, kad po operacijos mylėtis negalima  blush2.gif  kokį mėnesį, o tą patį ir pastojai, turbūt pačiai buvo kaip šaltas dušas teigiamas NT.

Issiunciau tau slaptazodi, atsakydama i tavo laiska.
Pasitikrink pastuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 05 05, 09:06)
Mergytės , labukas rytukas. Ar gavot mano fotuka į bendrą meilą? Noriu ir aš pas jumis prisijungt  blush2.gif

Sveikute, gavom, gavom, labai simpatiska mergaite esi.. mirksiukas.gif
Atsakyti