Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Ambrela @ 2009 05 04, 17:17)
Labas mergaitės  4u.gif
Atėjau atsisveikinti, ryt guluosi laparoskopijai. Dar tašės nesusikroviau, vakare tai padarysiu arba yt iį ryto. Galvoju, kad apie 12 val.nuvažiuosiu į ligoninę, palatą užsirezervavau, tai nėr ko skubėti  cool.gif

Turiu klausimą: turiu bamboj auskarą, gal kurios iš jūsų irgi turėjo? Kur darė pjūvį?

Sveikute, dideliausios sekmes Tau, kad viskas butu O.K. thumbup.gif As turiu bamboj auskariuka, tai ji liepe issiimti, o pjuviuka man taip padare, kad apatinins burbuliukas dengia ji.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 04, 18:47)
Ineza, liuks naujienos, bijau, kad man taip pat panašiai gali nutikti  lotuliukas.gif  dabar nuojauta kužda, kad nešioju mergytę, o MB juokiasi, kad gali būt ,,mergytė" su pimpalu  lotuliukas.gif , na kitą savaitę gal jau pasirodys mano pilvinukas  wub.gif
Už ramų miegelį - 100
Operuojančiam daktarui - 200 - 400 pagal galimybes.
Koks daktaras operuos?

Zinai, bijau prikalbet, bet geriau nesitiket mergytes, jei labai nori, nes bus atvirksciai kaip man. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2009 05 04, 18:59)
Sveikos merginos!
Ineza, kaip saunu, kad jau pamatei savo suneli thumbup.gif . As taip pat ateiti noreciau mergytes, bet jau cia kaip dievulis duoda, svarbiausia kad butu sveikas smile.gif
Boruzele sekmes tau ir laikysiu kumstukus uz tave biggrin.gif
O man iskilo klausimas , o kaip ar gali buti lakuoti nagai per operacija?Kaip jums buvo? g.gif Nes cia pas mus negalima schmoll.gif  viena gimde ir jai dare cezario pjuvi, tai nuvale visus nagus biggrin.gif

Aciu uz sveikinima Daivukai.. wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ineza su savaitelem jus saulyt wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 08:13)
Labas rytelis,
Nuotraukyte  thumbup.gif Laukiamas vaizdas toks wub.gif

Ineza, vitalyte25 perziurejau jusu pilvukus mirksiukas.gif kokios jus kudutes blush2.gif Greiciau auginkit didelius pilvuzus ir butinai pasirodykit blush2.gif
skorpuk tu man kazka primeni g.gif  blush2.gif

Kudute???... Tu gal juokauji.. lotuliukas.gif Neesu as kudute juolab dabar, jau +3 kg, nors valgau, kaip valgius ir t.t. Gydytoja sake, kad vakare man valgyti tik ryziu, grikiu, perliniu kruopu koses, atsisakyti miltiniu ir bulviniu patiekalu, zinoma, kad retkarciais galima, nes sake, sie dalykai tik augina riebalus, o vaikeliui is to naudos jokios.. Liepe valgyti varske, gerti kefyra, rugpieni, jogurta ir pan.. Daug darzoviu salotu ypac su daug, daug krapu ir petrazoliu.. thumbup.gif Nes sake, jei jis ir toliau tokiais tempais augs, tai ojojoj bus.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites,jei mane paguldo ketvirtadieni,operuoja penktadieni tai kada isleis namo? g.gif as jau svajoju kaip namie gulesiu 2 savaicikes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 08:34)
Ineza su savaitelem jus saulyt wub.gif  wub.gif

Aciu, aciu... blush2.gif Nors zinok, pagal sunelio parametrus (ugi, svori ir pan.) kompas rodo, kad turetu buti mums jau 20 savaiciu.. lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 07:35)
Kudute???... Tu gal juokauji..  lotuliukas.gif  Neesu as kudute juolab dabar, jau +3 kg, nors valgau, kaip valgius ir t.t. Gydytoja sake, kad vakare man valgyti tik ryziu, grikiu, perliniu kruopu koses, atsisakyti miltiniu ir bulviniu patiekalu, zinoma, kad retkarciais galima, nes sake, sie dalykai tik augina riebalus, o vaikeliui is to naudos jokios.. Liepe valgyti varske, gerti kefyra, rugpieni, jogurta ir pan.. Daug darzoviu salotu ypac su daug, daug krapu ir petrazoliu..  thumbup.gif Nes sake, jei jis ir toliau tokiais tempais augs, tai ojojoj bus..  lotuliukas.gif

Nu palyginus su manim tai tu kudute 4u.gif labai grazi figuryte tavo blush2.gif O mano draugei,kuri dabar irgi laukiasi,gyd,uzdraude valgyti pieno produktus,kad vaikui neissivystytu alergija,nes pieno produktai labai sunkiai virskinami rolleyes.gif kiek gyd. tiek ir nuomoniu biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 07:38)
Aciu, aciu...  blush2.gif  Nors zinok, pagal sunelio parametrus (ugi, svori ir pan.) kompas rodo, kad turetu buti mums jau 20 savaiciu..  lotuliukas.gif  doh.gif

Bus didelis kleckiukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 08:36)
Mergaites,jei mane paguldo ketvirtadieni,operuoja penktadieni tai kada isleis namo? g.gif as jau svajoju kaip namie gulesiu 2 savaicikes blush2.gif

Mazuliuke, gali buti, kad isleidzia ta pacia diena, bet manau, kad tik koki sekmadienio vakare.. Nes manau, kad laikys per savaitgali.. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 08:40)
Nu palyginus su manim tai tu kudute 4u.gif labai grazi figuryte tavo blush2.gif O mano draugei,kuri dabar irgi laukiasi,gyd,uzdraude valgyti pieno produktus,kad vaikui neissivystytu alergija,nes pieno produktai labai sunkiai virskinami rolleyes.gif kiek gyd. tiek ir nuomoniu biggrin.gif

Papildyta:

Bus didelis kleckiukas blush2.gif

Gali buti del alergijos, bet sake, jis pas mane per daug greitai auga, o pieno produktuose yra daug kalcio ir tai riboja vaiko pernelyg dideli augima ir viska sunormalizuoja.. man tik del to liepe.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 07:40)
Mazuliuke, gali buti, kad isleidzia ta pacia diena, bet manau, kad tik koki sekmadienio vakare.. Nes manau, kad laikys per savaitgali..  doh.gif

Tai va, as tokia nuojauta irgi turiu...ech tiek ilgai nematysiu MB ir savo mazuliuko...o gal kaip nors pavyks issiprasyt anksciau,nors sestadieni blush2.gif blush2.gif Kuo arciau ta diena tuo daugiau minciu visokiu doh.gif bet kaip nors istversiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 05 05, 07:41)
Gali buti del alergijos, bet sake, jis pas mane per daug greitai auga, o pieno produktuose yra daug kalcio ir tai riboja vaiko pernelyg dideli augima ir viska sunormalizuoja.. man tik del to liepe..  mirksiukas.gif

As manau kad reikia valgyti viska,tik alergizuojanciu produktu maziau biggrin.gif juk nestuke.gif moteriai reikia vitaminu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmazuliuke: 05 gegužės 2009 - 07:46
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 09:13)
Labas rytelis,
Nuotraukyte  thumbup.gif Laukiamas vaizdas toks wub.gif

Ineza, vitalyte25 perziurejau jusu pilvukus mirksiukas.gif kokios jus kudutes blush2.gif Greiciau auginkit didelius pilvuzus ir butinai pasirodykit blush2.gif
skorpuk tu man kazka primeni g.gif  blush2.gif

labukas draugutes wub.gif

ojeij nebesu as kudute g.gif daba jau priaugau kokius 5-6kg nu cia vasara tokia grazi buvau... o daba per pora men nebetelpu i jokius savo rubus schmoll.gif nezinau kaip maziau storet... jug lako dar daug..nes jei tokiais tempais... nzn...nzn... schmoll.gif

beja aciu labai uz komplimentus wub.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 05 gegužės 2009 - 07:56
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 05, 07:48)
labukas draugutes  wub.gif

ojeij nebesu as kudute  g.gif  daba jau priaugau kokius 5-6kg nu cia vasara tokia grazi buvau... o daba per pora men nebetelpu i jokius savo rubus  schmoll.gif  nezinau kaip maziau storet... jug lako dar daug..nes jei tokiais tempais... nzn...nzn...  schmoll.gif

Kiek as girdejau kudutes priauga per nestuma daug bet joms tas svoris greitai ir nukrenta,o putlutes priauga mazai bet tas svoris nebenukrenta.pvz.mano drauge 160 ugis, svoris buvo 70kg, jai jau eina 6 nestumo menuo o ji tik 2 kg priaugo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 05, 09:56)
Kiek as girdejau kudutes priauga per nestuma daug bet joms tas svoris greitai ir nukrenta,o putlutes priauga mazai bet tas svoris nebenukrenta.pvz.mano drauge 160 ugis, svoris buvo 70kg, jai jau eina 6 nestumo menuo o ji tik 2 kg priaugo 4u.gif

sakai g.gif nu tikiuosi kad taip i bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif nes dabar jau MB backute vadina lotuliukas.gif lotuliukas.gif sako,kad su kiekvienais metais vis sunkiau svori numest.. g.gif mano drauges buvo kudos abi..bet ilgai kol numete svori..per metus kokius ... kol va daba yra tokios kokios buvo.. ju bet jos jaunesnes ne kaip as... kiti sako,koks vaikas bus taip ir svoris kris jei neramus,., neleis pailset tai ir svori numesi.. jei ramus kartu su juo galesi miegot tai ir riebaliukai liks... kaip bus taip... bet kazkaip vistiek ,kad ir nescia norisi likti graziai,patraukliai.. bet ka daryt,kai negaliu nevalgyt... blush2.gif
Atsakyti
Mergytės , labukas rytukas. Ar gavot mano fotuka į bendrą meilą? Noriu ir aš pas jumis prisijungt blush2.gif
Atsakyti