QUOTE(Ambrela @ 2009 05 04, 17:17)
Labas mergaitės
Atėjau atsisveikinti, ryt guluosi laparoskopijai. Dar tašės nesusikroviau, vakare tai padarysiu arba yt iį ryto. Galvoju, kad apie 12 val.nuvažiuosiu į ligoninę, palatą užsirezervavau, tai nėr ko skubėti
Turiu klausimą: turiu bamboj auskarą, gal kurios iš jūsų irgi turėjo? Kur darė pjūvį?
Atėjau atsisveikinti, ryt guluosi laparoskopijai. Dar tašės nesusikroviau, vakare tai padarysiu arba yt iį ryto. Galvoju, kad apie 12 val.nuvažiuosiu į ligoninę, palatą užsirezervavau, tai nėr ko skubėti
Turiu klausimą: turiu bamboj auskarą, gal kurios iš jūsų irgi turėjo? Kur darė pjūvį?
Sveikute, dideliausios sekmes Tau, kad viskas butu O.K. As turiu bamboj auskariuka, tai ji liepe issiimti, o pjuviuka man taip padare, kad apatinins burbuliukas dengia ji..
Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2009 05 04, 18:47)
Ineza, liuks naujienos, bijau, kad man taip pat panašiai gali nutikti dabar nuojauta kužda, kad nešioju mergytę, o MB juokiasi, kad gali būt ,,mergytė" su pimpalu , na kitą savaitę gal jau pasirodys mano pilvinukas
Už ramų miegelį - 100
Operuojančiam daktarui - 200 - 400 pagal galimybes.
Koks daktaras operuos?
Už ramų miegelį - 100
Operuojančiam daktarui - 200 - 400 pagal galimybes.
Koks daktaras operuos?
Zinai, bijau prikalbet, bet geriau nesitiket mergytes, jei labai nori, nes bus atvirksciai kaip man.
Papildyta:
QUOTE(daivukas27 @ 2009 05 04, 18:59)
Sveikos merginos!
Ineza, kaip saunu, kad jau pamatei savo suneli . As taip pat ateiti noreciau mergytes, bet jau cia kaip dievulis duoda, svarbiausia kad butu sveikas
Boruzele sekmes tau ir laikysiu kumstukus uz tave
O man iskilo klausimas , o kaip ar gali buti lakuoti nagai per operacija?Kaip jums buvo? Nes cia pas mus negalima viena gimde ir jai dare cezario pjuvi, tai nuvale visus nagus
Ineza, kaip saunu, kad jau pamatei savo suneli . As taip pat ateiti noreciau mergytes, bet jau cia kaip dievulis duoda, svarbiausia kad butu sveikas
Boruzele sekmes tau ir laikysiu kumstukus uz tave
O man iskilo klausimas , o kaip ar gali buti lakuoti nagai per operacija?Kaip jums buvo? Nes cia pas mus negalima viena gimde ir jai dare cezario pjuvi, tai nuvale visus nagus
Aciu uz sveikinima Daivukai..