Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 15:52)
Mergaites, mano noras neissipilde..  verysad.gif  Taip norejau mergaites, jau varduka buvau isrinkus ir se tau, mazylis tarp kojyciu morkyte mums su teveliu demonstravo, tai kazkaip sokas man dar..  unsure.gif Galvojau, bus tikrai mergyte..

O siaip viskas OK, dickis kaip turi buti, sake virsyja visas normas, jau dabar jis ~20 cm, nors tokio laiko turetu buti apie 15 cm.. Zodziu, didelis, vikrus, gine juokiasi, sako joga uzsiimineja, nes galvyte nuolat lenkia prie sirdutes.. Jausmas neapsakomas, didelis ziauriai..  thumbup.gif  ir sirdele girdejau kaip plaka.. Vienu zodziu as soke..  doh.gif  lotuliukas.gif

p.s. keiciasi mano liniuote..  wub.gif

Nu juk ir vaikuzas super thumbup.gif

A vyras tikriausiai vos is laimes nenumire wub.gif Juk visi vyrai nori sunaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 16:52)
Mergaites, mano noras neissipilde..  verysad.gif  Taip norejau mergaites, jau varduka buvau isrinkus ir se tau, mazylis tarp kojyciu morkyte mums su teveliu demonstravo, tai kazkaip sokas man dar..  unsure.gif Galvojau, bus tikrai mergyte..

O siaip viskas OK, dickis kaip turi buti, sake virsyja visas normas, jau dabar jis ~20 cm, nors tokio laiko turetu buti apie 15 cm.. Zodziu, didelis, vikrus, gine juokiasi, sako joga uzsiimineja, nes galvyte nuolat lenkia prie sirdutes.. Jausmas neapsakomas, didelis ziauriai..  thumbup.gif  ir sirdele girdejau kaip plaka.. Vienu zodziu as soke..  doh.gif  lotuliukas.gif

morkyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tarp kojyciu morkyte lotuliukas.gif lotuliukas.gif linksmesnio pasakymo kas buna tarp koju nesu girdejus.. wub.gif na smagu,kad ir berniukas.. nauja varda teks rinkt wub.gif kaip smagu del jusu wub.gif
na ir didziulis tavo mazylis thumbup.gif bus aukstas ir grazus vyrukas kaip mamyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 16:52)

Kaip faina wub.gif Bus pirmas berniukas, o vat antra mergyte thumbup.gif . Broliukas gales gint mazaja sesute wub.gif svarbiausia kad mazylis butu sveikas wub.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 14:52)

Sveikinu tave labai laukiantis vyriojo thumbup.gif žinok, kad vyrams pasaulyje yra daug lengviau ir viskas paprasčiau. Ir savo vyriokui visada būsi pirmoje vietoje, kad ir kas beatsitiktų. Todėl džiaukis ir taip nepergyvenk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 04, 16:56)
Nu juk ir vaikuzas super  thumbup.gif

A vyras tikriausiai vos is laimes nenumire  wub.gif  Juk visi vyrai nori sunaus  blush2.gif

sveika pradingusioji... kaip tavo reikalai... gal mmm nebesulaukei mirksiukas.gif dingusi jokiu ziniu is taves paskutiniu metu... g.gif
o mano MB mergaites nori... nes mano ,kad mergaites labiau tecius myli... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 15:00)

o mano MB mergaites nori... nes mano ,kad mergaites labiau tecius myli...  wub.gif

Tai kad ir aš taip pastebėjus, kad mergaitės labiau tėčius myli, o berniukai būna labiau linkę prie mamytės, ja pasikliauti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 15:52)

Kaip dziugu girdeti geras naujienas, Inesiuk. user posted image
Sveikinu tave, kad turesi sunu. Reikia dziaugtis tik tuo, svarbu, kad vaikas, koks skirtumas mergyte ar berniukas? manau pirmam vaikui, tai neturetu buti reiksmes jokios. user posted image
Vat, kaip antro lauksiesi, tada gali jau svajoti, apie mergyte smile.gif user posted image
Negerai, kad sau isiteigei, jog gims mergaite, del to ir sokas
Tikiuosi nepradejai pirktis mergaitisku rubeliu? user posted image

Nuosirdziai dziaugiuosi uz tave, mergyte user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 04 gegužės 2009 - 15:08
QUOTE(ruta. @ 2009 05 04, 17:02)
Tai kad ir aš taip pastebėjus, kad mergaitės labiau tėčius myli, o berniukai būna labiau linkę prie mamytės, ja pasikliauti  rolleyes.gif

sutinku su tavim thumbup.gif mano broliai irgi maminukai tokie buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Heiress @ 2009 05 04, 15:56)
Nu juk ir vaikuzas super  thumbup.gif

A vyras tikriausiai vos is laimes nenumire  wub.gif  Juk visi vyrai nori sunaus  blush2.gif

Maniskis norejo mergaites, sako, man kazkaip su ramybe asocijuojasi.. wub.gif Bet zinoma, dziaugiames abu.. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 15:57)
morkyte  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  tarp kojyciu morkyte  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  linksmesnio pasakymo kas buna tarp koju nesu girdejus..  wub.gif  na smagu,kad ir berniukas.. nauja varda teks rinkt  wub.gif  kaip smagu del jusu  wub.gif 
na ir didziulis tavo mazylis  thumbup.gif  bus aukstas ir grazus vyrukas kaip mamyte  wub.gif

Niu jo, as irgi pirma karta isgirdau, kad taip sako.. mirksiukas.gif Sako gine, jau per pirma pasimatyma viska demonstruoja.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ruta. @ 2009 05 04, 15:59)
Sveikinu tave labai laukiantis vyriojo  thumbup.gif  žinok, kad vyrams pasaulyje yra daug lengviau ir viskas paprasčiau. Ir savo vyriokui visada būsi pirmoje vietoje, kad ir kas beatsitiktų. Todėl džiaukis ir taip nepergyvenk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Na taip, as viska suprantu ,tiesiog pati ozkyte esu, prisisvajojau, kad mergaites, o po to kai isgirsti tai kitka, ne tai ko tikejaisi, tai ir nuliusti.. bet viskas yra OK.. Svarbu judrus, sveikutis, kazkaip jau jauciu ji.. ypac po apziuros jis ten narde kaip zuvyte.. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 04, 16:04)
Kaip dziugu girdeti geras naujienas, Inesiuk. user posted image
Sveikinu tave, kad turesi sunu. Reikia dziaugtis tik tuo, svarbu, kad vaikas, koks skirtumas mergyte ar berniukas? manau pirmam vaikui, tai neturetu buti reiksmes jokios. user posted image
Vat, kaip antro lauksiesi, tada gali jau svajoti, apie mergyte  smile.gif  user posted image
Negerai, kad sau isiteigei, jog gims mergaite, del to ir sokas
Tikiuosi nepradejai pirktis mergaitisku rubeliu? user posted image

Nuosirdziai dziaugiuosi uz tave, mergyte user posted image

Ech, su tais rubeliais, tai net nenoriu apie juos galvoti, nes jau yra ju keletas ir daugmaz mergaitiski, niu bet niekis, as tikiu, kad antroji bus - DAMA lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 16:30)
Maniskis norejo mergaites, sako, man kazkaip su ramybe asocijuojasi..  wub.gif Bet zinoma, dziaugiames abu.. mirksiukas.gif
Papildyta:
Niu jo, as irgi pirma karta isgirdau, kad taip sako..  mirksiukas.gif Sako gine, jau per pirma pasimatyma viska demonstruoja..  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Na taip, as viska suprantu ,tiesiog pati ozkyte esu, prisisvajojau, kad mergaites, o po to kai isgirsti tai kitka, ne tai ko tikejaisi, tai ir nuliusti.. bet viskas yra OK..  Svarbu judrus, sveikutis, kazkaip jau jauciu ji.. ypac po apziuros jis ten narde kaip zuvyte..  lotuliukas.gif
Papildyta:
Ech, su tais rubeliais, tai net nenoriu apie juos galvoti, nes jau yra ju keletas ir daugmaz mergaitiski, niu bet niekis, as tikiu, kad antroji bus - DAMA  lotuliukas.gif

O kodel tu taip isitikinusi buvai, kad mergyte? Juk niekas tau to nebuvo sake smile.gif
Tu taip savo nuojauta pasikliovei, kad rubelius net pirkai jau pagal lyti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 04, 16:34)
O kodel tu taip isitikinusi buvai, kad mergyte? Juk niekas tau to nebuvo sake  smile.gif
Tu taip savo nuojauta pasikliovei, kad rubelius net pirkai jau pagal lyti?  smile.gif

Tai buvo zymiai seniau, as jau nuo pat 19 metu vaikelio norejau doh.gif ir budavo, kad negalejau atsispirti.. blush2.gif niu bet niekis.. mirksiukas.gif Kaip jis duodasi ten pas mane.. ax.gif keistas jausmas, dar nepatirtas.. bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 16:37)
Tai buvo zymiai seniau, as jau nuo pat 19 metu vaikelio norejau  doh.gif  ir budavo, kad negalejau atsispirti..  blush2.gif niu bet niekis..  mirksiukas.gif Kaip jis duodasi ten pas mane..  ax.gif keistas jausmas, dar nepatirtas..  bigsmile.gif

As svajojau apie mergyte, nezinau kodel.. Tiesiog svajojau ir viskas.. biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 16:38)
Tai buvo zymiai seniau, as jau nuo pat 19 metu vaikelio norejau  doh.gif  ir budavo, kad negalejau atsispirti..  blush2.gif niu bet niekis..  mirksiukas.gif Kaip jis duodasi ten pas mane..  ax.gif keistas jausmas, dar nepatirtas..  bigsmile.gif
Papildyta:
As svajojau apie mergyte, nezinau kodel.. Tiesiog svajojau ir viskas..  biggrin.gif  bigsmile.gif

Viskas, gerai, Inesiu, svajoti juk galima ir reikia.
Manau antras vaikutis tai 100% bus mergyte
Tuo tik dziaukis, nes ilgiau ja galesi pasidziaugti, ilgiau namie pabus, nes berniukas mokykla baigs ir isvaziuos studijuoti, o salia turesi mergyte smile.gif
Nera to blogo, kas neiseitu i gera. thumbup.gif
Atsakyti