Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(ruta. @ 2009 05 04, 13:42)
skorpione20, labai mane drąsini, aš gi begemotas, man adatos baisu, visos seselės mane paguldo, pamatę mano veidą, kai ištraukia adatą  blink.gif  aš nebijau, bet organizmas taip sureguoja  blush2.gif  kad apalpstu po proceduros. Žodžiu jau pradėjau, šiand išrašyti tyrimukai, ryt ryte visus padarau, o tada siuntimo bėgsiu  cool.gif  visgi tikrai viskas dėl to angeliuko, dar nervukus pakrapšto artimieji su klausimais visokiais kada kada kada . Šiaip ramiai sau viską daryčiau, kaip natūr.

...tikrai nebijok, matai, kad laparoskopija labai padeda visoms pereiti į nestuke.gif gretas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 05 04, 12:48)
...tikrai nebijok, matai, kad laparoskopija labai padeda visoms pereiti į  nestuke.gif  gretas  thumbup.gif

ech 4u.gif , čia tikrai gera ir šilta wub.gif tik aš tikiuosi, kad tai kas pas mane ten sugedo, bus pataisoma.
Atsakyti
Sveikutes, mergaites!
Matau visos labai gerai nusiteikusios! thumbup.gif
As laukiu nesulaukiu kaip Inezos kleckiukas! blush2.gif

Savaitgali buvom Burbiskio dvare (Radviliskio raj)-kaip grazu ten! rolleyes.gif Ten labai daug tulpiu augina! thumbup.gif
Idedu keleta foto!

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rota: 04 gegužės 2009 - 14:04
ROTA nuostabios tulpes, nuostabus dvaras.
Mes lyg irgi kalbejome, kad reiktu nuvaziuoti ten smile.gif
Atsakyti
Oho, nu ir grožis, žiuriu ir galvoju, negi čia Lietuvoj. Nu fantastiska, kaip pasakoj. Rota, ąčiū už tokį grožį 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
ROTA tikrai grazu,mes daznai per tulpiu atidarymo svente ten nuvaziuojam,si savaitgali taip pat vyks ta svente rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, as jau pas Jus.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites 4u.gif

Kokia siandien grazi diena wub.gif Aplaksciau kelias temas, tai tiek pabiro nestuke.gif wub.gif

O man nuo O maudzia pilva verysad.gif ar gali buti kad endometrioze plinta? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 16:38)
Sveikutes, as jau pas Jus..  4u.gif

nu pasakok... bigsmile.gif laukiam wub.gif ka matei, kaip ten mazylis laikosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 15:38)
Sveikutes, as jau pas Jus..  4u.gif

Na ir kaip pasimatymas ? bigsmile.gif
Atsakyti
INEZA, greitai pasakok ispudzius su savo maziuku, kleckiu, angeliuku
jau, kaip laukiau taves 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 15:47)
nu pasakok...  bigsmile.gif  laukiam  wub.gif   ka matei, kaip ten mazylis laikosi  wub.gif

Mergaites, mano noras neissipilde.. verysad.gif Taip norejau mergaites, jau varduka buvau isrinkus ir se tau, mazylis tarp kojyciu morkyte mums su teveliu demonstravo, tai kazkaip sokas man dar.. unsure.gif Galvojau, bus tikrai mergyte..

O siaip viskas OK, dickis kaip turi buti, sake virsyja visas normas, jau dabar jis ~20 cm, nors tokio laiko turetu buti apie 15 cm.. Zodziu, didelis, vikrus, gine juokiasi, sako joga uzsiimineja, nes galvyte nuolat lenkia prie sirdutes.. Jausmas neapsakomas, didelis ziauriai.. thumbup.gif ir sirdele girdejau kaip plaka.. Vienu zodziu as soke.. doh.gif lotuliukas.gif

p.s. keiciasi mano liniuote.. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ineza: 04 gegužės 2009 - 14:53