Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 10:55)
man negali algos sumazint  ax.gif  istatymas neleidzia  thumbup.gif

tada reikia pasiskaityti darbo įstatymus, kaip tokiu atveju daroma g.gif ir ar tikrai negali mažinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Siela_01 @ 2009 05 04, 11:59)
tada reikia pasiskaityti darbo įstatymus, kaip tokiu atveju daroma  g.gif ir ar tikrai negali mažinti g.gif

tuoj drauge isnagrines mano pateikta klausima.. sake nusiunte ten kazkur... tada bus tiksliai aisku.. tik kazin kiek man teks laukt... doh.gif
Atsakyti
Na ka, prasidejo naujas ciklas, turbut pirma karta taip dziaugiuos sulaukus mmm, jau penktadieni ramiai galesiu tyrimus atlikti (tikiuos mmm nekankins ilgiau) wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labas mergaitės 4u.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 08:15)
labas rytas  wub.gif  kada pas gyd eisi  wub.gif  laukiu  wub.gif

Aš taip pat šį ryt apie Inesą nenustoju galvot wub.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 08:51)
mergaites, zinot man klausimukas iskilo... o as ar galiu prasytis lengvesnio darbo... kaip zinot dirbu sanatorijoj su sergaiciais zmonem,,,, ten daug streso ir nervu reikia..kurie man labai kenkia siuo metu...darbo valandos ilgos... 13-14 val... man per ilgos... gal galiu prasytis kito darbo... kaip suprantu as priklausau rizikos grupej... gresiantis persileidimas ir in vitro apvaisinimas.. skaiciau ,kazkur kad taip parasyta..  unsure.gif  bliam ka daryt, jau lyg ir gerai jauciuosi, noreciau gryst i darba, sia sav baigiasi biliotenis.... nezinau ka daryt..

Blem, Vitalyt, žinok praėjau aš visą tą šudiną reikalą ir galiu pasakyt, jeigu turi pradėtą nedarbingumo lapelį praeitą mėnesį tai ir stenkis, kad pratęstų tau jį toliau. Daugiau nervų susigadini, nei naudos turi iš tos teisybės ieškojimo.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 05 04, 12:44)
Labas  mergaitės  4u.gif
Aš taip pat šį ryt apie Inesą nenustoju galvot  wub.gif
Blem, Vitalyt, žinok praėjau aš visą tą šudiną reikalą ir galiu pasakyt, jeigu turi pradėtą nedarbingumo lapelį praeitą mėnesį tai ir stenkis, kad pratęstų tau jį toliau. Daugiau nervų susigadini, nei naudos turi iš tos teisybės ieškojimo.

nu nueisiu iki kadru inspektores unsure.gif ziuresiu ka ji pasakys... pas mus 300 darbo vietu tai manau ras man saugia kokia vietele.. blush2.gif tikiuosi... gera ji moteris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 10:30)
Labukas, Vitalyte.. user posted image

Siandien pas gine man 13.00 val.. Laukiu labai  wub.gif
Papildyta:
Labas Skorpione..  user posted image

Siandien einu pasimatyti su savo lelium, laukiu nesulaukiu zinok tos minutes.. user posted image

Uoj mergyt as tikiu, kad lauki ir nekantrauji.
tau bus tikra dovana nuo leliuko kleckiuko user posted image proga
Lauksiu, kada grisi su graziomis naujienomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 04 gegužės 2009 - 10:55

As, mergytes, zinokit, kaip apsilankau siuose musu namuciuose user posted image , tai tokia laiminga patampu, man taip gera cia... :4: labai silta user posted image ir jauku user posted image

Mano drauges group.gif gossip.gif , jauciu, kad jau be jusu nebegaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sutinku su Skorpione,kad cia labai gera.Yra su kuo pasikalbeti.Jau taip atsibodo viska savi laikyti.Niekam negali pasipasakoti kas tavo vidui darosi,nes nesusidure su sia problema,manes nesupranta. verysad.gif
Bet cia visai kitaip. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 04, 13:06)
As, mergytes, zinokit, kaip apsilankau siuose musu namuciuose user posted image , tai tokia laiminga patampu, man taip gera cia...  :4:  labai silta user posted image ir jauku user posted image

Mano drauges  group.gif  gossip.gif , jauciu, kad jau be jusu nebegaliu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kaip graziai surasei viska wub.gif man irgi panasiai yra kaip tau wub.gif

o sitai Ruta ar kazkuri mergaite zadejo atsiust foto.. bet taip ir neatsiunte dar... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 04 gegužės 2009 - 11:35
Sveikos, persiprašau už nesilaikytą pažadą, gimtadienį švenčiau blush2.gif išgaravę visi pažadai buvo, dėkui vitalyte25 už priminimą 4u.gif jau šiand kardiogramą pasidariau, ryt likusius tyrimukus priduosiu ir tikiuos tą pačią dieną ir atsakymai bus,kad galėčiau bėgt pas daktarytę. Aš jau vakar buvau sumąsčius, kad nereikia man tos lapar ir norėjau šį ciklą pabandyt natūraliai, labai jau man baisu tos operacijos blush2.gif na bet pasiryžau ir darausi tyrimukus rolleyes.gif
Darbe radau savo šiokią tokią foto smile.gif dalinuosi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta.: 04 gegužės 2009 - 12:12
QUOTE(ruta. @ 2009 05 04, 13:09)
Sveikos, persiprašau už nesilaikytą pažadą, gimtadienį švenčiau  blush2.gif  išgaravę visi pažadai buvo, dėkui vitalyte25 už priminimą  4u.gif  jau šiand kardiogramą pasidariau, ryt likusius tyrimukus priduosiu ir tikiuos tą pačią dieną ir atsakymai bus,kad galėčiau bėgt pas daktarytę. Aš jau vakar buvau sumąsčius, kad nereikia man tos lapar ir norėjau šį ciklą pabandyt natūraliai, labai jau man baisu tos operacijos  blush2.gif  na bet pasiryžau ir darausi tyrimukus  rolleyes.gif
Darbe radau savo šiokią tokią foto  smile.gif  dalinuosi

Ruta, Rutele...tikrai nera ko bijoti tos laparoskopijos.
Juk viskas del user posted image
Zinok, as tai su mielu noru, jei reiktu, dar karta daryciausi, juk nieko nejauti, atsibundi tik palatoje. Tas operacijos laikas, skaityk, kad yra isbraukta 1.5 val. kazkur is tavo gyvenimo, nes tu nieko nezinai, nematai, negirdi ir nejauti, saulele user posted image
Viskas bus tikrai gerai. sakau ne del to, kad sakyti tik siaip sau. o todel, kad pati esu didele baile siame reikale. Bet jei as jau tau sakau, kad tikrai nera ko bijoti, tai patikek manim. As patyriau juk savo kailiu tai. ...ir ne viena as, zinoma..
Zinok danties rovimas, grezimas yra baisiau, nei si operacija. Pas stomatologa tau suleidzia nuskausminamuju, bet tu vistiek neprarandi samones, esi blaivaus proto, galvoji apie tai, visa ta laika, kol rauna danti ar grezia.
O cia, tik uzmiegi ir prabundi, lyg niekur nieko user posted image
Daugiau drasos ir aukstyn nosyte, mazut 4u.gif
Atsakyti
skorpione20, labai mane drąsini, aš gi begemotas, man adatos baisu, visos seselės mane paguldo, pamatę mano veidą, kai ištraukia adatą blink.gif aš nebijau, bet organizmas taip sureguoja blush2.gif kad apalpstu po proceduros. Žodžiu jau pradėjau, šiand išrašyti tyrimukai, ryt ryte visus padarau, o tada siuntimo bėgsiu cool.gif visgi tikrai viskas dėl to angeliuko, dar nervukus pakrapšto artimieji su klausimais visokiais kada kada kada . Šiaip ramiai sau viską daryčiau, kaip natūr.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruta.: 04 gegužės 2009 - 12:42