Sveikos mergytes sugrizusios po ilgojo savaitgalio
Kaip nuotaikytes?? As tai siandien ryta ptradejau apsilankymu pas gydytoja ir suzinojau kad greiciausiai vakar ivyko O... Taigi vel pilna vilties pagauti savo gandriuka... Ir jums visoms to pacio labai labai linkiu... O manes laukia pilnos laukimo dvi savaites...
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 08:51)
mergaites, zinot man klausimukas iskilo... o as ar galiu prasytis lengvesnio darbo... kaip zinot dirbu sanatorijoj su sergaiciais zmonem,,,, ten daug streso ir nervu reikia..kurie man labai kenkia siuo metu...darbo valandos ilgos... 13-14 val... man per ilgos... gal galiu prasytis kito darbo... kaip suprantu as priklausau rizikos grupej... gresiantis persileidimas ir in vitro apvaisinimas.. skaiciau ,kazkur kad taip parasyta.. bliam ka daryt, jau lyg ir gerai jauciuosi, noreciau gryst i darba, sia sav baigiasi biliotenis.... nezinau ka daryt..
Jei tik yra galimybe aisku kad prasyk,ziurek savo sveikateles tik
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 09:51)
mergaites, zinot man klausimukas iskilo... o as ar galiu prasytis lengvesnio darbo... kaip zinot dirbu sanatorijoj su sergaiciais zmonem,,,, ten daug streso ir nervu reikia..kurie man labai kenkia siuo metu...darbo valandos ilgos... 13-14 val... man per ilgos... gal galiu prasytis kito darbo... kaip suprantu as priklausau rizikos grupej... gresiantis persileidimas ir in vitro apvaisinimas.. skaiciau ,kazkur kad taip parasyta.. bliam ka daryt, jau lyg ir gerai jauciuosi, noreciau gryst i darba, sia sav baigiasi biliotenis.... nezinau ka daryt..
Tai pabandyk su savo sefais pakalbet, mergyt, gal bus supratingi. Paaiskink situacija, kad tau negalima persidirbti dabar, sakyk, gal galiu koki kita darba daryti.
manau, ne nuzmogeje jie pas tave ir supras.
Tau isties, drauge, negalima stresuoti ir pervargti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 10:51)
paaiskink savo ginei visa situacija su darbu ir ji tau prates biuleteni.Mano svagerkai labai stresuojantis darbas buvo,tai beveik visa nestuma namie issedejo
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 05 04, 09:52)
Buvom pas draugus,veziausi savo mazyli,tai greiciausiai jis jam nepatiko...gyniau mazukiu,pagriebiau ji i rankas o katinas puole ant kojos nepamirsiu to gyvenimo kosmaro niekada,net raminamus pradejau gerti,nes dabar i lauka bijau iseiti....vienu zodziu...
Tai tas katinas dar ir naminis? Nu ka as zinau...tai, kaip jis sitaip gali pulti?
Ka ties seimininkai dare? Stipriai tave sudraske? Net raminamus sakei gerei?
Vargsiuke, imk gelyte
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 04, 10:58)
Tai pabandyk su savo sefais pakalbet, mergyt, gal bus supratingi. Paaiskink situacija, kad tau negalima persidirbti dabar, sakyk, gal galiu koki kita darba daryti.
tai ,kad yra viena beda... jei girdejot tai musu imone dabar yra be jokios valdzios...atleido direktoriu ir pavaduotoja... senasis direktorius man butu leides tikrai... o dabar net nzn pas ka ten kreiptis... buvau pas vedeja..tai ji zinot nieko negalejo man atsakyt i mano klausimus,,,, nes bijo but atleista is darbo... nes va vyriausybe renka nauja direktoriu tai jis matomai gali keisti visa vadovybe... tai visi tokie nieko nezinatys..
Papildyta:
QUOTE(slav @ 2009 05 04, 11:02)
paaiskink savo ginei visa situacija su darbu ir ji tau prates biuleteni.Mano svagerkai labai stresuojantis darbas buvo,tai beveik visa nestuma namie issedejo
tai ,kad man ta bilioteni gali testi ir testi... biliotenis bus mokamas tik 40% kazkiek ten dienu... man dar ir pragyvent reikia... siaip jauciuosi puikiai.. tai galiu dirbt..tik netokias ilgas darbo valandas.. ir ne suserganciais zmonem.. nu ka gali zinjot,,gali nuo bet kokia zaraza pasigaut ir reikia kantrybes su jais turet..o as pasirodo jos neturiu jau. nes sake,kad skundesi mano darbu jau.. kad esu iskeliavusi i kita galaktika.. ir esu nervinga..
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 09:15)
labas rytas kada pas gyd eisi laukiu
Labukas, Vitalyte..
Siandien pas gine man 13.00 val.. Laukiu labai
Papildyta:
Labas Skorpione..
Siandien einu pasimatyti su savo lelium, laukiu nesulaukiu zinok tos minutes..
QUOTE(skorpione20 @ 2009 05 04, 09:02)
Tai tas katinas dar ir naminis? Nu ka as zinau...tai, kaip jis sitaip gali pulti?
Vargsiuke, imk gelyte
Vargsiuke, imk gelyte
Aha naminis,ir sake i lauka labai retai beiseinantis,nu tipo pasiutlige tikrai nesirgs,bet tuo metu man tik viena ta mintis tebuvo,kad susirgsiu pasiutlige,bet nieko,tikiuos isgysiu greitai.Seimininkai is kart uzdare ta katina,ir patys stebejosi kaip jis taip...sako gal gyne savo teritorija.... ne taip ir stipriai,koja perbreze,as uzpyliau jodo,nuo jodo koja nudegino,pradejo puliuot,luptis oda..vienu zodziu apsidirbau ir dabar geriu raminamus,nes visa gyvenima bijojau katinu ir jie man buvo slykstus,tai isivaizduok kaip dabar as juos "myliu"
Aciu uz gelyte
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 09:30)
Labukas, Vitalyte..
Pranesk butinai mums kaip sekesi nebijok,mes su tavim
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 04, 09:51)
jeigu sutari oficialiai - tai darbdavys privalo leisti dirbti mažesniu krūviu, bet tai atsilieps ir atlyginimui.
QUOTE(Ineza @ 2009 05 04, 10:30)
Labukas, Vitalyte..
Papildyta:
Labas Skorpione..
Papildyta:
Labas Skorpione..
lauksim įspūdžių
Be abejo, kad grizus atleksiu is karto pas Jus papasakoti kaip man sekesi..
QUOTE(Siela_01 @ 2009 05 04, 11:46)
jeigu sutari oficialiai - tai darbdavys privalo leisti dirbti mažesniu krūviu, bet tai atsilieps ir atlyginimui.
lauksim įspūdžių
lauksim įspūdžių
man negali algos sumazint istatymas neleidzia