Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Ambrela @ 2009 05 03, 11:06)
Sveikutės  4u.gif
mergaitės kas valėsi žarnyną prieš operaciją namuose, papasakokit ka, kaip ir kada darėtės. Jei mane antradienį guldys, o trečiadienį operuos, ar nebus per anksti, jei žarnyną išsivalysiu pirmadienį  g.gif

sveika, jei darysies jurinkuos operacija, tai ten tau isvalys mirksiukas.gif namie gali valytis ,nesivalius vistiek klyzma darys.. ax.gif
o del kitu ligoniniu tai nzn... kada tau operacija wub.gif
Atsakyti
trečiadienį operuos universitetinėje ligoninėje. Aš klizmos nebijau, bet labai nemalonu, kai po klizmos reikia eiti į viešąjį tualetą, o jie tokie baisūs, dar išlikę prisiminimai po persileidimo kai ten gulėjau doh.gif
Galvoju gal reikės pasiimti mokamą palatą, tai ten būna ir tualetas g.gif jei tokių palatų ten yra.
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2009 05 03, 11:30)
trečiadienį operuos universitetinėje ligoninėje. Aš klizmos nebijau, bet labai nemalonu, kai po klizmos reikia eiti į viešąjį tualetą, o jie tokie baisūs, dar išlikę prisiminimai po persileidimo kai ten gulėjau  doh.gif
Galvoju gal reikės pasiimti mokamą palatą, tai ten būna ir tualetas  g.gif  jei tokių palatų ten yra.

mm...??? ten nezinau,kaip yra... esu gulejus... tenai bet senei jau ... man dare kaklelio biopsija ir kolposkopija.. gyd Siaulys thumbup.gif super gyd thumbup.gif bet nepamenu ,kaip ten buvo... buvau as ten preita sav, nu ginekologiniam..drauges aplankyt... tai palatos ten nekokios... schmoll.gif nu nepalyginsi su jurininku.. unsure.gif bet jei yra mokamu tai gal geriau kokia mokama ten pasiimt... nes paprastoj palatoj baisu man ten net buvo.. nu gal del to kad pati geresnej buvau.taip atrode.. wub.gif
nu bet pagalvojus, jug nereiks ten ilgai gyvent.. unsure.gif viskas bus ok drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 05 03, 11:37)
mm...??? ten nezinau,kaip yra... esu gulejus... tenai bet senei jau ... man dare kaklelio biopsija ir kolposkopija.. gyd Siaulys  thumbup.gif  super gyd  :. super  bet nepamenu ,kaip ten buvo... buvau as ten preita sav, nu ginekologiniam..drauges aplankyt... tai palatos ten nekokios...  schmoll.gif  nu nepalyginsi su jurininku..  unsure.gif  bet jei yra mokamu tai gal geriau kokia mokama ten pasiimt... nes paprastoj palatoj baisu man ten net buvo.. nu gal del to kad pati geresnej buvau.taip atrode..  wub.gif 
nu bet pagalvojus, jug nereiks ten ilgai gyvent..  unsure.gif  viskas bus ok  drinks_cheers.gif

Jei bus ,tai tikrai imsiu mokamą, geriau jau vienai palatoje guleti. Gerai, kad tik kelias dienas rolleyes.gif Gerai, kad dar šią savaitę atostogose mokymosi esu, tai nereikės biliotenio imti ir niekam nereikės aiškintis kam man tą operaciją darė, niekas darbe net nežinos thumbup.gif
Tai tu iš karto po laparoskopijos ir pastojai? wub.gif Kaip nuostabu thumbup.gif lengvo nešiojimo.
Atsakyti
QUOTE(Ambrela @ 2009 05 03, 09:06)
Sveikutės  4u.gif
mergaitės kas valėsi žarnyną prieš operaciją namuose, papasakokit ka, kaip ir kada darėtės. Jei mane antradienį guldys, o trečiadienį operuos, ar nebus per anksti, jei žarnyną išsivalysiu pirmadienį  g.gif

Labulis mergaitės 4u.gif

Aš dieną prieš operaciją išgėriau Cololyt du pakelius ir visas žarnyno valymas. O klizmų tai nenorėčiau, klausė sesutės, ar pirksi tą Cololyt, ar darom klizmas. O kiekvienoj gydymo įstaigoj tikriausiai skiriasi tvarka.
Atsakyti
Sveikunu visas esamas ir busimas mamytes su nuostabia svente wub.gif

user posted image

Dekui merginoms uz patarimus 4u.gif

Vitalyte o kur ta miesto vaistine?
Atsakyti
[quote=dendule,2009 05 03, 09:55]
Dendule, tau taip pat geru atostogu.

Ir visoms parvesiu lauktuviu blush2.gif

P.S.Tikuosi manes nepamirsit? unsure.gif
[/quote]
Oj kaip taves pasiilgsiu... wub.gif aciu uz gera palinkejima tau taip pat parvesk ir mums gandru 4u.gif
Mergytes visu jusu irgi pasiilgsiu wub.gif 4u.gif . Ineza linkiu kad viskas tau pirmadieni butu gerai 4u.gif 4u.gif

Kristepala matau i klausimus tau atsake 4u.gif
Visom mergytems kurioms bus greit laparoskopija linkiu ramybes maziau nervu ir viskas pamatysit bus gerai, laikysiu uz jus visas kumstukus 4u.gif 4u.gif

..sara.. kaip tavo sveikatele? 4u.gif

SU MAMYCIU DIENA VISAS, YPAC BUSIMASIAS wub.gif 4u.gif
[/quote]

...tepliojimas kaip ir baigėsi, tai geriu duphastoną ir laukiu kaip bus toliau, bet tikiuosi, kad tik gerai cool.gif
Atsakyti
[quote=dendule,2009 05 03, 09:55]
Dendule, tau taip pat geru atostogu.

Ir visoms parvesiu lauktuviu blush2.gif

P.S.Tikuosi manes nepamirsit? unsure.gif
[/quote]
Oj kaip taves pasiilgsiu... wub.gif aciu uz gera palinkejima tau taip pat parvesk ir mums gandru 4u.gif
Mergytes visu jusu irgi pasiilgsiu wub.gif 4u.gif . Ineza linkiu kad viskas tau pirmadieni butu gerai 4u.gif 4u.gif

Kristepala matau i klausimus tau atsake 4u.gif
Visom mergytems kurioms bus greit laparoskopija linkiu ramybes maziau nervu ir viskas pamatysit bus gerai, laikysiu uz jus visas kumstukus 4u.gif 4u.gif

..sara.. kaip tavo sveikatele? 4u.gif

SU MAMYCIU DIENA VISAS, YPAC BUSIMASIAS wub.gif 4u.gif
[/quote]

Aciu Dendule uz palinkejima.. Laukiu nesulaukiu rytdienos, kuomet pasimatysiu su maso zujkiu mazu.. wub.gif

O Tau gerai pailset ir gandra pagaut, tikiu, kad grisi jau nestuke.gif
Keliones tik pades greiciau gandriuka prisikviest.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites biggrin.gif

Su mamos diena, brangiosios esamos ir busimos mamytes
user posted image

Aciu mergaites uz padrasinima ir informacija, tikrai be galo padeda tiek apsisviesti tiek
apsiraminti drinks_cheers.gif As taip pat nezinau kaip ten bus su ta klizma, kadangi visose ligoninise skirtingai, tai rytoj paklausinesiu gydytojo ir jei bus galima pasiulysiu savo varianta lotuliukas.gif Irgi kraunu daiktus dabar pagal sarasa cool.gif
Del viso ko nusprendziau perdaug nevalgyti po 18 val.

Ambrela, Kristepala sekmes jums, laikykites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikutes, drauges,

Matau cia pakankamai ramu buvo, kol buvau isvykusi ax.gif
Visos issilakste, ilsisi - SAUNUOLES

Visas esamas ir busimas mamytes su Mamyciu svente!!!

user posted image

Cypliau - vaisingu atostogu tau, mazute!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 03, 17:52)
Sveikos mergaites  biggrin.gif

Su mamos diena, brangiosios esamos ir busimos mamytes
user posted image

Aciu mergaites uz padrasinima ir informacija, tikrai be galo padeda tiek apsisviesti tiek
apsiraminti  drinks_cheers.gif  As taip pat nezinau kaip ten bus su ta klizma, kadangi visose ligoninise skirtingai, tai rytoj paklausinesiu gydytojo ir jei bus galima pasiulysiu savo varianta  lotuliukas.gif Irgi kraunu daiktus dabar pagal sarasa  cool.gif
Del viso ko nusprendziau perdaug nevalgyti po 18 val.

Ambrela, Kristepala sekmes jums, laikykites  4u.gif  4u.gif  4u.gif

...mane kaiptik aprėkė, kad iš vakaro nevalgiau, nes po to juk vistiek sako viskas iš žarnyno vaistais buvo išvaloma blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarelis mergytes... 4u.gif

atejau atsisveikinti...jau lagaminai sukrauti.. smile.gif

..sara.. laikysiu uz tave kumstukus kad viskas tau gerai butu 4u.gif ryt pas gydytoja begsi?

Ineza ryt bus jusu namuose svente 4u.gif gal jau judesius jauti? labai smalsu bus suzinot kaip tau sekes, gal kur rasiu interneta..kad patikrint biggrin.gif

skorpione tikiuosi ir man gandringu atostogu linki blush2.gif , siaip labai tikiuosi ir viliuosi kad gryzus rasiu tave tokios pacios puikios optimistiskos nuotaikos, ziurek toliau vaiksciok tik su dzinsiukais 4u.gif

Duniu... buckis tau nepersidirbk mergyte 4u.gif

o visoms kitoms (nepykit jei atskirai nepaminejau) pacios graziausios silciausios ir optimiskiausios nuotaikos kita savaite, nes ji tikrai bus madinga... wub.gif

p.s. issiunciau labai grazu(bent jau man) laiskiuka i bendra pasta.... kai as skaiciau siurpuliukai begiojo ir asareles kaupesi...

myliu jus visas drauges
group.gif heart.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 03 gegužės 2009 - 20:25