Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

O merginos siuntimas netinka jei paprastas seimos gydytojas israso? Reikia butinai ginekologo?
Atsakyti
GN nuotrauka buvo daryta, tai viskas gerai, bet gal šiaip kas negerai, mano skausmingos ir gausios mėnesinės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 02, 12:46)
Sveikutes 4u.gif
Pirmadieni jau guluosi i ligonine, o antradieni operuoja...jau pradejau lb bijoti. Turiu kelis jums klausimukus: jei nera komplikaciju kada isleidzia is ligonines, kokius vaistukus reikia nusipirkti, kad greiciau atsigauti po narkozes, ar bus galima po operacijos atsigerti vandens, kiek mazdaug laiko uztrunka operacija.
P. S. kaip paduoti pinigelius daktarui, ar i kisenes ikisti  blush2.gif (atsiprasau uz kvaila klausima, bet dar neteko su tuo susidurti, todel ir nezinau, kaip elgtis). Ar depiliacija privaloma ar uztenka nusiskusti (siaip depiliuotis nelabai galiu, nes po to labai beria doh.gif )
Labai dekoju 4u.gif

Bandysiu atsakyt i tavo klausimus ax.gif man lapor.lyg kaip ir tau dare jurininkuose,pirm.padare antr.ryte isleido,kazkokius vaistus reikejo nusipirkt,bet tikslei neatsimenu pasakys ligoninej o apacioj yra vaistine,kainavo apie 100 litu,bet cia antibiotikai kazkokie buvo ir lasaline trys be rods,po narkozes ir taip labai lengvai atsigavau,vandens as tai geriau kai gryzau is operacines,operacija mano truko apie1,5-2 val.,as padaviau kai ryte gyd. atejo papasakoti kaip pavyko operacija,o anest.net nepadaviau nes is vakaro vienas buvo o ryte kitas,taip ir nesusigaudziau,uztenka ir nusiskust nebutina depiliuotis,bet reikia visiskai plikai blush2.gif as depiliuojuos siaip ir truputi pasilieku tai liepe nuskust.Lyg ir atsakiau i visus tavo klausimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Boruzele07 @ 2009 05 02, 13:28)
O merginos siuntimas netinka jei paprastas seimos gydytojas israso? Reikia butinai ginekologo?

...tikrai tinka, nes kaip aš nuėjau pas savo ginę ji buvo nepatenkinta ir sako siuntimą gali parašyti ir šeimos gydytoja, stilium ko čia atėjai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 02, 12:46)
Sveikutes 4u.gif
Pirmadieni jau guluosi i ligonine, o antradieni operuoja...jau pradejau lb bijoti. Turiu kelis jums klausimukus: jei nera komplikaciju kada isleidzia is ligonines, kokius vaistukus reikia nusipirkti, kad greiciau atsigauti po narkozes, ar bus galima po operacijos atsigerti vandens, kiek mazdaug laiko uztrunka operacija.
P. S. kaip paduoti pinigelius daktarui, ar i kisenes ikisti  blush2.gif (atsiprasau uz kvaila klausima, bet dar neteko su tuo susidurti, todel ir nezinau, kaip elgtis). Ar depiliacija privaloma ar uztenka nusiskusti (siaip depiliuotis nelabai galiu, nes po to labai beria doh.gif )
Labai dekoju 4u.gif

Sveika 4u.gif
Mane irgi pirmadieni paguldo, antradieni tikriausiai operuos, irgi bijau biggrin.gif
Mane operuos VLN RKL.
As issidipeliavau kiek galejau, o kas liko - nuskusiu rytoj.
Pinigelius galima vokelije duot, as kartais sakau tokia fraze "Gydytojau, norejau jums nupirkt kavos, bet kadangi nezinau kokia megstat - va galesit pats nusipirkti smile.gif". Visada praeidavo "na ura" biggrin.gif Anesteziologe kaip suprantu pamatysim tik 1 karta - kai klausines apie svori etc. tai reikia su ja pasneket kad viskas butu gerai ir iteikti vokeli "kavai". (Bent jau as taip planuoju darytis, ir taip dariau kai man buvo kita operacija - del anginos). Su gydytoju irgi panasiai, na geriausiai visa tai padaryti kai pasaliniu zmoniu nera aplinkui, pvz. uzeiti pas ji i kabineta atseit "turi jam klausimu". Bet kai kurie neima pries operacija, tada teks po operacijos duot. Kai kurie isvis nieko neduoda, yra ivairiu zmoniu ir nuomoniu. Zodziu daryk kaip pati jauti yra teisingai ir kaip tau paciai yra ramiau. 4u.gif
Kelinta tau c.d.? Jau pasiruosei pilnai?
Man tai rankos kazko tai nekila tase sukrauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 05 02, 10:53)
oho kol perskaiciau doh.gif  ir dar sitiek prisijuokiau thumbup.gif
Skorpione jau kokia grazi vinjete thumbup.gif
Vitalyte as irgi turiu tokia pacia suknele rolleyes.gif dieviska wub.gif
Inesiuk jau labai taves pasiilgau blush2.gif
Dendule zinau ta jausma, ka reiskia vienai merginai dirbti vyriskame kolektyve, rojus thumbup.gif

Labukas Cypliuk, as Taves taip pat labai pasiilgau... blush2.gif group.gif
O as va jau namuciuose, pabuvojau Palangoje, Klaipedoje, ziauriai gerai pailsejau... 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Labas mergaitės, buvau ilgam dingus, sėdėjau Vilniui, sesija buvo. Labai visų pasiilgau wub.gif
Tai va, ir aš guluosi operacijai. Gulsiuos antradienį, o operuos trečiadienį. Keista, bet nebijau, kaip tik lauku, kad kuo greičiau padarytų ir išleistų. Gal greitu laiku pavyks nestuke.gif
Reikia susirasti sąrašiuką, ką į ligoninę pasiimti.
Atsakyti
Merginos, Loriuxas ir Lin4ia didelis dekui uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Truputi ramiau, kai viskas aisku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 05 02, 20:05)
Sveika  4u.gif
Mane irgi pirmadieni paguldo, antradieni tikriausiai operuos, irgi bijau  biggrin.gif
Mane operuos VLN RKL.
As issidipeliavau kiek galejau, o kas liko - nuskusiu rytoj.
Pinigelius galima vokelije duot, as kartais sakau tokia fraze "Gydytojau, norejau jums nupirkt kavos, bet kadangi nezinau kokia megstat - va galesit pats nusipirkti smile.gif". Visada praeidavo "na ura"  biggrin.gif Anesteziologe kaip suprantu pamatysim tik 1 karta - kai klausines apie svori etc. tai reikia su ja pasneket kad viskas butu gerai ir iteikti vokeli "kavai". (Bent jau as taip planuoju darytis, ir taip dariau kai man buvo kita operacija - del anginos). Su gydytoju irgi panasiai, na geriausiai visa tai padaryti kai pasaliniu zmoniu nera aplinkui, pvz. uzeiti pas ji i kabineta atseit "turi jam klausimu". Bet kai kurie neima pries operacija, tada teks po operacijos duot. Kai kurie isvis nieko neduoda, yra ivairiu zmoniu ir nuomoniu. Zodziu daryk kaip pati jauti yra teisingai ir kaip tau paciai yra ramiau.  4u.gif
Kelinta tau c.d.? Jau pasiruosei pilnai?
Man tai rankos kazko tai nekila tase sukrauti  blush2.gif

Man dabar jau 7 CD. Dar tases nesidjau blush2.gif , tik ryt vakare planuoju. O kaip su klizmom ar kankins su ta liginines slanga, ar leis nusipirkti tu vienkartiniu blush2.gif Ir jauciau dar neleis visa diena valgyti pries operacija.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristepala @ 2009 05 02, 13:46)
Sveikutes 4u.gif
Labai dekoju 4u.gif

labukas wub.gif na komplikaciju jauciu labai mazai kada kam buna mirksiukas.gif nebijok.. wub.gif isleidzia kita diena po operacijos wub.gif vaistukus parasys priimamajam kai atvaziuosi.. vaistus nuvaziuok nusipirkt i miesto vaistine, nes ten apacioj labai brangu bus.. beveik dvigubai brangiau mirksiukas.gif as iskart atsibudusi valgiau guliasiuka, kosytes, kopustus. ir kava geriau lotuliukas.gif lotuliukas.gif negalima.... nes jei ispus pilva gali siuliukai suplysti wub.gif bet nu man nieko nenutiko... narkoze buvo gerai suleista man.. mirksiukas.gif negalima valgyt dar del to kad nesupykintu.
operacija man truko 1.5val.
i kisene aisku imest kai ateis pries operacija pasikalbet mirksiukas.gif i rankas jauciu nelabai, cia jau kisinkavimas lotuliukas.gif
o as buvau pasilikus mazyet juostele ir nieko thumbup.gif nenudepiliavo man papildomai thumbup.gif
Papildyta:

su Mamyciu diena wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 03 gegužės 2009 - 08:11
Dendule, tau taip pat geru atostogu.

Ir visoms parvesiu lauktuviu blush2.gif

P.S.Tikuosi manes nepamirsit? unsure.gif
[/quote]

Oj kaip taves pasiilgsiu... wub.gif aciu uz gera palinkejima tau taip pat parvesk ir mums gandru 4u.gif

Mergytes visu jusu irgi pasiilgsiu wub.gif 4u.gif . Ineza linkiu kad viskas tau pirmadieni butu gerai 4u.gif 4u.gif

Kristepala matau i klausimus tau atsake 4u.gif
Visom mergytems kurioms bus greit laparoskopija linkiu ramybes maziau nervu ir viskas pamatysit bus gerai, laikysiu uz jus visas kumstukus 4u.gif 4u.gif

..sara.. kaip tavo sveikatele? 4u.gif

SU MAMYCIU DIENA VISAS, YPAC BUSIMASIAS wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
mergaitės kas valėsi žarnyną prieš operaciją namuose, papasakokit ka, kaip ir kada darėtės. Jei mane antradienį guldys, o trečiadienį operuos, ar nebus per anksti, jei žarnyną išsivalysiu pirmadienį g.gif
Atsakyti