Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Diglė @ 2009 05 01, 14:49)
tai paprasta ginek? nes lankausi VK tai gali ten išrašyti siuntima į kokias klinikas, kad mažiau mokėti būtu? ir kiek laiko laukti reikia, ar ten eilių nebūna? Kokie dar yrimai prieš tai padaromi?

as taip pat VK lankiausi,tai is ten ir siuntima gavau.Tirimus reikia pasidaryti kaip pries operacija visus.Tirimus dariausi savo poliklinikoj,nes ten nemokamai.Kiek laukti reikes nezinia,nes kiekvienai skirtingai.Man sake kad reikia laukti pora men,arba jei noriu greiciau,tai pasiule daryti grybo gatvej,o ten mokama.Bet taip norejosi kuo greiciau su tuo susitvarkyti,tai sutikau daryti grybo gatvej,tai ten kai paskambinau,tai po poros dienu ir padare laparaskopija.O seip tai jei buciau laukusi,tai nemokamai butu dare.
Atsiprasau,issipleciau truputi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(slav @ 2009 05 01, 20:56)
as taip pat VK lankiausi,tai is ten ir siuntima gavau.Tirimus reikia pasidaryti kaip pries operacija visus.Tirimus dariausi savo poliklinikoj,nes ten nemokamai.Kiek laukti reikes nezinia,nes kiekvienai skirtingai.Man sake kad reikia laukti pora men,arba jei noriu greiciau,tai pasiule daryti grybo gatvej,o ten mokama.Bet taip norejosi kuo greiciau su tuo susitvarkyti,tai sutikau daryti grybo gatvej,tai ten kai paskambinau,tai po poros dienu ir padare laparaskopija.O seip tai jei buciau laukusi,tai nemokamai butu dare.
Atsiprasau,issipleciau truputi blush2.gif

Labas, jei ne paslaptis, kiek kainavo Grybo gatvej?
Atsakyti
QUOTE(Madissa @ 2009 05 01, 23:58)
Labas, jei ne paslaptis, kiek kainavo Grybo gatvej?

Apie 1400 Tiksliai as nepamenu blush2.gif Bet cia jau puse kompensuota valstybes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slav: 01 gegužės 2009 - 22:12
QUOTE(Diglė @ 2009 05 01, 13:45)
Sveikutės, aš naujokė šioje temoje, tik pradedu domėtis. Norėjau pasiteirauti kur gauti siuntima pasidaryti laparoskopijai?

...nueik pas savo paprastą ginekologę ir ji parašys, tada bus nemokamai, o eilės ir klinikose nedidelės pvz. man mėnesio bėgyje padarė g.gif
Atsakyti
labai dėkinga visoms už informacija smile.gif

dar tik planuose laposkopija, bet jau dabar bijau žiaurei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 05 02, 09:55)
labai dėkinga visoms už informacija  smile.gif

dar tik planuose laposkopija, bet jau dabar bijau žiaurei  blush2.gif

Sveika.Bijoti tikrai neverta.As jau kita diena po operacijos po miesta vaiksciojau
Atsakyti
QUOTE(slav @ 2009 05 02, 10:01)
Sveika.Bijoti tikrai neverta.As jau kita diena po operacijos po miesta vaiksciojau

Labas rytas bigsmile.gif Siandiena isvaziuoju i gamta, tai sugrysiu tik po savaitgalio smile.gif

Baime, normalus reiskinys, bet kaip bus gera po jos smile.gif thumbup.gif
Bent man dare pjuvį, tai kita diena tik lovoj gulejau, o paskiau po biski bandziau vaiksciot. ax.gif
Atsakyti
Žinau, kad ko nežinai, tai labai baugina, man taip su gimdos nuotrauka buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 05 02, 10:25)
Žinau, kad ko nežinai, tai labai baugina, man taip su gimdos nuotrauka buvo  ax.gif

Viskas bus gerai 4u.gif mirksiukas.gif Pirmas kartas visada baugus smile.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios wub.gif

Tik pora dieneliu nepabuvojau musu namuciuose ir jus jau tiek daug pripliurpet thumbup.gif
Tai dabar einu viska perskaityt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cyplius: 02 gegužės 2009 - 09:14
oho kol perskaiciau doh.gif ir dar sitiek prisijuokiau thumbup.gif
Skorpione jau kokia grazi vinjete thumbup.gif
Vitalyte as irgi turiu tokia pacia suknele rolleyes.gif dieviska wub.gif
Inesiuk jau labai taves pasiilgau blush2.gif
Dendule zinau ta jausma, ka reiskia vienai merginai dirbti vyriskame kolektyve, rojus thumbup.gif

Sveikos visos mergytes, naujai prisijungusios i musu namucius

Dzige as irgi pries kelis metus turejau nesivystanti nestuma verysad.gif ir apie ji suzinojau 10 savaiteje tik verysad.gif ir del nieko kito, o tik del daktaru kaltes verysad.gif ilgai gulejau ligoninej, nes buvo nemazai komplikaciju, buvo ir moraliskai sunku, na bet jau praejo nemazai laiko ir viskas atsistojo i savo vezes. Dabar pasidariau lapar ir laukiu tos laimingos dienos, kada busiu nestuke.gif zinau, kad viskas bus gerai. Ir visoms musu mergaitems bus viskas gerai, tik reikia tiketi 4u.gif

O dabar jau noriu su jumis visomis atsisveikinti nes lekiu krautis cimodanu ir skrendu issvajotu bonifacijaus atostogu i Turkija wub.gif
Labai jusu visu pasiilgsiu ir jus net neisivaizduojat kaip man jusu truks mirksiukas.gif
Dendule, tau taip pat geru atostogu.

Ir visoms parvesiu lauktuviu blush2.gif

P.S.Tikuosi manes nepamirsit? unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Pirmadieni jau guluosi i ligonine, o antradieni operuoja...jau pradejau lb bijoti. Turiu kelis jums klausimukus: jei nera komplikaciju kada isleidzia is ligonines, kokius vaistukus reikia nusipirkti, kad greiciau atsigauti po narkozes, ar bus galima po operacijos atsigerti vandens, kiek mazdaug laiko uztrunka operacija.
P. S. kaip paduoti pinigelius daktarui, ar i kisenes ikisti blush2.gif (atsiprasau uz kvaila klausima, bet dar neteko su tuo susidurti, todel ir nezinau, kaip elgtis). Ar depiliacija privaloma ar uztenka nusiskusti (siaip depiliuotis nelabai galiu, nes po to labai beria doh.gif )
Labai dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 02 gegužės 2009 - 11:51