Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 21:03)
Oi mergaites, labai dekui uz silta priemima  wub.gif  4u.gif

vitalyte25  -  kaip gera perskaityti tokia naujiena kad pastojama su III st endo  bigsmile.gif  wub.gif

Na dabar siek tiek apie save . Jau buvau pastojusi, po savaites mazdaug buciau gimdziusi  verysad.gif  bet deja virs 9 sav nustojo vystytis, uzaugo mioma...
Po keliu menesiu gulejau ant operacinio stalo dare laparatromija (berods taip vadinasi) kai pilvo apacia pjauna. Pasalino mioma ir rado III st endometrioze. Kelis men geriau KT, bet kadangi nuo ju tepliojo, meciau jas ir dabar antras ciklas kai bandysim  nestuke.gif

liudna istorija.. verysad.gif bet nenusimink.. pamatysi viskas bus ok thumbup.gif as matai negeriau Kt nespejau lotuliukas.gif
o kodel nustojo vystytis... dar taip velai... 9sav. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 21:07)
liudna istorija.. verysad.gif  bet nenusimink.. pamatysi viskas bus ok  thumbup.gif  as matai negeriau Kt nespejau  lotuliukas.gif 
o kodel nustojo vystytis... dar taip velai... 9sav.  verysad.gif

Nzn kas itakojo nesivystyti,sake kad gal tai tiesiog gamtos atranka.. Buvo skaudziausia kad as net nejauciau kad kazkas negerai, ejau kad irasytu i iskaita...

Bet blogas mintis vejam i sali smile.gif

Svarbiausia yra pastoti ir pasigimdyti sveikus leliukus wub.gif O pastojusioms, kuo daugiau ramybes ir teigiamu emociju 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 21:13)
Nzn kas itakojo nesivystyti,sake kad  gal tai tiesiog gamtos atranka.. Buvo skaudziausia kad as net nejauciau kad kazkas negerai, ejau kad irasytu i iskaita... 

Bet blogas mintis vejam i sali  smile.gif

Svarbiausia yra pastoti ir pasigimdyti sveikus leliukus  wub.gif O pastojusioms, kuo daugiau ramybes ir teigiamu emociju  4u.gif  4u.gif  4u.gif

viskas bus gerai wub.gif pamatysi...
ir man tikiuosi viskas bus gerai wub.gif
Atsakyti
Geltona suknyte tokia megzta buvo grazi...et gerai kad pas jus yra isparduotuve nes siaip brangoka jei nauja koleck. Siaip mes irgi nemazai rubu is ten turim, bet tu kai rankom plauni tai gerai turi laikyt.

Džigė nenusimink, galbut gerai kad nesivyste, gal lelius buvo nesveikutis, gal is dalies ir gerai ta vadinama naturali atranka, o gal del miomos...Dabar turi but tik pacios geriausios mintys ir pozityvumas. Kaip galvosi taip ir bus zinok wink.gif

vitalyte o tau viskas bus gerai, tik taip ir galvok! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 30 balandžio 2009 - 19:29
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 21:28)
Geltona suknyte tokia megzta buvo grazi...et gerai  kad pas jus yra isparduotuve nes siaip brangoka jei nauja koleck. Siaip mes irgi nemazai rubu is ten turim, bet tu kai rankom plauni tai gerai turi laikyt.

Džigė nenusimink, galbut gerai kad nesivyste, gal lelius buvo nesveikutis, gal is dalies ir gerai ta vadinama naturali atranka, o gal del miomos...Dabar turi but tik pacios geriausios mintys ir pozityvumas. Kaip galvosi taip ir bus zinok wink.gif

vitalyte o tau viskas bus gerai, tik taip ir galvok! 4u.gif

aga biskiuka brangu, bet nu kazkaip visada nusipirkdavau kanors.. jei kas grazaus budavo.. man nesvarbu kiek kainuoja daiktas, jei jis man labai nerealiai patinka... ir as negaliu uzmigt .tai nueinu ir nusiperku... as geriau 2 gerus daiktus turesiu nei 12 siaip kokiu... as labai dar megstu batus... bet kad ju nera pirkt tokiu kokie man tiktu ... jei jau randu tai randu... wub.gif nu keistoka as tuo klausimu, bet esu tokia... ir tel mano yra svajoniu tel..apie tel atsimenu svajojau kokius 5metus kol nusipirkau.. lotuliukas.gif lt ju nebuvo tai as italijoj pirkau..ir jau 7metai jis man patinka... ir masina mano svajoniu masina... neperku daiktu kurie siaip patinka...
o nepazysti Maseno? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 21:28)

As irgi taip susimastau, o jei butu nesveikas unsure.gif
As nusiteikus geroms mintims bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 21:16)

ir man tikiuosi viskas bus gerai  wub.gif

Niu, ka cia dabar pradejai negerai galvot aggressive.gif Viskas juk bus gerai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 21:40)
As irgi taip susimastau, o jei butu nesveikas  unsure.gif
As nusiteikus geroms mintims  bigsmile.gif  4u.gif
Papildyta:
Niu, ka cia dabar pradejai negerai galvot  aggressive.gif  Viskas juk bus gerai  wub.gif  4u.gif

nee, zinau , kad viskas bus gerai wub.gif taip biskiuka susimasciau.. bet viskas ok wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 16:04)
Sveikutes.  4u.gif
Nzn kur man detis  biggrin.gif 
Planuojam  nestuke.gif  esu po laparaskopijos, taciau pas mane nustatyta III st endometrioze  verysad.gif  ar yra cia tokiu mergaiciu, ar yra pastojusiu?  

Ar as ne cia pataikiau?  ax.gif

Kaip visos issilaksciusios  verysad.gif  ax.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif
Ir pas mane buvo III endo stadija. Trys mėn. KT ir ketvirtą mėn. pastojau.

Busiuk, ružaviausi sveikinimai 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolete: 30 balandžio 2009 - 20:56
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 17:04)
Sveikutes.  4u.gif
Nzn kur man detis  biggrin.gif 
Planuojam  nestuke.gif  esu po laparaskopijos, taciau pas mane nustatyta III st endometrioze  verysad.gif  ar yra cia tokiu mergaiciu, ar yra pastojusiu? 

Ar as ne cia pataikiau?  ax.gif

Kaip visos issilaksciusios  verysad.gif  ax.gif

Labas 4u.gif Cia pataikei smile.gif
Jei nori,galiu itraukti i parasiuka 4u.gif
Atsakyti
sveikos damos su geguzes 1 d. Jus 4u.gif ilsekites ir nieko nedirbkit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2009 04 30, 22:54)
Sveika prisijungus  mirksiukas.gif
Ir pas mane buvo III endo stadija. Trys mėn. KT ir ketvirtą mėn. pastojau.
Busiuk, ružaviausi sveikinimai  2.gif

wub.gif ech, kaip dziaugiuosi tokias naujienas perskaiciusi, atrodo net galvoje prasvieseja bigsmile.gif bigsmile.gif

Is tos laimes net nepasisveikinau blush-anim-cl.gif biggrin.gif Labas rytas mergaites 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 01 gegužės 2009 - 08:07
Labas mergytes!

Matau Vitalyte prisijungus, sveika mazut wub.gif

Reikia griut is lovos, ruostis i kelione smile.gif

Kaip Vitalyte tu jautiesi, kai grizai namo?

Esu musu forume pasodinus lotoso zieda, palaistyk ji, kol manes nebus, oki? lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti