Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

Skorpione kaip miela ir grazu wub.gif wub.gif wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(Busiukas @ 2009 04 30, 16:07)
Skorpione kaip miela ir grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif  .

blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes. 4u.gif
Nzn kur man detis biggrin.gif
Planuojam nestuke.gif esu po laparaskopijos, taciau pas mane nustatyta III st endometrioze verysad.gif ar yra cia tokiu mergaiciu, ar yra pastojusiu?

Ar as ne cia pataikiau? ax.gif

Kaip visos issilaksciusios verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 30 balandžio 2009 - 16:30
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 17:04)
Sveikutes.  4u.gif
Nzn kur man detis  biggrin.gif 
Planuojam  nestuke.gif  esu po laparaskopijos, taciau pas mane nustatyta III st endometrioze  verysad.gif  ar yra cia tokiu mergaiciu, ar yra pastojusiu? 

Ar as ne cia pataikiau?  ax.gif

Kaip visos issilaksciusios  verysad.gif  ax.gif

Sveika prisijungusi,manau kad cia pataikei.Siame skyrelyje ne tik laukiancios laparoskopijos bet ir po jos planuojancios,o kad skyrelyje vyrautu nestuke.gif virusiukas lankomes ir kelios nestukes ax.gif .
Siaip yra vedamas parasiukas,pabandyk paieskoti,gal senoje temuteje,ji veda Duniu,vat ten ir pamatysi kaip kam sekasi mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 16:00)
geras dar viena kompiuteraste  biggrin.gif

as tai rankom l.retai skalbiu pas mane yra ant skalbenkes "hand wash" ir tikrai gerai isskalbia, nes rankomis oje ner tiek paroj laiko.
jega issiunciau nesamoningas statistikos ataskaita
Busiuk del taves labai dziaugiuosi  4u.gif

pas mane ir yra , bet as nepasitikiu skalbiankem lotuliukas.gif kai neturedavau laiko, tai vakare uzsimerkdavau ir ryte issplaudavau doh.gif nu kas padarysiu tokia esu ir viskas... isplautu su skalb nors viena mano suknia kasnors nzn kas butu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

buvau pardej... nusipirkau suknele blush2.gif faina ...

Busiuk wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 16:37)
Mergytes, ziurekit, padariau musu forumo vinjete

vajei, kaip miela wub.gif group.gif heart.gif friends.gif oro_buckis.gif
gero savaitgalio drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ineza, skorpione nebespejau atsisveikinti sad.gif

4u.gif 4u.gif kad geras savaitgalis jum butu.

Vinjete super grazi saunuolyte musu 4u.gif wub.gif

Vitalyte dok foto sukneles...as viena savo mylimiausia su skalbenkia sugadinau nudaziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 18:04)
Sveikutes.  4u.gif
Planuojam  nestuke.gif  esu po laparaskopijos, taciau pas mane nustatyta III st endometrioze  verysad.gif  ar yra cia tokiu mergaiciu, ar yra pastojusiu? 

sveika , as esu cia ax.gif man 3 endo stadija ... as pastojau be jokiu KT gerimo, be jokiu vaistu kitu.. iskart po lapar dare IUI ir as jau nestuke.gif nenusimink, junkis i si saunu musu moteriskiu bureli thumbup.gif klausk,kas neramina, kas domina,ko nezinai ir ka nori suzinot bigsmile.gif viskas bus issamiai atsakyta jei tik zinosim atsakymus wub.gif taip,kad drasiai gali klausinet... visos merginos cia super mandagios ir labai gerbia viena kita.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 16:04)
Sveikutes.  4u.gif

Sveika prisijungus i musu siltus namucius...
siaip maziau panikos maziau nervu...ir tikrai patapsi nestuke.gif
pasakok ka ten pas tave rado tokio...

cia mes registruojam visas pastojusias smile.gif

registracija

Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 20:14)
Ineza, skorpione nebespejau atsisveikinti sad.gif

4u.gif  4u.gif kad geras savaitgalis jum butu.

Vinjete super grazi saunuolyte musu  4u.gif  wub.gif
Vitalyte dok foto sukneles...as viena savo mylimiausia su skalbenkia sugadinau nudaziau blush2.gif

paprasta trikotazine.. pilka tokia... benetone akcija buvo, vasarine plati, bet galima su kokia golfa ir dabar jau eiti blush2.gif kad nespaustu man pilvuko, nes i dzinsus nebetelpu blush2.gif siaubas kazkoks... puciuosi kaip mieline tesla , nu siaip kg nedaugeja, bet pati tokia istinusi, gal ,kad maziau judet pradejau, taip sunku kazkaip ... nuo to gulejimo cia... bet kad negaliu kitaip,,, noriu savo mazylio wub.gif

o tu nepazysti tokio zmogelio Maseno wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 30 balandžio 2009 - 18:33
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 18:19)
paprasta trikotazine.. pilka tokia... benetone akcija buvo, vasarine plati, bet galima su kokia golfa ir dabar jau eiti  blush2.gif  kad nespaustu man pilvuko, nes i dzinsus nebetelpu  blush2.gif  siaubas kazkoks... puciuosi kaip mieline tesla , nu siaip kg nedaugeja, bet pati tokia istinusi, gal ,kad maziau judet pradejau, taip sunku kazkaip ... nuo to gulejimo cia... bet kad negaliu kitaip,,, noriu savo mazylio  wub.gif

nereliai del taves dziaugiuosi... 4u.gif

o benetone akcijos, as ten geltona tokia grazia kazkada buvau nusiziurejus...faina parduotuve...
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 20:31)
nereliai del taves dziaugiuosi... 4u.gif

o benetone akcijos, as ten geltona tokia grazia kazkada buvau nusiziurejus...faina parduotuve...

pas mus palangoj yra benetono isparduotuve thumbup.gif liux rubu atveza..ir visi pigiai thumbup.gif klp ir normalios kainos.. naujos kolekcijos brangiau, bet as visada palaukiu kol atves i pal.. issirenku is naujos ir laukiu.. blush2.gif
kokybe tai man nereali... MB kai susipazinom padovanojau maikute ,kuria jis nesioja iki siai dienai... kokia buvo tokia ir yra... balta kaip sniegas, ir net formos nepakeitusi.. nu nes ,kad as su rankom plaunu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

joa, buvo ir geltonos ir pilkos ir rozines wub.gif grazios , labai mielos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vitalyte25: 30 balandžio 2009 - 18:40
Oi mergaites, labai dekui uz silta priemima wub.gif 4u.gif

vitalyte25 - kaip gera perskaityti tokia naujiena kad pastojama su III st endo bigsmile.gif wub.gif

Na dabar siek tiek apie save . Jau buvau pastojusi, po savaites mazdaug buciau gimdziusi verysad.gif bet deja virs 9 sav nustojo vystytis, uzaugo mioma...
Po keliu menesiu gulejau ant operacinio stalo dare laparatromija (berods taip vadinasi) kai pilvo apacia pjauna. Pasalino mioma ir rado III st endometrioze. Kelis men geriau KT, bet kadangi nuo ju tepliojo, meciau jas ir dabar antras ciklas kai bandysim nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džigė: 30 balandžio 2009 - 19:04