Sveikutes.
Nzn kur man detis
Planuojam esu po laparaskopijos, taciau pas mane nustatyta III st endometrioze ar yra cia tokiu mergaiciu, ar yra pastojusiu?
Ar as ne cia pataikiau?
Kaip visos issilaksciusios
Nzn kur man detis
Planuojam esu po laparaskopijos, taciau pas mane nustatyta III st endometrioze ar yra cia tokiu mergaiciu, ar yra pastojusiu?
Ar as ne cia pataikiau?
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 17:04)
Sveikutes.
Nzn kur man detis
Ar as ne cia pataikiau?
Nzn kur man detis
Ar as ne cia pataikiau?
Sveika prisijungusi,manau kad cia pataikei.Siame skyrelyje ne tik laukiancios laparoskopijos bet ir po jos planuojancios,o kad skyrelyje vyrautu virusiukas lankomes ir kelios nestukes .
Siaip yra vedamas parasiukas,pabandyk paieskoti,gal senoje temuteje,ji veda Duniu,vat ten ir pamatysi kaip kam sekasi .
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 16:00)
geras dar viena kompiuteraste
as tai rankom l.retai skalbiu pas mane yra ant skalbenkes "hand wash" ir tikrai gerai isskalbia, nes rankomis oje ner tiek paroj laiko.
jega issiunciau nesamoningas statistikos ataskaita
Busiuk del taves labai dziaugiuosi
as tai rankom l.retai skalbiu pas mane yra ant skalbenkes "hand wash" ir tikrai gerai isskalbia, nes rankomis oje ner tiek paroj laiko.
jega issiunciau nesamoningas statistikos ataskaita
Busiuk del taves labai dziaugiuosi
pas mane ir yra , bet as nepasitikiu skalbiankem kai neturedavau laiko, tai vakare uzsimerkdavau ir ryte issplaudavau nu kas padarysiu tokia esu ir viskas... isplautu su skalb nors viena mano suknia kasnors nzn kas butu
buvau pardej... nusipirkau suknele faina ...
Busiuk
Papildyta:
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 16:37)
vajei, kaip miela
gero savaitgalio
Ineza, skorpione nebespejau atsisveikinti
kad geras savaitgalis jum butu.
Vinjete super grazi saunuolyte musu
Vitalyte dok foto sukneles...as viena savo mylimiausia su skalbenkia sugadinau nudaziau
Vitalyte dok foto sukneles...as viena savo mylimiausia su skalbenkia sugadinau nudaziau
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 18:04)
Sveikutes.
Nzn kur man detis
Ar as ne cia pataikiau?
Nzn kur man detis
Ar as ne cia pataikiau?
sveika , as esu cia man 3 endo stadija ... as pastojau be jokiu KT gerimo, be jokiu vaistu kitu.. iskart po lapar dare IUI ir as jau nenusimink, junkis i si saunu musu moteriskiu bureli klausk,kas neramina, kas domina,ko nezinai ir ka nori suzinot viskas bus issamiai atsakyta jei tik zinosim atsakymus taip,kad drasiai gali klausinet... visos merginos cia super mandagios ir labai gerbia viena kita..
QUOTE(Džigė @ 2009 04 30, 16:04)
Sveikutes.
Nzn kur man detis
Ar as ne cia pataikiau?
Nzn kur man detis
Ar as ne cia pataikiau?
Sveika prisijungus i musu siltus namucius...
siaip maziau panikos maziau nervu...ir tikrai patapsi
pasakok ka ten pas tave rado tokio...
cia mes registruojam visas pastojusias
registracija
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 20:14)
Ineza, skorpione nebespejau atsisveikinti
paprasta trikotazine.. pilka tokia... benetone akcija buvo, vasarine plati, bet galima su kokia golfa ir dabar jau eiti kad nespaustu man pilvuko, nes i dzinsus nebetelpu siaubas kazkoks... puciuosi kaip mieline tesla , nu siaip kg nedaugeja, bet pati tokia istinusi, gal ,kad maziau judet pradejau, taip sunku kazkaip ... nuo to gulejimo cia... bet kad negaliu kitaip,,, noriu savo mazylio
o tu nepazysti tokio zmogelio Maseno
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 18:19)
paprasta trikotazine.. pilka tokia... benetone akcija buvo, vasarine plati, bet galima su kokia golfa ir dabar jau eiti kad nespaustu man pilvuko, nes i dzinsus nebetelpu siaubas kazkoks... puciuosi kaip mieline tesla , nu siaip kg nedaugeja, bet pati tokia istinusi, gal ,kad maziau judet pradejau, taip sunku kazkaip ... nuo to gulejimo cia... bet kad negaliu kitaip,,, noriu savo mazylio
nereliai del taves dziaugiuosi...
o benetone akcijos, as ten geltona tokia grazia kazkada buvau nusiziurejus...faina parduotuve...
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 20:31)
nereliai del taves dziaugiuosi...
o benetone akcijos, as ten geltona tokia grazia kazkada buvau nusiziurejus...faina parduotuve...
pas mus palangoj yra benetono isparduotuve liux rubu atveza..ir visi pigiai klp ir normalios kainos.. naujos kolekcijos brangiau, bet as visada palaukiu kol atves i pal.. issirenku is naujos ir laukiu..
kokybe tai man nereali... MB kai susipazinom padovanojau maikute ,kuria jis nesioja iki siai dienai... kokia buvo tokia ir yra... balta kaip sniegas, ir net formos nepakeitusi.. nu nes ,kad as su rankom plaunu
joa, buvo ir geltonos ir pilkos ir rozines grazios , labai mielos
Oi mergaites, labai dekui uz silta priemima
vitalyte25 - kaip gera perskaityti tokia naujiena kad pastojama su III st endo
Na dabar siek tiek apie save . Jau buvau pastojusi, po savaites mazdaug buciau gimdziusi bet deja virs 9 sav nustojo vystytis, uzaugo mioma...
Po keliu menesiu gulejau ant operacinio stalo dare laparatromija (berods taip vadinasi) kai pilvo apacia pjauna. Pasalino mioma ir rado III st endometrioze. Kelis men geriau KT, bet kadangi nuo ju tepliojo, meciau jas ir dabar antras ciklas kai bandysim
vitalyte25 - kaip gera perskaityti tokia naujiena kad pastojama su III st endo
Na dabar siek tiek apie save . Jau buvau pastojusi, po savaites mazdaug buciau gimdziusi bet deja virs 9 sav nustojo vystytis, uzaugo mioma...
Po keliu menesiu gulejau ant operacinio stalo dare laparatromija (berods taip vadinasi) kai pilvo apacia pjauna. Pasalino mioma ir rado III st endometrioze. Kelis men geriau KT, bet kadangi nuo ju tepliojo, meciau jas ir dabar antras ciklas kai bandysim