Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 13:36)
i tapacia ,kai pirma karta tave pazinau  wub.gif

Kazkoks velniukas buvo mane pagrobes, gerai, kad pavyko pasprukti karsta.gif
assa.gif assa.gif assa.gif
Atsakyti
skorpione20, ačiukas, kai tik po daktarytės pargryšiu namučių, atsiūsiu savo fotuką cool.gif Bet tu pašėlusi atrodai iš tos nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta. @ 2009 04 30, 13:40)
skorpione20, ačiukas, kai tik po daktarytės pargryšiu namučių, atsiūsiu savo fotuką  cool.gif Bet tu pašėlusi atrodai iš tos nuotraukos  biggrin.gif

Aha, tokia ir esu, bet biski buvo kai kas nutike, bet atsistaciau, kaip Vitalyte sako lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 30 balandžio 2009 - 12:42
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 14:38)
Kazkoks velniukas buvo mane pagrobes, gerai, kad pavyko pasprukti karsta.gif
assa.gif  assa.gif  assa.gif

smagumelis bigsmile.gif kaip man reikia issiristi is lovos... reikia iki darbo nuvaziuot... i banka... rubus issikalbt... su rankom dar plausiu... doh.gif einu dirbt.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 13:42)
smagumelis  bigsmile.gif  kaip man reikia issiristi is lovos... reikia iki darbo nuvaziuot... i banka... rubus issikalbt... su rankom dar plausiu...  doh.gif  einu dirbt..  schmoll.gif

O kur skalbimo masina, Vitalyt?
dar pasakyk, kad tie patys draugai, kur fotika sugadino, tai dar ir skalbimo masina tavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Na ka drauges, isvaziuoju parvezti ziniu is gydytojos,laikykit kumstukus kad nebutu kas rimta wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 04 30, 12:47)
Na ka drauges, isvaziuoju parvezti ziniu is gydytojos,laikykit kumstukus kad nebutu kas rimta wub.gif  wub.gif  wub.gif

Sėkmės, gryžk su gerom naujienom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 14:43)
O kur skalbimo masina, Vitalyt?
dar pasakyk, kad tie patys draugai, kur fotika sugadino, tai dar ir skalbimo masina tavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu nea.. yra ta skalbino masinyte, bet as kaikuriuos rubus tik su rankom plaunu... apatini trikotaza.. suknytes... gerus dzinsus... megztukus... marskinukus... nu zodziu visus gerus rubus plaunu tik su rankom.... ir MB rubus su rankom plaunu.. todel labai gerai nesiojasi... 4u.gif
Atsakyti
Skorpione20, smagu matyt Tave tokia optimistiska thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mmazuliuke @ 2009 04 30, 13:47)
Na ka drauges, isvaziuoju parvezti ziniu is gydytojos,laikykit kumstukus kad nebutu kas rimta wub.gif  wub.gif  wub.gif

lauksim griztant 4u.gif

o man kazko keistai skauda nugara ir pilva maudzia g.gif negi mmm parsivelka anksciau blink.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 13:51)
nu nea.. yra ta skalbino masinyte, bet as kaikuriuos rubus tik su rankom plaunu... apatini trikotaza.. suknytes... gerus dzinsus... megztukus... marskinukus... nu zodziu visus gerus rubus plaunu tik su rankom.... ir MB rubus su rankom plaunu.. todel labai gerai nesiojasi...  4u.gif

o koki skalbikli naudoji? nes man sunkaiia issiplauna rubai su rankom plaunant blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 15:00)
Skorpione20, smagu matyt Tave tokia optimistiska  thumbup.gif
Papildyta:
lauksim griztant  4u.gif

o man kazko keistai skauda nugara ir pilva maudzia  g.gif  negi mmm parsivelka anksciau  blink.gif  doh.gif
Papildyta:
o koki skalbikli naudoji? nes man sunkaiia issiplauna rubai su rankom plaunant  blush2.gif  g.gif

as nelietuviskus skalbimo miltelius naudoju... unsure.gif is vokietijos parveza... turejau neatsimenu kokius... pigus buvo bet labai thumbup.gif 15 euru atrodo didelis pakis... nu toks didelis popierinis 8-9kg... o dabar parveze persil ir ariel thumbup.gif liux... nepalyginsi su maximos lotuliukas.gif lotuliukas.gif kiek metu jau naudoju tuos miletelius tai balti rubai ir yra tikrai balti,kaip is reklamu thumbup.gif nu as da vanisa baltiems naudoju kaip kada... i viskas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 14:10)
as nelietuviskus skalbimo miltelius naudoju...  unsure.gif  is vokietijos parveza... turejau neatsimenu kokius... pigus buvo bet labai  thumbup.gif  15 euru atrodo didelis pakis... nu toks didelis popierinis 8-9kg...  o dabar parveze persil ir ariel  thumbup.gif  liux... nepalyginsi su maximos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  kiek metu jau naudoju tuos miletelius tai balti rubai ir yra tikrai balti,kaip is reklamu  thumbup.gif  nu as da vanisa baltiems naudoju kaip kada... i viskas...  wub.gif

o kazin LT imanoma gaut tu "tikru skalbimo milteliu kurnors, ar visur ir yra maximiniai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabra @ 2009 04 30, 15:13)
o kazin LT imanoma gaut tu "tikru skalbimo milteliu kurnors, ar visur ir yra maximiniai  g.gif

esu macius turguj... rietave... 100lt buciau pirkus, bet kad draugai vaziavo tai parveze mums is vokietijos... mes kazkaip pasiprasom,kad kas parvestu... siaip ten 30euru tai beveik taspats gaunasi... blush2.gif
Atsakyti