Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 11:56)
Imk Vitalyte dzinsus naujus

user posted image
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif siandien pas mus linksma, mergytes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ineza, juokiuosi as viena ofise zinok is tavo pasakymo: "juk negyvenu pakilimo take"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Isivaizduoju, stovi sau Inezos namukas pakilimo take, lektuvai tik graziai apvaziuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet si savaitgali pati vaziuosiu po miestus...Anyksciai - Panevezys - Anyksciai - Vilnius. Stai koks marsrutas manes laukia...vairuotoja taxiste  lotuliukas.gif

xixixi geras pakilimo take biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lakunai uzsuka pas ja i svecius kavos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 13:10)
Grazus. Modelis fainas

Man irgi toks is karto limpantis.. wub.gif ir spalva tokia grazi.. 4u.gif
Papildyta:
Na ir musu tempai, pletkininkes mes.. lotuliukas.gif doh.gif Jau 4 puslapi perkopem.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 04 30, 13:05)
Na supratau, tai teks nusiskusti kaip mergaitei  ax.gif
geras  lotuliukas.gif
Na zinok tikrai labai grazi ta zydra suknyte ir labai sexy atrodai su ja  flirt.gif
Jo, pasiulymas labai viliojantis  wub.gif
Tik nesmagu praleisti masinoje 8 valandas del keliu valandu poilsio  blush2.gif Todel kazkaip jei jau vaziuoji i pajuri tai norisi min 2 dienas ten pabut  cool.gif

...žinok aš prieš laparoskopiją tvarkingai buvau susitvarkius, tai man nei skuto nei ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(...sara... @ 2009 04 30, 13:16)
...žinok aš prieš laparoskopiją tvarkingai buvau susitvarkius, tai man nei skuto nei ką  g.gif

Pas mane tai visada ten nieko nera... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 13:17)
Pas mane tai visada ten nieko nera...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pas mane irgi blush2.gif

Papildyta:
Issiunciau savo foto i musu bendra pasta blush2.gif
Nera, ko cia sleptis manau, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 13:23)
Pas mane irgi  blush2.gif

Papildyta:
Issiunciau savo foto i musu bendra pasta  blush2.gif
Nera, ko cia sleptis manau, ar ne?  smile.gif

tai aisku, ot saunuole Tu musu thumbup.gif Myliukas.. mirksiukas.gif
Atsakyti
[color=yellow]
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 11:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Bet siaip gyvenu labai fainoje vietoje..  bigsmile.gif bebebe, Dendule..  biggrin.gif jau nusisneku  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Net neatrodo, kad Vilniuje..  thumbup.gif

tu gi nepyk man juokinga skambejo 4u.gif , zinau ten aplink daug ir pusynu yra grazi pakankamai vieta wub.gif

QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 12:00)
Zinai ta vieta?? Geras. Is kur?

zinau visai normaliai as ta Vilniu o ta vieta irgi neblogai, nes daznai ten budavau ir su vienu darbu ir su kitu kur dirbau... 4u.gif o beto netoli ir giminiu gyvena biggrin.gif

na jus ir plepat as nebaigiau uzpildyt prakeiktos statistikos ataskaitos ir ka nespeju pasivyt...
kai nekenciu as pildyti tos statistikos

Tai kaip supratau darom pas Ineza ant pievutes meet'a? biggrin.gif lotuliukas.gif apziuresiu as gerai jos grazu pilvuka... Paziurejau i ta paltuka ir issivaizdavau kaip graziai tu su juo atrodytum nereliai tiktu. Beje as labai megstu irgi raudona spalva...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dendule: 30 balandžio 2009 - 12:29
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 13:25)
tai aisku, ot saunuole Tu musu  thumbup.gif  Myliukas..  mirksiukas.gif

Mes juk ----> group.gif gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 14:23)
Pas mane irgi  blush2.gif

Papildyta:
Issiunciau savo foto i musu bendra pasta  blush2.gif
Nera, ko cia sleptis manau, ar ne?  smile.gif

smagumelis... jau isvis sugryzai i savo buvusia busena thumbup.gif clap.gif clap.gif vel esi normali kaip bachuriuks thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Uhhh, nu jūs pavarot, buvau prie darbelių atitrūkus, tai tiek čia pripylėt, kad kol perskaičiau, tikrai šiltas ir linksmas jūsų būrelis. Tai pas ką gi tas meetas blush2.gif , čia Vilniuje grupuojatės, ar kur bigsmile.gif tiesa, o koks dar bendras paštukas jūsų, labai noriu įsijungti pas jumis.
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 13:28)
smagumelis... jau isvis sugryzai i savo buvusia busena  thumbup.gif  clap.gif  clap.gif  vel esi normali kaip bachuriuks  thumbup.gif   lotuliukas.gif

O kur buvau dingus??? Nieko neatsimenu schmoll.gif Ar as buvau isejus is savo geros nuotaikos kada????
Negali buti schmoll.gif schmoll.gif lotuliukas.gif

As juk linksma ir su kiekviena diena darausi dar stipresne ir linksmesne

user posted image

Papildyta:
QUOTE(ruta. @ 2009 04 30, 13:31)
Uhhh, nu jūs pavarot, buvau prie darbelių atitrūkus, tai tiek čia pripylėt, kad kol perskaičiau, tikrai šiltas ir linksmas jūsų būrelis. Tai pas ką gi tas meetas  blush2.gif ,  čia Vilniuje grupuojatės, ar kur  bigsmile.gif  tiesa, o koks dar bendras paštukas jūsų, labai noriu įsijungti pas jumis.

Turim savo bendra el. pasta -----> laparoskopija@gmail.com
Ten siunciam savo foto, kad galetume isivaizduoti, kaip kiekviena atrodome.
Slaptazodis ---> iskart, kai atsiusi savo foto

Junkis prie musu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skorpione20: 30 balandžio 2009 - 12:40
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 14:33)
I kokia busena??? Nieko neatsimenu  schmoll.gif  ten as buvau???
Negali buti  schmoll.gif  schmoll.gif

As juk linksma ir su kiekviena diena darausi  dar stipresne ir linksmesne

i tapacia ,kai pirma karta tave pazinau wub.gif
Atsakyti