Įkraunama...
Įkraunama...

~*~LAPAROSKOPIJA~*~

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:48)
teisingai  lotuliukas.gif  man da neatidave mano fotiko, bet sake, kad jau gal kita sav atiduos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  paieskosiu gal kokioj foto esu... su ta suknia.. atsiusiu  wub.gif

eskok, ieskok Vitalyte, noriu pamatyti labai clap.gif
As turiu labai grazia suknele is "won hundered" kolekcijos. Ji tokia su laisvu pilvu, tai galesiu tau paskolinti jei ka... assa.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 13:56)
Imk Vitalyte dzinsus naujus

user posted image
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif siandien pas mus linksma, mergytes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ineza, juokiuosi as viena ofise zinok is tavo pasakymo: "juk negyvenu pakilimo take"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Isivaizduoju, stovi sau Inezos namukas pakilimo take, lektuvai tik graziai apvaziuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet si savaitgali pati vaziuosiu po miestus...Anyksciai - Panevezys - Anyksciai - Vilnius. Stai koks marsrutas manes laukia...vairuotoja taxiste  lotuliukas.gif

aciu blush2.gif nusiunciau suknele blush2.gif bet nelabai jauciu gerai ten matysis..apkarpiau... nu gal... gal jums nepatiks.. bet man labai grazi... wub.gif

as per stimuliacijas nepriaugau ne vieno gramo.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 12:56)
Imk Vitalyte dzinsus naujus

user posted image
Papildyta:
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif siandien pas mus linksma, mergytes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Ineza, juokiuosi as viena ofise zinok is tavo pasakymo: "juk negyvenu pakilimo take"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Isivaizduoju, stovi sau Inezos namukas pakilimo take, lektuvai tik graziai apvaziuoja  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
Bet si savaitgali pati vaziuosiu po miestus...Anyksciai - Panevezys - Anyksciai - Vilnius. Stai koks marsrutas manes laukia...vairuotoja taxiste  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet siaip gyvenu labai fainoje vietoje.. bigsmile.gif bebebe, Dendule.. biggrin.gif jau nusisneku lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Net neatrodo, kad Vilniuje.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 12:56)
skorpione gerai zinau ta vieta kur gyveni  4u.gif

Zinai ta vieta?? Geras. Is kur?
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2009 04 30, 13:56)
skorpione gerai zinau ta vieta kur gyveni  4u.gif
vitalyte gal sita?:

user posted image

nea blush2.gif
Atsakyti
Suknyte - nice... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 12:59)
aciu  blush2.gif  nusiunciau suknele  blush2.gif  bet nelabai jauciu gerai ten matysis..apkarpiau... nu gal... gal jums nepatiks.. bet man labai grazi...  wub.gif

as per stimuliacijas nepriaugau ne vieno gramo..  thumbup.gif

Grazi labai, bet cia tunika, ne suknele blush2.gif
Tikrai tilpsi ir 9 men, nes ji laisva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(cyplius @ 2009 04 30, 08:19)
Lin4ia, teks nusiskusti plikai, nes kitaip nuskus ligoninej biggrin.gif o dar geriau, tai grizk pas ta pacia kosmetologe ir nusidepiliuok iki galo mirksiukas.gif

Na supratau, tai teks nusiskusti kaip mergaitei ax.gif

QUOTE(vitalyte25 @ 2009 04 30, 10:48)
  tik MB sake,kad labai bijo kazka daryt.... nu jam kazkaip sake,geda... ten vaikas yra ir jis ten sako as dar kazka darysiu... bet nuraminau...  blush2.gif  jis mao,kad ten dauzys ji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif   buvo linskmas vakaras...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  

geras lotuliukas.gif
Na zinok tikrai labai grazi ta zydra suknyte ir labai sexy atrodai su ja flirt.gif

QUOTE(Heiress @ 2009 04 30, 10:49)
Tas tai tiesa....bet jeigu paziuret is pozityvios puses  biggrin.gif 
jei vaziuoji ne viena, o su buriu tai kelione gaunasi papigiai  bigsmile.gif ,
atvykus "prisikvepuosit" pusyno oru
jei oras bus superinis, o jis toks ir bus, tai  vacation4.gif  pasivaiksciosim po svaru smeliuka....
....na tu geruju pusiu oij  kiek daug....  clap.gif

Jo, pasiulymas labai viliojantis wub.gif
Tik nesmagu praleisti masinoje 8 valandas del keliu valandu poilsio blush2.gif Todel kazkaip jei jau vaziuoji i pajuri tai norisi min 2 dienas ten pabut cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lin4ia: 30 balandžio 2009 - 12:06
QUOTE(skorpione20 @ 2009 04 30, 14:03)
Grazi labai, bet cia tunika, ne suknele  blush2.gif
Tikrai tilpsi ir 9 men, nes ji laisva  thumbup.gif

nea... cia suknele thumbup.gif tik as ja esu cia pasikelusi ji iki keliu siaip man ... tada buvo biskiuka alc.gif su MB sventem valentina... latvijoj blush2.gif net veida nukirpau nes blush2.gif gerai tada buvo blush2.gif
Atsakyti
Man sitas paltukas is S. Oliver patiko, bet nera dydziu.. doh.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lin4ia @ 2009 04 30, 14:05)
Na supratau, tai teks nusiskusti kaip mergaitei  ax.gif
geras  lotuliukas.gif
Na zinok tikrai labai grazi ta zydra suknyte ir labai sexy atrodai su ja  flirt.gif
Jo, pasiulymas labai viliojantis  wub.gif
Tik nesmagu praleisti masinoje 8 valandas del keliu valandu poilsio  blush2.gif Todel kazkaip jei jau vaziuoji i pajuri tai norisi min 2 dienas ten pabut  cool.gif

ale ...zonok ji taip ir atrodo sexy... ir as pati ja uzsidejus taip jauciuosi.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineza @ 2009 04 30, 13:07)
Man sitas paltukas is S. Oliver patiko, bet nera dydziu..  doh.gif

user posted image
user posted image

Grazus. Modelis fainas
Atsakyti