Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 03, 12:03)
urzgi iš pavydo

nu ir pašnekėjot lotuliukas.gif ar nebus tik pačios atvirukas kad jau urzgimas ir pavydas rodos? tekstas parašytas nevykusiai ir nėra ko sliekų ieškot rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 03, 12:18)
nu ir pašnekėjot lotuliukas.gif ar nebus tik pačios atvirukas kad jau urzgimas ir pavydas rodos? tekstas parašytas nevykusiai ir nėra ko sliekų ieškot rolleyes.gif

Nebus ,ir pati atidžiau žinutes skaityk,juk rašiau kad nedalyvauju konkurse.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 03, 11:03)
O tu parodyk auštąjį pilotažą

iš kur žinai kad nerodau? ir benrai kas čia per nervai ir psichozes? turbūt pačios atvirukas kas taip nerviniesi?
man nepatiko smulkus neįskaitomas šriftas , ir aš tai sakau , koks dar nepasitenkinimas gali būt ? ir šokimas ant manęs kad man tai nepatinka?
QUOTE(deiido @ 2009 05 03, 11:16)
ar reikia viska ant lekstutes padet?.... biggrin.gif

jei jau kažką nori parašyt ir rašai , tai rašyk kad tuos žodžius galima būtu be vargo perskaityt nesugaištant per daug laiko. o ne parašiau tik dėl bendro vaizdo.
Atsakyti
QUOTE(deiido @ 2009 05 03, 11:16)
gal esme to atviruko ir yra ta, kad is iskaitomu atskiru fraziu susideliot savo interpretacija apie angela, kurio vardas Mama?..... ar reikia viska ant lekstutes padet?.... biggrin.gif

atsiprašau, bet tai atvirukas mamai.
yprastai juose nebūna nieko sudėtingo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 03 gegužės 2009 - 11:31
Ui skaitykit kas rašoma,o apie pilotažo parodymą,pamatysim kai bus paskelbti konkurso rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 03, 13:29)
Ui skaitykit kas rašoma..

drinks_cheers.gif thumbup.gif bergzdzias reikalas turbut kalbet su zmonemis, kurie su fantazija visai nedraugauja, o tik supranta tai ka realiai mato... doh.gif doh.gif

baikit, merginos, moterys, burnoti 4u.gif 4u.gif eikit mamu sveikinti ir pacios svente dziaugtis... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deiido: 03 gegužės 2009 - 11:35
QUOTE(Lera @ 2009 05 03, 11:53)
nežinau kokia ten pagrindine mintis bet neturiu laiko su padidinamuoju stiklu sedet,  juolab ten kur juodom raidėm ant juodo parašyta ir padidinamas stiklas nepadės ,o bendrai atvirukas gražus , tik tekstas nevykusiai parašytas.

pritariu ax.gif tiesiog nekenčiu neįskaitomų dalykų... šiaip gal ir balsuočiau už tą tokią 'gotikinę tamsumą', bet kur juodas fonas, tai ten raides gal baltas reikėjo tada daryti, nes irgi neturiu jokio noro ir kantrybės žlibinti ir skaitinėti šitiek unsure.gif doh.gif
Atsakyti
gražūs žodžiai mamai nuostabu, bet ar kai kurioms autorėms nereiktų nurodyti tų žodžių autorystės g.gif pvz. čia:
user posted image
juk kažin, ar pati sukūrė (turint omeny, kad tai dainos žodžiai) g.gif

šita tiesiog puiki, super:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irėja: 03 gegužės 2009 - 12:33
Dėl autorystės žodžių, tai be abejo teisingai galvojant autorystę rašyti reikėtų, bet šiaip paprastai ant atviručių niekas nerašo žodžių autoriaus g.gif čia šiaip pamąstymas vertas diskusijos.

Labai puikus konkursėlis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 03, 15:11)
bet šiaip paprastai ant atviručių niekas nerašo žodžių autoriaus g.gif

aš visada rašau biggrin.gif
Atsakyti
Man rodos apie skirtingus (skirtingose vietose) rašymus kalbat. Aš paprastai ant pirkto atviruko viršaus nerašau nieko. Bet gal kas rašo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 03, 13:11)
Dėl autorystės žodžių, tai be abejo teisingai galvojant autorystę rašyti reikėtų, bet šiaip paprastai ant atviručių niekas nerašo žodžių autoriaus g.gif čia šiaip pamąstymas vertas diskusijos.

smile.gif gali būti, kad eilėraštukų autoriai kitoje atviruko pusėje. Juk pirktiniuose kitoje pusėje būna parašytas nuotraukos ar paveikslo autorius.
Tai gal su šio konkurso eilėraštukų autoryste yra būten taip tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 03 gegužės 2009 - 15:46