Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Lera @ 2009 05 02, 22:16)

schmoll.gif nepatinka
labai jau depresovas atvirukas g.gif ir plius neįskaitomas tekstas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simuliantė: 02 gegužės 2009 - 22:38
QUOTE(Simuliantė @ 2009 05 02, 23:37)
schmoll.gif  nepatinka

o man patinka sis atvirukas, tik autorei siulyciau tekstą parasyt pavadinime, kad galima normaliai perskaityt.
Atsakyti
QUOTE(Simuliantė @ 2009 05 02, 23:37)
schmoll.gif  nepatinka

O man patinka,labai grazus atvirukas,nusibodo visokios saldybes doh.gif Be to cia skonio reikalas,jums nepatinka,o kitoms net labai grazu mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

man laaaabai grazu wub.gif labai meniskas ir visai depresovai nenuteikiantis. tokius darbus labai vertinu, butent tokie darbai paliecia sirdi labai giliai, nesvarbu kas ten parasyta, net ta juoda spalva nebesvarbu, kai matai visa visuma wub.gif tarp juodu gyvenimo taku visada vaika lydi ANGELAS VARDU MAMA wub.gif man sitas atvirukas tobulas wub.gif wub.gif wub.gif saunuole, taip ir toliau oro_buckis.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Vi-Va-Vi, o kodėl į konkursą nededi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 03, 10:32)
Vi-Va-Vi, o kodėl į konkursą nededi tongue.gif
neturiu dar ko fantazyjos visiskai nera doh.gif mano fantazija tesiok pradingo blink.gif
pas visas mamas labai grazus atvirukai wub.gif buvo keleta minciu , bet jos jau kai kuriu igivendytos 4u.gif tau 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 02, 22:20)
man irgi labai sunkiai skaitosi tokios mažos raidės  ax.gif

QUOTE(Lera @ 2009 05 02, 22:43)
aš visai neįskaitau ne tai kad sunkiai  doh.gif

Man atrodo tekstas mažosiomis raidėmis parašytas tam kad perskaityt susikaupus ir neskubant,o ne kaip sakoma ant greičio.Pasižiūrėjau atvirutės ir visos man patiko.Be to atvirukas ne vien tik tekstas...
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2009 05 03, 10:33)
Man atrodo tekstas mažosiomis raidėmis parašytas tam kad perskaityt susikaupus ir neskubant,o ne kaip sakoma ant greičio.Pasižiūrėjau atvirutės ir visos man patiko.Be to atvirukas ne vien tik tekstas...

nežinau kokia ten pagrindine mintis bet neturiu laiko su padidinamuoju stiklu sedet, juolab ten kur juodom raidėm ant juodo parašyta ir padidinamas stiklas nepadės ,o bendrai atvirukas gražus , tik tekstas nevykusiai parašytas.
Atsakyti
šitoj nors raidės ir didesnės, bet vistiek sunkiai skaitosi, nes jos juodos unsure.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 03, 11:53)
nežinau kokia ten pagrindine mintis bet neturiu laiko su padidinamuoju stiklu sedet,  juolab ten kur juodom raidėm ant juodo parašyta ir padidinamas stiklas nepadės ,o bendrai atvirukas gražus , tik tekstas nevykusiai parašytas.

O tu parodyk auštąjį pilotažą,jei nenori konkursan tai į temukę įdėk,va ir pamatysim ar pati kažką moki ar tik urzgi iš pavydo
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 03, 12:53)
nežinau kokia ten pagrindine mintis bet neturiu laiko su padidinamuoju stiklu sedet,  juolab ten kur juodom raidėm ant juodo parašyta ir padidinamas stiklas nepadės ,o bendrai atvirukas gražus , tik tekstas nevykusiai parašytas.

gal esme to atviruko ir yra ta, kad is iskaitomu atskiru fraziu susideliot savo interpretacija apie angela, kurio vardas Mama?..... ar reikia viska ant lekstutes padet?.... biggrin.gif
Atsakyti