man laaaabai grazu labai meniskas ir visai depresovai nenuteikiantis. tokius darbus labai vertinu, butent tokie darbai paliecia sirdi labai giliai, nesvarbu kas ten parasyta, net ta juoda spalva nebesvarbu, kai matai visa visuma tarp juodu gyvenimo taku visada vaika lydi ANGELAS VARDU MAMA man sitas atvirukas tobulas saunuole, taip ir toliau
neturiu dar ko fantazyjos visiskai nera mano fantazija tesiok pradingo
pas visas mamas labai grazus atvirukai buvo keleta minciu , bet jos jau kai kuriu igivendytos tau
Man atrodo tekstas mažosiomis raidėmis parašytas tam kad perskaityt susikaupus ir neskubant,o ne kaip sakoma ant greičio.Pasižiūrėjau atvirutės ir visos man patiko.Be to atvirukas ne vien tik tekstas...
Man atrodo tekstas mažosiomis raidėmis parašytas tam kad perskaityt susikaupus ir neskubant,o ne kaip sakoma ant greičio.Pasižiūrėjau atvirutės ir visos man patiko.Be to atvirukas ne vien tik tekstas...
nežinau kokia ten pagrindine mintis bet neturiu laiko su padidinamuoju stiklu sedet, juolab ten kur juodom raidėm ant juodo parašyta ir padidinamas stiklas nepadės ,o bendrai atvirukas gražus , tik tekstas nevykusiai parašytas.
nežinau kokia ten pagrindine mintis bet neturiu laiko su padidinamuoju stiklu sedet, juolab ten kur juodom raidėm ant juodo parašyta ir padidinamas stiklas nepadės ,o bendrai atvirukas gražus , tik tekstas nevykusiai parašytas.
gal esme to atviruko ir yra ta, kad is iskaitomu atskiru fraziu susideliot savo interpretacija apie angela, kurio vardas Mama?..... ar reikia viska ant lekstutes padet?....