Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

Sveikutes, kadangi labai senai dalyvavome konkurse tikrai pamirsau ka reika daryti ...
Kai paspaudziu nepatvirtintos tai prie nuotraukos ka reikia spausti sauktuka? priminkit jei nesuku blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Papildyta:
As matau savo foto ir rodo jau 5 perziuras, bet konkurse jos nerodo unsure.gif nieko nebesuprantu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2009 05 02, 19:59)
Sveikutes, kadangi labai senai dalyvavome konkurse tikrai pamirsau ka reika daryti ...
Kai paspaudziu nepatvirtintos tai prie nuotraukos ka reikia spausti sauktuka? priminkit jei nesuku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Taip , šauktuką mirksiukas.gif

Laukit kada ją patvirtins mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AgnėM: 02 gegužės 2009 - 19:01
QUOTE(*PM* @ 2009 05 02, 09:47)
O man sita , tikras atvirukas, nenuotrauka  biggrin.gif  wub.gif
user posted image

Gali but ir toks variantas, tokia jau ta realybe. Tokia ypatinga diena pasigendama, pasiilgstama mamu ir norisi pasveikint kur jos bebutu. Gal net dar labiau nei kada nors....

Nors autore uzdejus tokius remeliu su tuo nieko bendra neturejo tiesiog rinko kas jos manymu geriausiai tiko.
Atsakyti
Aisku, aciu uz atsakyma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(modestasta @ 2009 05 02, 19:59)
Kai paspaudziu nepatvirtintos tai prie nuotraukos ka reikia spausti sauktuka? priminkit jei nesuku  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif
Papildyta:
As matau savo foto ir rodo jau 5 perziuras, bet konkurse jos nerodo  unsure.gif  nieko nebesuprantu  unsure.gif

nepatvirtinsiu.
nėra panaudota jokia programa jūsų nuotraukoje.
Atsakyti
Labai puikus konkurselis!!! thumbup.gif thumbup.gif Aciu!!!! clap.gif clap.gif
Atsakyti
Nu geras, tokį konkursėlį būč pražiopsojus doh.gif
Pati tokių čiūdų daryt nemoku,bet nors akis paganysiu,seilę pavarvinsiu ir pabalsuot galėsiu biggrin.gif
Atsakyti

Kaip gražu wub.gif (koks mergaitės gražumas blush2.gif )

user posted image

Atsakyti
user posted image

lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 02, 21:16)

man irgi labai sunkiai skaitosi tokios mažos raidės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 02, 21:20)
man irgi labai sunkiai skaitosi tokios mažos raidės  ax.gif

aš visai neįskaitau ne tai kad sunkiai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 02, 20:20)
man irgi labai sunkiai skaitosi tokios mažos raidės  ax.gif

aš įskaičiau. Pasakaitė, apie besiruošiantį gimti vaikutį smile.gif Pasakaitė labai graži. Bet atvirukas labai liūdnai nuteikiantis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noelle: 02 gegužės 2009 - 22:00