Sveikutes, kadangi labai senai dalyvavome konkurse tikrai pamirsau ka reika daryti ...
Kai paspaudziu nepatvirtintos tai prie nuotraukos ka reikia spausti sauktuka? priminkit jei nesuku
Papildyta:
As matau savo foto ir rodo jau 5 perziuras, bet konkurse jos nerodo nieko nebesuprantu
QUOTE(modestasta @ 2009 05 02, 19:59)
Sveikutes, kadangi labai senai dalyvavome konkurse tikrai pamirsau ka reika daryti ...
Kai paspaudziu nepatvirtintos tai prie nuotraukos ka reikia spausti sauktuka? priminkit jei nesuku
Taip , šauktuką
Laukit kada ją patvirtins
QUOTE(*PM* @ 2009 05 02, 09:47)
Gali but ir toks variantas, tokia jau ta realybe. Tokia ypatinga diena pasigendama, pasiilgstama mamu ir norisi pasveikint kur jos bebutu. Gal net dar labiau nei kada nors....
Nors autore uzdejus tokius remeliu su tuo nieko bendra neturejo tiesiog rinko kas jos manymu geriausiai tiko.
Aisku, aciu uz atsakyma
QUOTE(modestasta @ 2009 05 02, 19:59)
Papildyta:
As matau savo foto ir rodo jau 5 perziuras, bet konkurse jos nerodo nieko nebesuprantu
Papildyta:
nepatvirtinsiu.
nėra panaudota jokia programa jūsų nuotraukoje.
Labai puikus konkurselis!!! Aciu!!!!
Nu geras, tokį konkursėlį būč pražiopsojus
Pati tokių čiūdų daryt nemoku,bet nors akis paganysiu,seilę pavarvinsiu ir pabalsuot galėsiu
Pati tokių čiūdų daryt nemoku,bet nors akis paganysiu,seilę pavarvinsiu ir pabalsuot galėsiu
QUOTE(Lera @ 2009 05 02, 21:16)
man irgi labai sunkiai skaitosi tokios mažos raidės
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 02, 21:20)
aš visai neįskaitau ne tai kad sunkiai
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 02, 20:20)
aš įskaičiau. Pasakaitė, apie besiruošiantį gimti vaikutį Pasakaitė labai graži. Bet atvirukas labai liūdnai nuteikiantis.