Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

Bet jau kai kurie žodžiai ant atvirukų wub.gif wub.gif galima apsiverkt... tikrai... kol nebuvau mama, tokius žodžius perskaitydavau ir užversdavau. O dabar skaitau ir tvardausi, kad neapsiverkt wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 01 gegužės 2009 - 19:26
Sveikutės, vos nepražiopsojau konkurso smile.gif
nu klausykit, aš jau tokia įnirtinga kritikė visgi, bet nei vieno atviruko negaliu sukritikuoti smile.gif visi labai gražūs... aišku, man irgi labai jau įstrigo tas toks kitoks, ypatingas, kur vaikas prie tilto ar tvorelės kažkokios, toks tipo kaip sendintas vaizdas ar kažkas tokio, na bet ir kiti nuostabūs... nežinau už ką reiks balsuoti smile.gif žinočiau kas kieno, tai gražesniam ar geresniam nikui balsą duočiau biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
labai grazus konkursas.... wub.gif
Labai grazus zodziai ant atvirutes su roze.Kai perskaiciau,tai prisiminiau daina,kuria vienas draugas grojo gitara.Sie zodziai is tos dainos...pamenu dar laukiausi,hormonu audros siaute rolleyes.gif ,tai net apsiblioviau.Nuostabus zodziai.... wub.gif vien uz zodzius dedu dideli pliusa:wub:
Saunuoles,merginos!Tik,kad labai mazai dalyvaujanciu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidaelv @ 2009 05 01, 21:38)
Saunuoles,merginos!Tik,kad labai mazai dalyvaujanciu. g.gif
man atrodo kad po sekmadienio bus daug daugiau nuotrauku 4u.gif wub.gif
Atsakyti
off topic blush2.gif

QUOTE(nestle @ 2009 05 01, 13:18)
Laba diena.O jus nepagalvojote,kad ne visu klaveturose yra raides su nosinemis,bruksneliais ir kt? Ne lietuvoje gyvenanciu mamu kompiuteriuose nera lietuvisku raidziu!

aš ir ne lt gyvenu,bet raidės yra,labai lengvai galima tai padaryti

o šiaip, yra įdomių ir mielų atvirukų, bet kažko graudinuos bežiūrėdama, nes esu toli ir negalėsiu mamos pasveikint gyvai verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
smile.gif Man taip pat teko keletą kartų užrašinėti lietuviškas raides Rustės parodytu būdu. Teko ir kopijuoti raideles iš kokio nors puslapio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 30, 15:53)
Iš visų kol kas šita gražiausia  wub.gif

user posted image

drinks_cheers.gif man irgi šita labai patiko wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Iš esančių labiausiai man patinka šios:
user posted image user posted image user posted image
bet tikiuosi, kad po savaitgalio atsiras dar geresnių atvirukų ax.gif
Atsakyti
Mano favoritė kol kas ši:
user posted image
Atsakyti
user posted image

superinė thumbup.gif
Atsakyti
O man sita , tikras atvirukas, nenuotrauka biggrin.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
Vienas atvirukas gan gedulingai atrodo dėl juodų rėmelių verysad.gif , net verkti norisi cry.gif ...

p.s. perskaičiau užvadinimą, tai gal tikrai nespėjo išsakyti žodžių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 02 gegužės 2009 - 18:00