Bet jau kai kurie žodžiai ant atvirukų galima apsiverkt... tikrai... kol nebuvau mama, tokius žodžius perskaitydavau ir užversdavau. O dabar skaitau ir tvardausi, kad neapsiverkt
Sveikutės, vos nepražiopsojau konkurso
nu klausykit, aš jau tokia įnirtinga kritikė visgi, bet nei vieno atviruko negaliu sukritikuoti visi labai gražūs... aišku, man irgi labai jau įstrigo tas toks kitoks, ypatingas, kur vaikas prie tilto ar tvorelės kažkokios, toks tipo kaip sendintas vaizdas ar kažkas tokio, na bet ir kiti nuostabūs... nežinau už ką reiks balsuoti žinočiau kas kieno, tai gražesniam ar geresniam nikui balsą duočiau
nu klausykit, aš jau tokia įnirtinga kritikė visgi, bet nei vieno atviruko negaliu sukritikuoti visi labai gražūs... aišku, man irgi labai jau įstrigo tas toks kitoks, ypatingas, kur vaikas prie tilto ar tvorelės kažkokios, toks tipo kaip sendintas vaizdas ar kažkas tokio, na bet ir kiti nuostabūs... nežinau už ką reiks balsuoti žinočiau kas kieno, tai gražesniam ar geresniam nikui balsą duočiau
labai grazus konkursas....
Labai grazus zodziai ant atvirutes su roze.Kai perskaiciau,tai prisiminiau daina,kuria vienas draugas grojo gitara.Sie zodziai is tos dainos...pamenu dar laukiausi,hormonu audros siaute ,tai net apsiblioviau.Nuostabus zodziai.... vien uz zodzius dedu dideli pliusa:wub:
Saunuoles,merginos!Tik,kad labai mazai dalyvaujanciu.
Labai grazus zodziai ant atvirutes su roze.Kai perskaiciau,tai prisiminiau daina,kuria vienas draugas grojo gitara.Sie zodziai is tos dainos...pamenu dar laukiausi,hormonu audros siaute ,tai net apsiblioviau.Nuostabus zodziai.... vien uz zodzius dedu dideli pliusa:wub:
QUOTE(vaidaelv @ 2009 05 01, 21:38)
man atrodo kad po sekmadienio bus daug daugiau nuotrauku
off topic
aš ir ne lt gyvenu,bet raidės yra,labai lengvai galima tai padaryti
o šiaip, yra įdomių ir mielų atvirukų, bet kažko graudinuos bežiūrėdama, nes esu toli ir negalėsiu mamos pasveikint gyvai
QUOTE(nestle @ 2009 05 01, 13:18)
Laba diena.O jus nepagalvojote,kad ne visu klaveturose yra raides su nosinemis,bruksneliais ir kt? Ne lietuvoje gyvenanciu mamu kompiuteriuose nera lietuvisku raidziu!
aš ir ne lt gyvenu,bet raidės yra,labai lengvai galima tai padaryti
o šiaip, yra įdomių ir mielų atvirukų, bet kažko graudinuos bežiūrėdama, nes esu toli ir negalėsiu mamos pasveikint gyvai
QUOTE(Emerencija @ 2009 04 30, 15:53)
man irgi šita labai patiko
Iš esančių labiausiai man patinka šios:
bet tikiuosi, kad po savaitgalio atsiras dar geresnių atvirukų
bet tikiuosi, kad po savaitgalio atsiras dar geresnių atvirukų
Mano favoritė kol kas ši:
superinė
Vienas atvirukas gan gedulingai atrodo dėl juodų rėmelių , net verkti norisi ...
p.s. perskaičiau užvadinimą, tai gal tikrai nespėjo išsakyti žodžių
p.s. perskaičiau užvadinimą, tai gal tikrai nespėjo išsakyti žodžių