Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(alfa159 @ 2009 05 01, 19:07)
Yra skirtingu skoniu daiktai, ir yra visiska beskonybe. Tai konkurse dalyvauja abi kategorijos, kaip matau.

tai sudalyvaukite jus su savo skoniu, parodykite pavyzdi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfa159 @ 2009 05 01, 18:07)
Yra skirtingu skoniu daiktai, ir yra visiska beskonybe. Tai konkurse dalyvauja abi kategorijos, kaip matau.

jei jūs drįstat kažkieno kurtą atviruką vadint-teigt visiška beskonybe, tai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dita* @ 2009 05 01, 19:09)
tai sudalyvaukite jus su savo skoniu, parodykite pavyzdi 4u.gif

As ne tik skoni, as dar i klausa turiu. Tai, sakot, kad tureciau teise tai sakyti, man butina atlikti Violetos partija Operhauze? bigsmile.gif

Bet Jusu zodziai turi gilia minti: nekuriems atvirukams tikrai verta skirti balsa- uz drasa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 01, 19:11)
jei jūs drįstat kažkieno kurtą atviruką vadint-teigt visiška beskonybe, tai  schmoll.gif  schmoll.gif

nekreipk demesio, siam zmogui- aplink jau viskas atrodo geda ir ne i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nestle @ 2009 05 01, 14:18)
Laba diena.O jus nepagalvojote,kad ne visu klaveturose yra raides su nosinemis,bruksneliais ir kt? Ne lietuvoje gyvenanciu mamu kompiuteriuose nera lietuvisku raidziu!

Man patiko zmazoji mergyte su gelyte ............zaliame fone smile.gif

nereikia lt klaviatūros ir lt raidžių.
paukščiukus galima sudėti sumažinus "v" raidę, o nosines padaryti iš kablelių.
mano šita foto daryta su tokiu šriftu, kuris lt neturi, ir nepažįsta, bet klaidų, kaip matote nėra
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 01, 19:32)
mano šita foto daryta su tokiu šriftu, kuris lt neturi, ir nepažįsta, bet klaidų, kaip matote nėra
Geras. bigsmile.gif
Atsakyti
o taškelį virš raidės pvz raidė Ė kaip padaryt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 18:43)

tašku .
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 19:43)

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 01, 19:44)

va atsakė - tašku smile.gif
tik šriftą didesnį padarau smile.gif
Atsakyti
graži foto
user posted image
Atsakyti
Man sita labai miela wub.gif ir visi kiti labai patinka 4u.gif visi padarytos su meile mamytei wub.gif 4u.gif
user posted image
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 01, 19:49)
graži foto
drinks_cheers.gif vienu metu su tavim ikelem sias nuotraukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 01 gegužės 2009 - 18:55
QUOTE(Rustė @ 2009 05 01, 19:32)

bigsmile.gif vat čia tai geras thumbup.gif

kam pasirodė konkursas banalus, galiu tik tiek pasakyti, gi ir kiekvienas gegužės pirmas sekmadienis tada yra banalus biggrin.gif Tai kas banalu, taip miela ir pažystama...

yra tavirukų kurie labai panšūs, bet negaliu teikti kad tai beskonybė blink.gif schmoll.gif juk tai kiekvieno individualus ir įdėtas darbo atvirukas rolleyes.gif Visi esam su skirtingais skoniai, taip kad visiems neįtiksi biggrin.gif bet teigti kad tai beskonybė tai doh.gif pasibaigus konkursui bus įdomu pažiūrėti kokią "skonybę" pateiks tos narės kurios kituose atvirukuose mato tik beskonybes biggrin.gif dažniausiai būna kad ir pačios nesudalyvauja lotuliukas.gif
Atsakyti