dėl tų skolintų foto....
aš manau
kai dedi foto į viešumą tai nereik ir stebėtis, kad ją kažkas skolinasi. aš ne kartą atidarinėdama temas gražias foto ėmiau, kad ir iš SM konkursų. bet aš jų gi nesisavinau
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 08, 08:28)
dėl tų skolintų foto....
aš manau
kai dedi foto į viešumą tai nereik ir stebėtis, kad ją kažkas skolinasi. aš ne kartą atidarinėdama temas gražias foto ėmiau, kad ir iš SM konkursų. bet aš jų gi nesisavinau
aš manau
tai gal tu nerasei, kad tai tavo darbai
QUOTE(rds @ 2009 05 08, 07:30)
tai gal tu nerasei, kad tai tavo darbai
nea, bet aš jas panaudojau be leidimo
(o buvo, kas atėjo bais pikta ir apšaukė, kaip taip galima, gi svetima foto ir pan., nors ją ir per google paiešką išmetė)
Skaitau skaitau ir tikrai idomiai gaunasi su tais konkursai.....
Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau , na jei redaguotas, koreguotas......nes taisykles tokios buvo.....
pvz.kitam puslapyje fotokonkursui salygos visos iskart surasomos tikslios: turi būti sukūrtas jūsų;gali būti įvairūs užrašai ir pan.....
Manau visada atsiras ir bus nesaziningu gudruciu......yra kaip yra
Bet konkurse nebuvo skelbta, kad negalima naudoti fonu ar detaliu is interneto.....manau daugelio atvirukai sukurti is pasiskolintu dalyku.bet jei tai 1:1 randamas internete, tai tada jau , na jei redaguotas, koreguotas......nes taisykles tokios buvo.....
pvz.kitam puslapyje fotokonkursui salygos visos iskart surasomos tikslios: turi būti sukūrtas jūsų;gali būti įvairūs užrašai ir pan.....
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:36)
Skaitau skaitau ir tikrai idomiai gaunasi su tais konkursai.....
nors ir nedalyvauju konkurse, bet ir tai maciau, kad buvo akcentuota, kad foto turi buti savo, del pasiskolintu detaliu tai niekas nekalba, bet kai visa foto pasiskolinama tai kazkaip neskaniai atrodo pries kitas
QUOTE(mazikeo @ 2009 05 08, 08:04)
Dabar atsidariau ir paziurejau, bet dauguma juk remelis, paveikslelis fonas is interneto...pvz. su arkliais juk irgi paimtas paveikslelis ir uzrasyti zodziai.... , bet kaip mano vyras sako beveik visi atvirukai modifikuoti, o nekurti...
o galit parodyt kur internee yra ta foto su arkliais?
nezinau, neieskau, bet tikeciau, kad tikrai ne pacios autores fotkinta(gal ir klystu)......nes jei jau tema eina apie copy paste, tai.....atvirute su roze su orchideja.....visos ir buvo juk, parsisiunti fona,copy paste zodzius........bet va zmogus juk sugalvojo, panaudojo photoshopo galimybes, gal uzdejo koki seseli ir pan.....kuo toliau tuo labiau nebturiu nuomones kas kurta kas plagijuota
OGo kokios čia diskusijos apmaudu kad taip atsitinka ir tenka konkuruoti su plagiatais tikiuosi viskas bus išsiaiškinta ir gal kituose konkursuose nedrįs dalyvauti su tokiom (ne savo) nuotraukom
kada balsavimas bus baigtas lauksim rezultatų nesuprantu aš jei pats nesugebi nieko tokio super padaryti tai ir nedaryk, daryk tai ką moki ir galėsi būt ramus kad nesiknaisios niekas ir neapkaltins vogimu
kada balsavimas bus baigtas lauksim rezultatų nesuprantu aš jei pats nesugebi nieko tokio super padaryti tai ir nedaryk, daryk tai ką moki ir galėsi būt ramus kad nesiknaisios niekas ir neapkaltins vogimu
QUOTE(Rituxx @ 2009 05 08, 07:14)
OGo kokios čia diskusijos apmaudu kad taip atsitinka ir tenka konkuruoti su plagiatais tikiuosi viskas bus išsiaiškinta ir gal kituose konkursuose nedrįs dalyvauti su tokiom (ne savo) nuotraukom
Nu niekaip nesuprantu, kaip galima vogti nuotraukas ar pirmą, ar antrą, ar penkiasdešimtą kartą dalyvauji. Nesuprantu net kaip galima taip sugalvoti Vargšė Rustė.