Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

Visą valandą praleidau, kol perskaičiau naujienas karsta.gif , ilgas tas "penktasis puslapis" biggrin.gif
O kaip įdomu kuom čia baigsis, rytoj reiks žiūrėti "antrą seriją" lotuliukas.gif
Atsakyti
bet kaip negražu.
Nedalyvavau dar nei viename konkurse, tik iš šalies vis pastebiu. bet nemaniau, kad šitaip elgiamasi.

Stebukle, jei imi mano nuotrauką ir keli savo užrašą... Hmmm, užrašas tavo, bet nuotrauka tai lieka mano. Nebent esi mano gera draugė ir aš tau tą nuotrauką tiesiog dovanoju.
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 05 07, 22:46)
bet kaip negražu.

Stebukle, jei imi mano nuotrauką ir keli savo užrašą... Hmmm, užrašas tavo, bet nuotrauka tai lieka mano. Nebent esi mano gera draugė ir aš tau tą nuotrauką tiesiog dovanoju.

galima pvz? ax.gif
A, čia tik menama, dabar supratau... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 07 gegužės 2009 - 21:49
QUOTE(laukine @ 2009 05 05, 16:01)
o as manau kad reikia paviesint nick'us, kaip ant kokio gedos stulpo. cia butu blogiau negu paraisku anuliavimas tongue.gif

didis.gif galetu atidaryt tema, fotokonkursu gedos stulpas triniti.gif
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 05 07, 21:46)

ir parašai notaro patvirtintą dovanojimo aktą.
nes kaip kitaip yrodysiu, kad foto dovanota, o ne vogta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 22:48)
ir parašai notaro patvirtintą dovanojimo aktą.
nes kaip kitaip yrodysiu, kad foto dovanota, o ne vogta  unsure.gif

Notaro tokiems nereikia, užtenka tiesiog raštiško su rekvizitais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(D*K @ 2009 05 07, 22:46)

tai va... todel ir savo balsa susigrazinau, nes abejoju, kad to angeliuko cool.gif autorius SM sedi rolleyes.gif cool.gif nail.gif:
O jei pamatyciau ant mano nuotraukos kad kas deda uzrasus, paduociau i teisma, uz mano kurinio isniekinima nail.gif:
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 22:48)

ideja thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
ogogo, kuo toliau, tuo įdomiau biggrin.gif

QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 22:48)

toks siūlymas jau seniai kartas nuo karto nuskamba. tikrai tikrai reikėtų tokio dalyko.
Atsakyti
kazkaip galvoju, kad rytoj sitam konkurse dalyviu liks maziau nei siandien yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Irėja @ 2009 05 07, 13:54)
ogogo, kuo toliau, tuo įdomiau biggrin.gif
toks siūlymas jau seniai kartas nuo karto nuskamba. tikrai tikrai reikėtų tokio dalyko.

tikrai galetu tema buti, maciau yra nesaziningu pardaveju, juoduju aukliu sarasas,tai galetu ir nesaziningu konkursu dalyviu gedos stulpas but biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 22:50)
O jei pamatyciau ant mano nuotraukos kad kas deda uzrasus, paduociau i teisma, uz mano kurinio isniekinima nail.gif:

drinks_cheers.gif
anksčiau durna buvau nepadaviau vienos kalės, kuri mano šuniuko nuotraukų porą nuknisus buvo kažkokiam tūpam konkursui dėl kažkokių š... nuodingų pedigree prizų, dabar tai protingesnė būčiau cool.gif
Atsakyti