Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 19:24)
As savo balkone galvojau, galvojau ir sugalvojau.. Kodel nesuorganizavus SM negatyvaus konkurso...
Pvz. :
"Nuotrauka, kurioje esu baisi"
arba
"Didziausia netvarka, kuria kada nors maciau"
arba
"Zinau, kad mano namu interjeras - nekoks. Kada nors ji pakeisiu, bet dabar yra, kaip yra"

tada kometarai butu tik teigiami, nes prasidetu nuotrauku gynimas:
"ne ne, sitas interjeras visai grazus, maciau baisesniu - nuotrauka ne i tema"...
arba " Tas bordinis kilimas ant sienos, su juodais rastais, labai dera su tuo, kuris padetas ant zemes.Juodame fone esancio tigro liezuvis taip pat bordinis... Labai graziai "susidraugauja" spalvos. Isvada - nuotrauka neatitinka temos".
Autorei malonu, o ir pasisakyti galima...
Netgi neigiami komentarai neizeistu - tema tokia..

Ir kriminalines istorijos baigtusi, nes kito tokio konkurso ir su ziburiu nerasi....  mirksiukas.gif

šitoj temoj šitas postas turės didesnę išliekamąją vertę.
Atsakyti
Ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kai yra pasisavinamas darbas. Siaip, perejus per pasibaigusiu konkursų nuotraukas, tikrai galima atrast vogtų darbų. todel tom gudrutem, kurios pavoge, bet praslydo pro moderatoriu akis, siulyciau rasyt Rustei prasymus, kad istrintu tuos darbus. Nes slykstu ziuret, kai kita prie kryziaus kala, pacios apsivogusios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 07 gegužės 2009 - 19:49
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 19:49)
Nes slykstu ziuret, kai kita prie kryziaus kala, pacios apsivogusios.

oba blink.gif kaip čia taip unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 20:49)
Ne pirmas ir ne paskutinis kartas, kai yra pasisavinamas darbas. Siaip, perejus per pasibaigusiu konkursų nuotraukas, tikrai galima atrast vogtų darbų. todel tom gudrutem, kurios pavoge, bet praslydo pro moderatoriu akis, siulyciau rasyt Rustei prasymus, kad istrintu tuos darbus. Nes slykstu ziuret, kai kita prie kryziaus kala, pacios apsivogusios.

blink.gif
gal galima pavyzdziais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 20:49)

Oho. įdomu būtų ir tai sužinot...

apskritai viskas įdomu smile.gif ryškiai iš neturėjimo kas veikt.

na gerai, kad nebūtų mano žinutės vien spamas, tai užvesiu dar vieną diskusiją. kuri atvirutė jums gražiausia kaip fotomontažas, kaip grafinis apdirbimas? čia jau automatiškai atrkenta "rėmelinės" atvirutės.
va iš tų gražiai grafiškai apdirbtų man gražiausia su pagalvėm wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 07 gegužės 2009 - 20:14
man patiko kūdikėlio atvirlaiškis ir su žibuoklėm, kur tik rankutės matosi.
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 07, 21:10)
blink.gif
gal galima pavyzdziais  unsure.gif

lai pagrauzia tas narias sazine, lai su Ruste pabendrauja hihihi.gif Idomu, tik ar atsiras joms drasos smile.gif

As pagaliau irgi prabalsavau už šias atvirutes
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 21:20)
lai pagrauzia tas narias sazine, lai su Ruste pabendrauja hihihi.gif Idomu, tik ar atsiras joms drasos smile.gif

o kodel taip iskart manai, kad jos vogtos g.gif , gal ten nete ju paciu foto yra ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 20:20)

o jūs esat tikra savo kaltinimais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 07, 21:22)
o kodel taip iskart manai, kad jos vogtos  g.gif , gal ten nete ju paciu foto yra  ax.gif  4u.gif

kazkaip vardai ir pavardes ne lietuviskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 21:34)
kazkaip vardai ir pavardes ne lietuviskos smile.gif

tai nesimaivykit biggrin.gif o rasykit tiesiai sviesiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2009 05 07, 21:20)

na taip, uzkraukime Rustei darbo... Vistiek ne ka veikia doh.gif doh.gif

O as, o as , o as zinau... Oj kiek daug zinau mirksiukas.gif Bet tegul Ruste issiaiskina, ka as zinau... doh.gif

Stebukle, negarbinga taip.... schmoll.gif Arba sakyk tiesiai, arba nesakyk visai. Nes gaunasi toks is serijos " man viena boba sake, kad...., bet tai faktas".....
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 21:12)
na gerai, kad nebūtų mano žinutės vien spamas, tai užvesiu dar vieną diskusiją. kuri atvirutė jums gražiausia kaip fotomontažas, kaip grafinis apdirbimas? čia jau automatiškai atrkenta "rėmelinės" atvirutės.
va iš tų gražiai grafiškai apdirbtų man gražiausia su pagalvėm  wub.gif
user posted image

na, gal darbo cia ir ideta, bet rezultatas (kaip jau rasiau, man jis svarbiausias) man nepatinka... schmoll.gif Mintis labai grazi su pagalvemis, bet pateikimas nea.. Per daug ten visko mano akimis.
Va tarkim, jei butu juoda/balta nuotrauka ir vaikutis, kabinantis tas pagalves, tada super... Arba spalvota, bet neprifotoshopinta visokius priedu, fonu, geliu.. Dabar ziuriu ir nesuprantu, kas prie ko...
Atsakyti