QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:43)
Visiškai tau pritariu, nebesiruošiu čia balsuoti už nieką. SM konkursai - patys nesąžiningiausi. Taisyklės nekintamos, viskas galima - kopijuoti, agituoti, net ir vogti. Šaunu.
Marija nebesiruošia čia balsuoti už nieką
... Tai gal nors už kažką tuomet ruošiesi balsuoti?? Nes kas gi tas niekas, palyginus su kažkuom
Nes kas gi dabar bus ???? Pražus, oj pražus SM.. Jau du žmonės išsižada BALSŲ....
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei.
Sąžinei Juokingai graudu.
Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku?
Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis
Išties Kas gi ta sažinė ? ir ko ji verta, lyginant su MEDALIU ?
Žinai - gana.... Čia pasityčiojimas iš Tautos, moterų ir darbo liaudies... Paduok tu tą SM į teismą, lai aiškinasi, kodėl tokie dalykai leidžiami....
Prisijungčiau ir aš prie tavęs, advokato išlaidos sumažėtų, bet kadangi po ilgo ir sunkaus galvojimo šis tas man "daėjo". Vadinasi nesu visai durna...
Tai aš tiesiog išeisiu i savo daugiabučio balkona ir žiūrėsiu į visus iš aukščiau...
Ir šiaip savim labai džiaugiuosi - ką tik palikau, kaip paminėjo Lakudra, išliekamąją vertę turinčią žinutę,
nes parašiau ne šiaip plepaluose..... Smagu... Mano vaikams išliks....
Ir šiaip diena nenuėjo veltui - tuom labai didžiuojuosi....