Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:24)
manau naujokai turetu buti vertinami pagal laika, nuo kada prisiregistrini schmoll.gif

yra šimtai nikų, prisijungusių prieš 5-3 metus ir parašiusių 0-3 žinutes. tikri nenaujokai rolleyes.gif jei žmogus registruojasi ne dėl balsavo, o dėl forumo, jis greit naujoku ir nebebus ir nebus ko dėl 'diskriminacijos' piktintis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 16:29)
yra šimtai nikų, prisijungusių prieš 5-3 metus ir parašiusių 0-3 žinutes. tikri nenaujokai rolleyes.gif jei žmogus registruojasi ne dėl balsavo, o dėl forumo, jis greit naujoku ir nebebus ir nebus ko dėl 'diskriminacijos' piktintis rolleyes.gif

...buvau prisiregistravus pries metus,siandien norejau balsuoti,bet pasirodo,kad buvau naujoke,nes per metus sugebejau parasyti tik 5 zinute
Papildyta:
oi,tik nepagvokit,kad as piktinuosi sia tvarka.norejau parasyti,kad jei sugebejau per metus parasyti tik 5 zinutes,tai ir buvau naujoke
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 16:29)

Tai cia kartais kai pasiskaitai kokios diskusijos karstos verda, tai visas noras dingsta ka parasyt, nes senbuves greit suvartys, tipo senbuves visagales drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:39)
senbuves greit suvartys, tipo senbuves visagales drinks_cheers.gif

jei nesiversit ir nesivartysit nieks kitas to nepadarys hihihi.gif
Papildyta:
o šiaip ateikit į šį subforumą (ypač 'dėkinga' tema 'ką aš veikiu dabar') pabūkit kokį pusvalandį ir galėsit balsuoti į sveikatą, nė vartytis nereikės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 07 gegužės 2009 - 15:43
4u.gif yra gražių atvirukų. šaunuolės.
Atsakyti
Tikrai yra labai sauniu atviruku ir smagu, kad yra zmoniu sugebanciu toki grozi sukurt, tik gaila, kad atsiranda ir tokiu kurie sugeba tik kopijavimo mygtukus spaudyt.
O del balsavimo pilnai sutinku ir galbut reiktu ne tu 25 zinuciu, o daugiau, as cia retai rasau, nes tiesiog nespeju su SM tempais ir gaila, kad ne visos zinutes buvo uzkaitomos, tik nesuprantu kodel, zinoma tai nebuvo sypseneles ar kazkas panassau, o normalus postai.
Atsakyti
QUOTE(Lora12 @ 2009 05 07, 16:14)
kad ne visos zinutes buvo uzkaitomos, tik nesuprantu kodel, zinoma tai nebuvo sypseneles ar kazkas panassau, o normalus postai.

neužskaitomos yra žinutės neturinčios išliekamosios vertės. tos, kurios parašytos, kaimynuose, bendraamžiuose, bendraminčiuose, nėštukių plepėjimo temose....
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 05 06, 23:04)

O tai čia, (ne vienai jums taikau aišku) gaunasi kaip agitacija - balsavau už šias, kieno į jų tarpą papuolė, balsuokite už mane ar ne?

doh.gif

aš nedalyvauju jei ką. daugiau nebekomentuosiu.
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:43)
drinks_cheers.gif Visiškai tau pritariu, nebesiruošiu čia balsuoti už nieką. SM konkursai - patys nesąžiningiausi. Taisyklės nekintamos, viskas galima - kopijuoti, agituoti, net ir vogti. Šaunu.

Marija nebesiruošia čia balsuoti už nieką verysad.gif ... Tai gal nors už kažką tuomet ruošiesi balsuoti?? Nes kas gi tas niekas, palyginus su kažkuom lotuliukas.gif
Nes kas gi dabar bus ???? Pražus, oj pražus SM.. Jau du žmonės išsižada BALSŲ....

QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei  lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis  irnesakyk.gif

Išties hah.gif hah.gif Kas gi ta sažinė ? g.gif ir ko ji verta, lyginant su MEDALIU ?
liezuvis.gif liezuvis.gif

Žinai - gana.... Čia pasityčiojimas iš Tautos, moterų ir darbo liaudies... Paduok tu tą SM į teismą, lai aiškinasi, kodėl tokie dalykai leidžiami....
Prisijungčiau ir aš prie tavęs, advokato išlaidos sumažėtų, bet kadangi po ilgo ir sunkaus galvojimo lotuliukas.gif šis tas man "daėjo". Vadinasi nesu visai durna...
Tai aš tiesiog išeisiu i savo daugiabučio balkona ir žiūrėsiu į visus iš aukščiau... lotuliukas.gif

Ir šiaip savim labai džiaugiuosi - ką tik palikau, kaip paminėjo Lakudra, išliekamąją vertę turinčią žinutę, lotuliukas.gif nes parašiau ne šiaip plepaluose..... Smagu... Mano vaikams išliks.... wub.gif Ir šiaip diena nenuėjo veltui - tuom labai didžiuojuosi.... bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 07 gegužės 2009 - 16:38
QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 16:10)

O kodėl neketinama keisti taisyklių? g.gif Kodėl? Tai jos jau nepakeičiamos ir visiems laikams? Kam tada tos agitacijos draudžiamos?
Na jei leidžiama, tai tada tegul būna ir leidžiama viskas - be jokių ten gėdinimų, papeikimų ir t.t.
Pagarba moderatoriams, savanoriškai iš viso atliekantiems tokį darbą, suprantu puikiausiai, kad ieškoti ir žiūrinėti kas kur kaip nėra nei sąlygų, nei galimybių, nei laiko. 4u.gif
Bet tai tada iš viso ir nebekreipkim dėmesio, kas kaip nori, tas taip tegul ir dalyvauja, kas su vogta, kas su sava. Koks skirtumas...
Atsakyti
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:39)
tipo senbuves visagales drinks_cheers.gif

niekas jums netrukdo tokia tapt wink.gif ir baikit čia raudot - rado būdą žinutes rinkt
Atsakyti
Sapo, gauni is manes medali laugh.gif
Atsakyti