Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Čili @ 2009 05 01, 10:43)
Gražus konkursas, tik labai akis bado raudonosios atvirutės gramatinės klaidos sveikinime...  unsure.gif Galbūt autorė paskaitys ir galės dar pataisyti.. unsure.gif  Nes klaidų tai ojėj kiek unsure.gif

tai ir aš mačiau, pavadinime pataisyti galiu, o foto jau nebe sad.gif
Atsakyti
o man iš esančių ši:
user posted image

o klaidos kitur man irgi akis bado, nes kur jau kur, bet atviruke, knygoje ir pan. negali būti jokių klaidų... doh.gif
Atsakyti
Laba diena.O jus nepagalvojote,kad ne visu klaveturose yra raides su nosinemis,bruksneliais ir kt? Ne lietuvoje gyvenanciu mamu kompiuteriuose nera lietuvisku raidziu!

Man patiko zmazoji mergyte su gelyte ............zaliame fone smile.gif
Atsakyti
konkurso tema tikrai banali ax.gif , bet sutinku, reikia ir tokiu temu 4u.gif
jei tema banali, tai dar nereiskia, kad ir darbus i ja reikia banalius det, cia suteikiama galimybe pasireksti, ir banaliai temai sukurt nebanalu darba biggrin.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 01, 10:55)
o man iš esančių ši:
user posted image

Jo, man šita irgi graži smile.gif
Atsakyti
Yra pora dalyvaujanciu su foto, kurios dar dar (zalia mergyte, pvz), na bet tokiu siaubaku yra, kokiu dar nei vienam konkurse nebuvau macius...
Atsakyti
o jum nebaisu įžeist žmones, sakant "baisu", "banalu" ir t.t. juk jei deda, tai gal kažkam gražu????

yra atviručių ir ne mano skonio, bet jos nėra nei baisios, nei beskonės. kiekviena esam skirtinga su skirtingu supratimu ir suvokimu.
Atsakyti
QUOTE(nestle @ 2009 05 01, 13:18)
Laba diena.O jus nepagalvojote,kad ne visu klaveturose yra raides su nosinemis,bruksneliais ir kt? Ne lietuvoje gyvenanciu mamu kompiuteriuose nera lietuvisku raidziu!

yra toks dalykas kaip copy-paste. visada imanoma rasti iseiti jei netingima jos ieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 01, 15:52)
o jum nebaisu įžeist žmones, sakant "baisu", "banalu" ir t.t.  juk jei deda, tai gal kažkam gražu????

yra atviručių ir ne mano skonio, bet jos nėra nei baisios, nei beskonės. kiekviena esam skirtinga su skirtingu supratimu ir suvokimu.

Visiškai sutinku su jūsų nuomone drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Frekė @ 2009 05 01, 15:08)
yra toks dalykas kaip copy-paste. visada imanoma rasti iseiti jei netingima jos ieskoti mirksiukas.gif

daug yra programų su kuriom negali rašyt raidės ąčęėįšųūž jos jų tiesiog neatpažįsta , tai kad čia tikrai ne rodiklis yra, ar yra lt klaviatūrą .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 01 gegužės 2009 - 17:31
QUOTE(Lera @ 2009 05 01, 17:16)
daug yra programų su kuriom negali rašyt raidės ąčęėįšųūž jos jų tiesiog neatpažįsta , tai kad čia tikrai ne rodiklis yra ar ne lt klaviatūros .

drinks_cheers.gif

bet tai yra atvirukas.
geriau jau be žodžių, negu su žodžias kurie yra su klaidom
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 01, 15:52)
o jum nebaisu įžeist žmones, sakant "baisu", "banalu" ir t.t.  juk jei deda, tai gal kažkam gražu????

Yra skirtingu skoniu daiktai, ir yra visiska beskonybe. Tai konkurse dalyvauja abi kategorijos, kaip matau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfa159: 01 gegužės 2009 - 18:07