QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei
Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis
Prašau pasiūlyti išeitį
ką daryti? taisyklių keisti neketinama, o kad žmonės linkę apgaudinėti, tai aš už tai atsakyti negaliu ir neptrivalau.
kituose konkursuose agituoti yra leidžiama, net už prezidentus gi agitavimai leistyini, pas mus taip negalima, bet žmonės neskaito taisyklių, elgiasi kaip jiem atrodo geriau, ir paskui dar pyksta jei kažką paviešini, įspėji, ir viešai papeiki.
čia ne moderatorių, ir ne forumo bėda, o visuomenės, kuriai priimtiniau yra vogti, nei kažką sąžiningai laimėti...gal niekas nepamatys...
pagalvokite kartais ir apie mane, kiek laiko užima ieškojimas pasisavintų nuotraukų...jau apie detektyvų narpliojimus nekalbu....