Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 15:35)
kas nesupuolė sulipo į balkonus aptarinėt kokie tie žmonės....ką veik neturi....

atejau, paziurejau ir einu namo patenkinta, kad ne mano grebliuka pavoge lotuliukas.gif

o siaip supuole nesupuole, bet tas ip ieskojimas, tikrinimas, kaip sako Rustė, ne kriminalas, kad taip gilintis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kitten`: 07 gegužės 2009 - 14:41
QUOTE(l'eau @ 2009 05 07, 14:13)
gal, bet kol nepamatysiu - nepatikėsiu hihihi.gif
na va, dar vien kartojas, iš kito forumo,  net rėmelis nepakeistas. turbūt čia ir bus tas forumas, kur kaip buvo minėta vyko agitacijos, o po to ištrinta. ir moderatorė atėjo pareikšti kad jos atvirukas vogtas  g.gif ir taip ir taip kiauliška. aš manau savo balsus išvis atsiimsiu jei jau kitur dalyvavusios ir / ar agitavusios nešalinamos. nemalonu kažkaip.

drinks_cheers.gif Visiškai tau pritariu, nebesiruošiu čia balsuoti už nieką. SM konkursai - patys nesąžiningiausi. Taisyklės nekintamos, viskas galima - kopijuoti, agituoti, net ir vogti. Šaunu.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 07, 15:24)
bet kiek jis ir nusišneka unsure.gif  doh.gif

sakai? gal neužtaikiau...

turiu įtarimų, kad ta narė nieko neatsakys... arba nebepasijungs, nes čia jos draugių manau irgi pilna skaitančių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 14:43)
drinks_cheers.gif Visiškai tau pritariu, nebesiruošiu čia balsuoti už nieką. SM konkursai - patys nesąžiningiausi. Taisyklės nekintamos, viskas galima - kopijuoti, agituoti, net ir vogti. Šaunu.

perskaitytkit taisykles dar kartą, g.gif
dėl kopijavimo irgi nesutinku.
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 15:47)
perskaitytkit taisykles dar kartą,  g.gif
dėl kopijavimo irgi nesutinku.

Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marijai: 07 gegužės 2009 - 14:59
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 14:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei  lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas noras pakvaksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis  irnesakyk.gif

jei taip būtų anam konkurse nebūtų buvę pašalinta tiek foto už agitavimą.

vogta foto pašalinta bus. tu ir dabar jos gi nematai smile.gif
Atsakyti
Nu nzn viztiek tam nepritariu,kad naujokai nebalsuoja, gal nevisi nori cia diskutuoti ir panasiai,kad taptu nebenaujokai g.gif nabent jau tokia mano nuomone
Atsakyti
QUOTE(Marijai @ 2009 05 07, 15:56)
Skaičiau. Na ir? Taisyklėse viena sakoma, o realiai elgiamasi taip kaip kas nori. Viskas paliekama sąžinei. Sąžinei  lotuliukas.gif Juokingai graudu. Niekaip nesuprantu, kodėl leidžiami tokie dalykai, kodėl nuotraukos paprasčiausiai nešalinamos, na nedaeina man, durnai nu. O tai taip išeina, galėjau susirasti kokią patikusią nuotrauką, ją čia patalpinti ir puiku? Balsų susirenku, medalį gaunu, ir visi patenkinti. Kas nors pakvarksės, kad ta foto ne mano, bet ai... menkniekis  irnesakyk.gif

Prašau pasiūlyti išeitį mirksiukas.gif

ką daryti? taisyklių keisti neketinama, o kad žmonės linkę apgaudinėti, tai aš už tai atsakyti negaliu ir neptrivalau.

kituose konkursuose agituoti yra leidžiama, net už prezidentus gi agitavimai leistyini, pas mus taip negalima, bet žmonės neskaito taisyklių, elgiasi kaip jiem atrodo geriau, ir paskui dar pyksta jei kažką paviešini, įspėji, ir viešai papeiki.

čia ne moderatorių, ir ne forumo bėda, o visuomenės, kuriai priimtiniau yra vogti, nei kažką sąžiningai laimėti...gal niekas nepamatys...

pagalvokite kartais ir apie mane, kiek laiko užima ieškojimas pasisavintų nuotraukų...jau apie detektyvų narpliojimus nekalbu....

Atsakyti
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 15:08)
Nu nzn viztiek tam nepritariu,kad naujokai nebalsuoja, gal nevisi nori cia diskutuoti ir panasiai,kad taptu nebenaujokai g.gif nabent jau tokia mano nuomone

atleiskit, bet jeigu nenorit diskutuot, tai kodėl norit čia balsuot? :unsure:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 07 gegužės 2009 - 15:11
o tai kam registruotis jei nediskutuoti? tik dėl balso? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:08)

yra buvęs ne vienas atvejis, kai narė pabalsavo pati už save, ir gal net būtų laimėjusi.

mes gi nežinom, kad jūs čia atėjote tik pabalsuoti, o gal pati už save, todėl toks reikalavimas ir buvo nustatytas.

todėl stengiamasi visais būdais išvengti nesąžiningumo.
Atsakyti
QUOTE(aliionna @ 2009 05 07, 16:08)
Nu nzn viztiek tam nepritariu,kad naujokai nebalsuoja
dar parasyk 19 zinuciu ir galesi balsuoti thumbup.gif isvis reikia 25 zinuciu mirksiukas.gif
Atsakyti