Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 14:06)
Na matau vis nerimsta aistros. Del mano autoristes galiu pateikti irodymus:

palaukim, pažiūrėkim ką atrašys ta forumietė, kuri ir patalpino šitam konkurse šitą atviruką
Atsakyti
O ka ji gali atsakyti? biggrin.gif jei aplamai atsakys.
Gero jums vakaro ir malonaus bendravimo SM.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 07, 13:49)
tai va, dalyvaujanti narė greičiausiai tikria ne ta, kuri yra nuotraukos autorė, parašiau jai užklausimą, ir paprašiau originalios foto, kur tik vaikelis, be padailinimų (kaip kad mum čia ydėta buvo , kur mažiulis sėdi ant lovos)

lauksiu ką parašys.

tai nukopins tą patį kur čia jau buvo originalas įdėtas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2009 05 07, 14:37)
nu kam mest, paziurek, gal jau atveso  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

oi net springtelėjau ir juoko doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 07, 15:03)
nu gerai, kad žmonės taip moka, tik sakau, tokie darbai natūraliai daugiau sukelia įtarimų, bet aš čia tik nuo savęs kalbu, nieko nekaltindama, tik sakau, kad jie man kaip tikrų tikriausi ir bijau, kad po to nepasirodytų, jog kokios kopijos iš neto ax.gif

aha, dabar supratau mintį. labai gerai, labai ačiū biggrin.gif

QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 15:06)
Na matau vis nerimsta aistros. Del mano autoristes galiu pateikti irodymus:

1.to atviruko PSD failiuka , su visais sluoksniais (kas dirba Photoshop - supras)
2. turiu visa tos fotosesijos nuotrauku eile, kuria galiu parodyti.
3. Mano IP Super mamoje galima sutapatinti su MamosDienorastije IP jei bus uzklausa i MD forumo Admina, duosiu leidima.

Del viso kito - itarinejimai, nedraugiskumas ir t.t.... nediskutuosiu

aš asmeniškai jumis tikiu smile.gif ir manau jūsų nediskutavimas dėl tų likusių dalykų šioje situacijoje labai sveikintinas, esate rimta ir nesiveliate į intrigas, kaip ir dera moderatorėms 4u.gif

------
uch ty, tai sakot buvo istorija su apsimelavimu? nu įdomu, įdomu biggrin.gif mažu eit pasiskaityt, kaip kokio serialo? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 14:12)
IP visiškai ne įrodymas, nes jų galima pridaryt ir prislapstyt kiek nori. na, nebent jie būtų vienodi, nors ir vienodumas ne įrodymas, nes pvz vienas IP gali būti viso daugiabučio gyventojų...

geriausias daugiaIPinėjimo įrodymas šio furumo mielasis baninamas ir baninamas Blondinas numeriu dabar turbūt jau 165 doh.gif lotuliukas.gif tai va...
Atsakyti
QUOTE(vitlija.p @ 2009 05 07, 15:06)
Del viso kito - itarinejimai, nedraugiskumas ir t.t.... nediskutuosiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 07, 15:18)
geriausias daugiaIPinėjimo įrodymas šio furumo mielasis baninamas ir baninamas Blondinas numeriu dabar turbūt jau 165 doh.gif  lotuliukas.gif tai va...

a jo jo, blondinas nerealus biggrin.gif bet jis šmaikštus, man patinka. kartais pasako tiesiai šviesiai mano mintis, kurias būnu pasilaikiusi sau iš mandagumo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 15:22)
a jo jo, blondinas nerealus biggrin.gif bet jis šmaikštus, man patinka. kartais pasako tiesiai šviesiai mano mintis, kurias būnu pasilaikiusi sau iš mandagumo  lotuliukas.gif

bet kiek jis ir nusišneka unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Nepasakyciau,kad su naujokais nieks nebendrauja....jei as buciau turejus ir laiko,ir noro ,tikrai seniai buciau susibendravus....nes temu cia beviltiskai daug,o jei atsiranda trukumas,tai nieks netrukdo paciai susikurti... va siandien kazkiek prisedau, ir tikrai visi mano klausimukai buvo iskart atsakyti,kas buvo man neaisku akimirksniu merginos paaiskino.Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 14:34)
Taip... Susirinksiu zaislus ir isiesiu i kita smelio deze....
Tik pries tai dar balsus susirinksiu i svaru polietilenini maiseli, tvirtai uzrisiu, kad neduokdie, neisbyretu per kokia skyle... Nes, baisu ne pagalvoti, kas gali nutikti - kokia nedorele ras/iskrapstys is netvirtai uzristo maiselio, o gal net ir pavogs  neikainojama SM fotokonkurso balsa, uz kuri gali gauti issvajotaji medali profilyje..... Del jo gi verta...

Aj, dar labai verta ir netgi butina uzversti Ruste detektyves darbu. Primygtinai prasyti viska aiskintis, aiskintis aiskintis, nes kalba gi eina apie SM fotokonkurso BALSA, ne siaip koki menkaverti mazmozi...
Ir nesvarbu, kad ta pati Ruste turi seima, rupesciu, o moderatore tikriausiai dirba savanoriskai....
P.S. Merginos, negi jus tikrai TAIP labai neturite ka veikti?  unsure.gif  As, pvz, tikrai nelabai ka veikiu, nes siandien i darba neinu..... Bet man giliai dzin, tokie visokie detektyvai... Koks skirtumas????

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
negaliu nesutikt
pavoge grebliuka is smelio dezes, supuole visas daugiabutis
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 05 07, 15:16)
tai nukopins tą patį kur čia jau buvo originalas įdėtas doh.gif  unsure.gif

nemanau, kad nusikopijavo, pasijungusi buvo tik vakar, kai šita bėda nebuvo atkapstyta dar.

be to, tiek nedaug forume būnanti narė, nemanau, kad čia pultų dabar ieškoti kaip išsisukti.

palauksiu AŽ, anksčiau ar vėliau astilieps.
Atsakyti
QUOTE(kitten` @ 2009 05 07, 14:27)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
negaliu nesutikt
pavoge grebliuka is smelio dezes, supuole visas daugiabutis

kas nesupuolė sulipo į balkonus aptarinėt kokie tie žmonės....ką veik neturi....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Lakūdra_: 07 gegužės 2009 - 14:36