Įkraunama...
Įkraunama...

Atvirukas MAMAI

QUOTE(Sorbona @ 2009 05 07, 13:35)
kaip šauksi-taip atsilieps...
na jo ateina atviruko savininkė ir mandagiai pasako,kad kažkas pasisavino jos atviruką ir prašo išsiaiškinti o jūs užsipuolat ,kad tipo čia tokia agitacija,per tris nicus varo,nusikopino foto.Ir čia kaip šauksi taip atsilieps?

galit konkrečiai parodyt užsipuolimą?

o jūs g.gif ateinat pas forumietes, į laisvą forumą kurios laisvai reiškia savo pamastymus ir išvadinat jas nedraugiškomis g.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 14:34)
Merginos, negi jus tikrai TAIP labai neturite ka veikti?  unsure.gif  As, pvz, tikrai nelabai ka veikiu, nes siandien i darba neinu..... Bet man giliai dzin, tokie visokie detektyvai... Koks skirtumas????

prajuokinai nu su tuo maišeliu. aš tai jo, neturiu ką veikt. jau pati matau. užtatais eisiu greitai dirbt lotuliukas.gif o šiaip man tokie detektyvai tikrai įdomu nu. nu nesakyk, įdomu. manau čia tokie jau asmenybiniai dalykai, su neturėjimu ką veikt gal ir nesusiję g.gif

Atsakyti
QUOTE(Sorbona @ 2009 05 07, 14:35)
o jūs užsipuolat ,kad tipo čia tokia agitacija,per tris nicus varo,nusikopino foto.Ir čia kaip šauksi taip atsilieps?

kur jums čia užsipuolimas susirodė? nemanot kad stipriai perdedat? aiškinasi gi. kaip kitaip mums žinoti kad vos prisijungęs narys sako tiesą ir atvirukas tikrai jo?
o dėl šaukimo - kai narys iškart ima sliekų ieškot ir apie užsipuolimus aiškint, su juo atitinkamai bendraujama. o anas vaikšto po to skųsdamasis 'kokie visi nedraugiški' doh.gif
Atsakyti
na jo ateina atviruko savininkė ir mandagiai pasako,kad kažkas pasisavino jos atviruką ir prašo išsiaiškinti o jūs užsipuolat ,kad tipo čia tokia agitacija,per tris nicus varo,nusikopino foto.Ir čia kaip šauksi taip atsilieps?

Niekas čia nieko neužsipuolė, tik svarstė galimus variantus, baikit nu juokus mirksiukas.gif ramios bitės ramiai dūzgia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 05 07, 14:34)
Ir nesvarbu, kad ta pati Ruste turi seima, rupesciu, o moderatore tikriausiai dirba savanoriskai....

ačiū už gerus žodžius, taip, visiškai savanoriškai, tik garbė tongue.gif

o kodėl mes turim iš karto aklai tikėti, kad čia ji savininkė?

gal kurios iš seniau dalyvaujančių atsimenate, kaip buvo užsipulta Elge, kad pavogė nuotraukas, nors visi žinojome, kad ten tikrai jos (kur mergaitė su tėveliu veidus paišėsi, tėtukų konkurse).

bet atėjusi ''autorė'' labai įtikinamai dėstė, kad toje foto jos dukterėčia su tėčiu, ir nuotrauka tikria vogta.

tai todėl ir netikim iš karto, reikia išsiaiškinti kas ir kaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rustė: 07 gegužės 2009 - 13:54
Labai gerai,kad aiškinatės ,tik įdomu ar sulauks Vitlija draugiško atsiprašymo iš tų kurios ją čia visokiom intrigom kaltino mirksiukas.gif
O vaikas jos,matau ją bendraujant MD dar nuo to laiko kol sūnelis gimes nebuvo,nuo kūdykystės jo nuotraukas įdėtas tam forume mačiau tongue.gif labai įdomu iš kur toji vagilka yra pasisavinusi atviruką-iš MD ar SM.
Atsakyti
QUOTE(Sorbona @ 2009 05 07, 14:58)
Labai gerai,kad aiškinatės ,tik įdomu ar sulauks Vitlija draugiško atsiprašymo iš tų kurios ją čia visokiom intrigom kaltino mirksiukas.gif
O vaikas jos,matau ją bendraujant MD dar nuo to laiko kol sūnelis gimes nebuvo,nuo kūdykystės jo nuotraukas įdėtas tam forume mačiau tongue.gif labai įdomu iš kur toji vagilka yra pasisavinusi atviruką-iš MD ar SM.

iš manęs tikria sulauks, nors aš ir nekaltinu, esu tik vykdantis asmuo.

negražu ir nesmagu yra tokios situacijos, todėl ir aiškinamės, be kaltinimų, tačiau su įtarinėjimais.
Atsakyti
QUOTE(Sorbona @ 2009 05 07, 13:58)

nemačiau, kas kuo kaltino, todėl nežinau kam ir atsiprašyt reiktų.

žinoma nekalbu apie žmogų pasisavinusį atviruką.

SM narių negimdo, todėl už juos ar jų poelgius ir neatsako. tiek SM , tiek TR. tiek MD ir kituose forumuose registruojasi kas nori ir kada nori. dar bus, kad ta pati narė bus visuose forumuose prisiregistravusi tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 05 07, 01:12)
o čia blogai ar gerai, kad jie tokie?  g.gif 

kai kurie tai netraukia man knygyninių...

nu gerai, kad žmonės taip moka, tik sakau, tokie darbai natūraliai daugiau sukelia įtarimų, bet aš čia tik nuo savęs kalbu, nieko nekaltindama, tik sakau, kad jie man kaip tikrų tikriausi ir bijau, kad po to nepasirodytų, jog kokios kopijos iš neto ax.gif
Atsakyti
Na matau vis nerimsta aistros. Del mano autoristes galiu pateikti irodymus:

1.to atviruko PSD failiuka , su visais sluoksniais (kas dirba Photoshop - supras)
2. turiu visa tos fotosesijos nuotrauku eile, kuria galiu parodyti.
3. Mano IP Super mamoje galima sutapatinti su MamosDienorastije IP jei bus uzklausa i MD forumo Admina, duosiu leidima.

Del viso kito - itarinejimai, nedraugiskumas ir t.t.... nediskutuosiu
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 05 07, 15:02)
[i]nemačiau, kas kuo kaltino, todėl nežinau kam ir atsiprašyt reiktų.

nieks vitlijos ir nekaltino, va tik kai kam visokie užsipuolimai ir intrigos susirodė todėl forumietes ir užsipuolė. atsiprašyti tikrai nepakenktų užuot liežuvį rodžius, bet čia jau žmogaus kultūros reikalas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(multti @ 2009 05 07, 10:52)
Pažiūrės Rustė šios dalyvės IP ir tos, kuri įkėlė "nufyrintą" atviruką nu  biggrin.gif  gal paaiškės tada kas nors  biggrin.gif

doh.gif ir tik tokiu būdu tipo išsiaiškins? g.gif žmogau, aš savo namuose vienu metu turėjau 3 skirtingus IP tongue.gif cool.gif
Atsakyti